Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 @Mr. Greshen 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 @Gadinata 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 И шефката Клеа! @asylum 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Author Report Share Публикувано Април 15 1. 97т.? 2. 88т.? 3. 75т.? 4. 60т.? 5. 59т.? 6. 57т.? 7. 55т.? 8. 53т.? 9. Ванеса - Говори бившата - @Achito - 49т. 10. Джина Стоева - Докога - @DevilWish - 48т. 11. Таня Боева - Седем смъртни гряха - @GSA - 36т. 1×10т. 12. Нел - Не крий сълзите - @NICK. - 36т. 13. Софи Маринова и Слави Трифонов - Единствени - @.close to me. - 26т. 14. Рени - Йерусалим - @Runevski - 25т. 15. Теодора - Страх ме е от любовта - @mimchyyy9 - 18т. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Как е възможно това последното подобие на песен да се класира пред моя шедьовър? Роня кървари сълзи! Дано в следващите издания се гласува за стойностното! Да живее Таня Б. и Цветелина (на Екстра-та сестра и). Роня 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 5 минути, GSA каза: Как е възможно това последното подобие на песен да се класира пред моя шедьовър? Роня кървари сълзи! Дано в следващите издания се гласува за стойностното! Да живее Таня Б. и Цветелина (на Екстра-та сестра и). Роня Да бе избрала по-голям хит на Боя Танева, например Перла ❤️ 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 9 минути, GSA каза: Как е възможно това последното подобие на песен да се класира пред моя шедьовър? Роня кървари сълзи! Дано в следващите издания се гласува за стойностното! Да живее Таня Б. и Цветелина (на Екстра-та сестра и). Роня "подобието на песен" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> всички останали песни на света >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> недоразумението на Боевица, което не бях чувал преди полуфинала, и много ми се иска да си беше останало така, за да си запазя хубавото мнение за нея 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 5 минути, asylum каза: Да бе избрала по-голям хит на Боя Танева, например Перла ❤️ Винаги съм предпочитала качеството пред хитовото! преди 3 минути, Lelqtian каза: "подобието на песен" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> всички останали песни на света >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> недоразумението на Боевица, което не бях чувал преди полуфинала, и много ми се иска да си беше останало така, за да си запазя хубавото мнение за нея Всеки има право на лош вкус скъпа. Таня Б. ще прибъде във времето. Междувременно, аз очаквам колет от Бургас с любимата ми албуми на Райна, които аз харесвам, от знаете кого. Нека се помолим, в другото издание да попадна поне в топ 20! Амин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Току що, GSA каза: Винаги съм предпочитала качеството пред хитовото! Всеки има право на лош вкус скъпа. Таня Б. ще прибъде във времето. Междувременно, аз очаквам колет от Бургас с любимата ми албуми на Райна, които аз харесвам, от знаете кого. Нека се помолим, в другото издание да попадна поне в топ 20! Амин. Боевица ми беше първата любима чалгарга, особено с албума от 2003, но после стана досадна кокона с екстеншъни и еднакви муцки в продължение на десетилетие. Сега е мацка с тъмна коса, ама песни йок. Ето вечен хит! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, GSA каза: Винаги съм предпочитала качеството пред хитовото! Всеки има право на лош вкус скъпа. Таня Б. ще прибъде във времето. Междувременно, аз очаквам колет от Бургас с любимата ми албуми на Райна, които аз харесвам, от знаете кого. Нека се помолим, в другото издание да попадна поне в топ 20! Амин. По голяма проява на лош вкус от злобеенето спрямо другите участници, само защото си отпаднал, няма, драги. Оттука нататък сам си прави изводите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 5 минути, Lelqtian каза: По голяма проява на лош вкус от злобеенето спрямо другите участници, само защото си отпаднал, няма, драги. Оттука нататък сам си прави изводите. Злобеене спрямо други участници - къде го видя скъпа моя? Ако ли нямаш чувство за хумор и позитивно виждане за постовете, които пиша, аз ти ги пожелавам от всяко кътче на моето същество. Целувам те! