asylum Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 5 минути, Blueberry каза: Мале ще се класира Ариа с плейбека, а не Тук жена му пази или Как да изтрезнея... или Камелия от 2016... или Даймънд (добре, че смених де ). Ужас, ужас. Познай на кое място я поставих на полуфинала? Много ми е трудно да избера 10, след 5-тото сега ще карам на онче-бонче Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Андреа и с трите си лайфове на финал, смазва! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 минути, Blueberry каза: Мале ще се класира Ариа с плейбека, а не Тук жена му пази или Как да изтрезнея... или Камелия от 2016... или Даймънд (добре, че смених де ). Ужас, ужас. Изпуснала си един ужас. А Ария за последен път ще кажа, че не е била на плейбек, но ся ме мързи да търся клипчето от концерта дето си заваля текста (има го доволно из темата за въпросния концерт). Монтиран е следварително. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 часа , Willy каза: 1. 94т. 2. 92т. 3. 83т. 4. 75т. 5. 74т. 6. 57т. 7. 47т. 8. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея - @M.Power - 37т. 9. Камелия 2006 Микс - @Alter Ego - 31т. 10. Diamond beat production 2019 Микс - @mimchyyy9 - 28т. 11. Глория 2 години планета HD Микс - @ANGEL - 23т. 12. Преслава и Джена - Тук жена му пази 2017 - @Vancho - 18т. 13. Камелия - Луда по тебе 2010 - @talasym - 18т. 14. Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей сърце - @Donatella - 11т. Малката извън финал ??😤 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 52 минути, Donatella каза: Малката извън финал ??😤 Като порасне, тогава на финал. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Какви скандални резултати от първи полуфинал. Добре, че не участвах. Сигурно за първи път нямаше да се класирам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Защо съм получил само два вота? 🤧 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Хората още са в шок от отпадналите хитове! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Трябва да направим едишън с поп-фолк изпълнители, изпълняващи друг жанр песни. Ще участвам с това и ще спечеля, най-накрая! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 Гласували 10/16 Няма да тагвам кой не е гласувал, знаете си, че нещо ме мързи и се оправям да излизам. Получил съм 6 допълнителни вота което е страхотно. @Lelqtian, @GSA и другите..няма ли да чуем и вашите топ 3/5 😜 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Временно класиране? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 13/16 @Blueberry, @Olay, @Achito Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 18 минути, Willy каза: 13/16 @Blueberry, @Olay, @Achito Аз ще гласувам довечера ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 Последният вот може да промени всичко освен победителя.🥳 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 5 часа , Willy каза: Гласували 10/16 Няма да тагвам кой не е гласувал, знаете си, че нещо ме мързи и се оправям да излизам. Получил съм 6 допълнителни вота което е страхотно. @Lelqtian, @GSA и другите..няма ли да чуем и вашите топ 3/5 😜 Ок ша пусна един вот после кат свърши работната смяна, ако не си затворил линиите за гласуване 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 8 минути, Willy каза: Последният вот може да промени всичко освен победителя.🥳 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 преди 15 минути, Lelqtian каза: Ок ша пусна един вот после кат свърши работната смяна, ако не си затворил линиите за гласуване Има време. И без това сега си гледам турските сериалчета. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 24 минути, Willy каза: Има време. И без това сега си гледам турските сериалчета. гледа ли Аз по време на финала плаках толкова много, че се обезводних. 😥 😥😥😥😥 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 преди 40 минути, Donatella каза: гледа ли Аз по време на финала плаках толкова много, че се обезводних. 😥 😥😥😥😥 Да, финала не ми хареса. Имам резултатите. Сега или утре? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Току що, Willy каза: Да, финала не ми хареса. Имам резултатите. Сега или утре? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Току що, Willy каза: Да, финала не ми хареса. Имам резултатите. Сега или утре? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 1 минута, gabbati каза: Ееее, как мазно ме изпревари!!!!!!!!!!!!!! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 1 минута, gabbati каза: О, грешка в моя полза - как мазно си изтри поста Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 2 минути, asylum каза: О, грешка в моя полза - как мазно си изтри поста Забравих да цитирам @Willy но вече всички знаем кой беше пръв! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.