asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час, GSA каза: Много жалко, че класното представяне на Райна отново остана недооценено. Аз те поставих на трето място, без малко на второ! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 28 минути, Putin каза: Оф, какво пак не сте разбрали, кое му е толкова сложното? Разкрити са точките на финалистите, но не и коя песен на кое място е. Елиминираните са разкрити с истинските им имена и позиции. преди 27 минути, Willy каза: От 14 песни в полуфинала 7те с най-много вотове отиват на финал. Техните точни позиции от 1-7 в полуфинала не ги казвам преди да свърши едишъна за да не влияе на вота на финала. А тези които не са минали ги пиша с точни позиции и по колко точки са получили. Като на Евровизия само че там и резултата на некласираните се разбира след като свърши шоуто. Ми явно е доста сложно, щото въпреки обясненията, тия резултати все още са ми напълно непонятни. Някой друг иска ли да се пробва да ми ги разясни? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 9 минути, Lelqtian каза: Ми явно е доста сложно, щото въпреки обясненията, тия резултати все още са ми напълно непонятни. Някой друг иска ли да се пробва да ми ги разясни? Почувствали са се застрашени от лидерката на десетилетието 2000-2010 и умишлено са я поставяли на последни места, за да не додрапа до финала! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 36 минути, Lelqtian каза: Ми явно е доста сложно, щото въпреки обясненията, тия резултати все още са ми напълно непонятни. Някой друг иска ли да се пробва да ми ги разясни? Разбрах иронията, но нищо не ми костваше да го напиша отново 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 15 минути, Willy каза: Разбрах иронията, но нищо не ми костваше да го напиша отново 😂 За теб не се и съмнявах, но има хора май не схванаха. Пък и аз все още ... да приема тия резултати 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 4 часа , meleto каза: Участвува ли това: Много избързахте, щях да участвам, ама се чудех с какво. Времето тече, вирусът ни притиска и трябва да направим колкото се може повече чалгавизии, докато не ни застигне краят. До колкото знам имаме материал за поне още 10 едишъна, така че. Цел: Чалгавизия №30 до края на 2020г.! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 час, gabbati каза: Времето тече, вирусът ни притиска и трябва да направим колкото се може повече чалгавизии, докато не ни застигне краят. До колкото знам имаме материал за поне още 10 едишъна, така че. Цел: Чалгавизия №30 до края на 2020г.! Ти па. Аз викам преди края на май. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 @mimchyyy9 Гласувай ма! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Как може да не е оценено емпционалното изпълнение на Погледни ме в очите?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 19 минути, Mr. Greshen каза: Как може да не е оценено емпционалното изпълнение на Погледни ме в очите?! Това е някаква певица отпреди 2 десетилетия, с черна коса. Помислих я за Полина. 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Яша първи полуфинал, имаме финалистите! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Една емблема за жанра! @Achito Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Последното шоу на Андреа в Пайнер също си заслужи мястото на финал! Благодаря ви! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Представянето с което Яница се доказа достойна за топ име! @-A. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Завръщането на Десислава в Пайнер бе оценено и отива на финал! @Амброжка. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Скандалната Малина, позната с жестоките пърформънси ще я чуем и на финал! @hienata 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Бляскавото и феноменално шоу на Анелия от наградите също е от финалистите! @BobiTo 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 И за край, новата лидерка на форума! @Olay 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 1. 94т. 2. 92т. 3. 83т. 4. 75т. 5. 74т. 6. 57т. 7. 47т. 8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея - @M.Power - 37т. 9. Камелия 2006 Микс - @Alter Ego - 31т. 10. Diamond beat production 2019 Микс - @mimchyyy9 - 28т. 11. Глория 2 години планета HD Микс - @ANGEL - 23т. 12. Преслава и Джена - Тук жена му пази 2017 - @Vancho - 18т. 13. Камелия - Луда по тебе 2010 - @talasym - 18т. 14. Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей сърце - @Donatella - 11т. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 час , Willy каза: 1. 94т. 2. 92т. 3. 83т. 4. 75т. 5. 74т. 6. 57т. 7. 47т. 8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея - @M.Power - 37т. 9. Камелия 2006 Микс - @Alter Ego - 31т. 10. Diamond beat production 2019 Микс - @mimchyyy9 - 28т. 11. Глория 2 години планета HD Микс - @ANGEL - 23т. 12. Преслава и Джена - Тук жена му пази 2017 - @Vancho - 18т. 13. Камелия - Луда по тебе 2010 - @talasym - 18т. 14. Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей сърце - @Donatella - 11т. МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯ?+?!?!?!?!?!?!?!?!.•. ПОСЛЕДНО МЯСТО!??!?!?!!? 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 час , Willy каза: 14. Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей сърце - @Donatella - 11т. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 10 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @pechenko, @Willy, @asylum, @BobiTo, @Blueberry, @Denis, @hienata, @gabbati, @Achito, @JanetJackson, @xroflx9, @Beat., @Амброжка., @Olay, @-A., @devotioner. Краен срок за гласуване 25.04 - 20:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 часа , Willy каза: 1. 94т. 2. 92т. 3. 83т. 4. 75т. 5. 74т. 6. 57т. 7. 47т. 8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея - @M.Power - 37т. 9. Камелия 2006 Микс - @Alter Ego - 31т. 10. Diamond beat production 2019 Микс - @mimchyyy9 - 28т. 11. Глория 2 години планета HD Микс - @ANGEL - 23т. 12. Преслава и Джена - Тук жена му пази 2017 - @Vancho - 18т. 13. Камелия - Луда по тебе 2010 - @talasym - 18т. 14. Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей сърце - @Donatella - 11т. Може ли да разясниш и тия резултати, май пак има неразбиращи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Мале ще се класира Ариа с плейбека, а не Тук жена му пази или Как да изтрезнея... или Камелия от 2016... или Даймънд (добре, че смених де ). Ужас, ужас. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.