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, GSA каза: Злобеене спрямо други участници - къде го видя скъпа моя? Ако ли нямаш чувство за хумор и позитивно виждане за постовете, които пиша, аз ти ги пожелавам от всяко кътче на моето същество. Целувам те! преди 31 минути, GSA каза: Как е възможно това последното подобие на песен да се класира пред моя шедьовър? Роня кървари сълзи! Дано в следващите издания се гласува за стойностното! Да живее Таня Б. и Цветелина (на Екстра-та сестра и). Роня И аз не съм доволен от разни резултати обикновено - примерно шокиращото отпадане на Право в целта от първия полуфинал, но не съм тръгнал да определям класиралите се като недоразумения, въпреки че такива има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 8 минути, Lelqtian каза: И аз не съм доволен от разни резултати обикновено - примерно шокиращото отпадане на Право в целта от първия полуфинал, но не съм тръгнал да определям класиралите се като недоразумения, въпреки че такива има Нека се извиня публично в такъв случай, щом си толкова наскърбена. Дано сега вечерта ти е по-ползотворна и изпълнена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 27 минути, GSA каза: Нека се извиня публично в такъв случай, щом си толкова наскърбена. Дано сега вечерта ти е по-ползотворна и изпълнена. Вече да. Също и сутрента. Желая ти лека вечер/сутрин по избор според местоположението ти в денонощитието, и те поздравявам с любимата ми лоша картичка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 час, Lelqtian каза: Вече да. Също и сутрента. Желая ти лека вечер/сутрин по избор според местоположението ти в денонощитието, и те поздравявам с любимата ми лоша картичка. С лошотия се стига там където си ти - никъде, селфи в колата, треперят ми ръцете.. и моля запомни.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 20 минути, GSA каза: С лошотия се стига там където си ти - никъде, селфи в колата, треперят ми ръцете.. и моля запомни.. Хареса ми начина, по който рекламираш песента ми, за да се гласува за нея, благодаря! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 7 часа , GSA каза: С лошотия се стига там където си ти - никъде, селфи в колата, треперят ми ръцете.. и моля запомни.. Интересно. Ама иначе се жалваше за неразбраното ти чувство за хумор ... Само недей да плачеш, че ша ми стане гадно ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 10 часа , Willy каза: @Gadinata Ехе, не очаквах да отида на финал този път, но уви! Оценило се е парчето😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 29 минути, Lelqtian каза: Интересно. Ама иначе се жалваше за неразбраното ти чувство за хумор ... Само недей да плачеш, че ша ми стане гадно ... Полека с мокрите сънища, че не ти действат добре и ти става гадно. Препоръчвам да се разходиш до Бургас да те научат как да се удовлетвориш самичка и да ти стане хубаво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 16 Author Report Share Публикувано Април 16 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 8 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @pechenko, @Willy, @THE IIconic, @Vancho, @hienata, @talasym, @Амброжка., @M.Power, @dan!el, @gabbati, @devotioner, @Donatella, @Gadinata, @Blueberry, @Mr. Greshen, @asylum, @Lelqtian, @Beat.. Краен срок за гласуване 18.04 - 20:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 15 минути, Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 8 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @pechenko, @Willy, @THE IIconic, @Vancho, @hienata, @talasym, @Амброжка., @M.Power, @dan!el, @gabbati, @devotioner, @Donatella, @Gadinata, @Blueberry, @Mr. Greshen, @asylum, @Lelqtian, @Beat.. Краен срок за гласуване 20.04 - 18:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Може ли спикък с песните? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 3 часа , asylum каза: Може ли спикък с песните? Да ,ето: 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 минута, Donatella каза: Да ,ето: Споко, вече я поставих на първо място 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 16 Author Report Share Публикувано Април 16 Скрих коментара с списък на песните, защото не мисля че е честно спрямо времето което сме отделили за подготовка на видеото аз и @pechenko, който подготви страхотното видео за финала. Трябват не повече от 5 минути да изгледате видеото и още 2-3 минути да подредите вашият топ. Видео с песните има за да е по-интересно, но няколко едишъни бяхме самo с плейлист и за напред може да продължим така. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 12 минути, Willy каза: Скрих коментара с списък на песните, защото не мисля че е честно спрямо времето което сме отделили за подготовка на видеото аз и @pechenko, който подготви страхотното видео за финала. Трябват не повече от 5 минути да изгледате видеото и още 2-3 минути да подредите вашият топ. Видео с песните има за да е по-интересно, но няколко едишъни бяхме самомд плейлист и за напред може да продължим така. Оценявам труда ви, но песните са твърде много, за да запомня десет от амнайсе изгледани и да ги напиша след това. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.