GSA Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мамка му, дано се класирам на финал с Таня Б., че нямам много успех в последните издания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 57 минути, GSA каза: Мамка му, дано се класирам на финал с Таня Б., че нямам много успех в последните издания. Можеше да се класираш с Камелия и Сашо Роман, сега едва ли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 45 минути, Mr. Greshen каза: Можеше да се класираш с Камелия и Сашо Роман, сега едва ли. “Името ти” всеки тук в знае. Аз исках да припомня една стойностна песен на Боева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Донателче: 😧 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Ако може двама от втори полуфинал или някои които не участват да гласуват в първи полуфинал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 17 минути, Willy каза: Ако може двама от втори полуфинал или някои които не участват да гласуват в първи полуфинал. За КЛЕА - то се знае! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Да, само още един вот ми трябва. Ако някой може, да пише. 😃 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 3 часа , Willy каза: Донателче: 😧 Гласувах. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 резултати ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, Donatella каза: резултати ? Трябва ми още един вот. @Blueberry, @THE IIconic ако някой е на линия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, Willy каза: Трябва ми още един вот. @Blueberry, @THE IIconic ако някой е на линия? А защо не аз? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, asylum каза: А защо не аз? Защото участваш в въпросният полуфинал.😃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 51 минути, Willy каза: Трябва ми още един вот. @Blueberry, @THE IIconic ако някой е на линия? Утре към обяд като стана, че имам гости. Ще правя секс! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Добре. Аз се бях приготвил и с вот от един приятел който не слуша чалга и каквато и да е балканска музика, но след като утре ще имам вот от участник, а може и Даниел да се включи, не виждам защо да не го шерна тук с вас. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, Willy каза: Добре. Аз се бях приготвил и с вот от един приятел който не слуша чалга и каквато и да е балканска музика, но след като утре ще имам вот от участник, а може и Даниел да се включи, не виждам защо да не го шерна тук с вас. Най- късно 13h. имаш резултати 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 7 минути, Willy каза: Добре. Аз се бях приготвил и с вот от един приятел който не слуша чалга и каквато и да е балканска музика, но след като утре ще имам вот от участник, а може и Даниел да се включи, не виждам защо да не го шерна тук с вас. Само ми кажи за коя песен не мога да гласувам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 Току що, THE IIconic каза: Само ми кажи за коя песен не мога да гласувам? Ивена - Номер две Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 48 минути, Willy каза: Добре. Аз се бях приготвил и с вот от един приятел който не слуша чалга и каквато и да е балканска музика, но след като утре ще имам вот от участник, а може и Даниел да се включи, не виждам защо да не го шерна тук с вас. Слава Богу, че няма да го зачетеш. Не виждам да е оценен мегахита на любимата ни Теодора Стойкова! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 @THE IIconic благодаря че се нае да гласуваш, но и @ANGEL, на който също много благодаря, пусна вот и имаме финалистите от първи полуфинал! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 @Амброжка. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 @Donatella 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 @dan!el 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 @Lelqtian 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 @Beat. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.