Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Нова тема - Дебютанти т.е. песни от първата година на изпълнителите в 21:30ч. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Честито на една истинска Дама - Блубери! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Заслужена победа, тотална къртачка, която ти бърка в душата с памук. 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Поне разбрахме, че участието с песен на Преслава води до провал! Не участвайте с песни на Прес - няма да се класирате! 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Току що, Blueberry каза: Схемата да участвам с много любима песен и този път не изневери, благодаря на всички и най-вече на @Denis, който ми открадна "Моето слабо място" и трябваше да мисля резервен вариант! Честито! Аз с Преслава няма да участвам повече. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, pechenko каза: Поне разбрахме, че участието с песен на Преслава води до провал! Не участвайте с песни на Прес - няма да се класирате! За съжаление е така. Макар че това определено е нейния едишън, просто форума явно е доста против нея. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Галена и без това я отписваме за дебютни песни и добре, че Анелия, Райна, Ивана, Преслава и Борис ще участват, защото те имат много по-силни дебюти. Направих ви услуга, скъпи загубили! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ако бяхте пратили “Водка с утеха” можеше и да спечели. Макар че е рисково с такива хитове чак. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 За мен това че Моето слабо място не мина не беше изненада, имайки предвид че на два пъти отпадна и хит като Пей сърце. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Willy каза: За мен това че Моето слабо място не мина не беше изненада, имайки предвид че на два пъти отпадна и хит като Пей сърце. Стига сте ми напомняли този шокиращ момент! Кога ще пускаш другата тема? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Лидия от 2019 ли ще се води за дебют или да се записвам с "Лятна среща"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ами аз никога не съм харесвал тая “Моето слабо място” и не разбирам истерията по нея. Много досадна песен. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 2 минути, Beat. каза: Лидия от 2019 ли ще се води за дебют или да се записвам с "Лятна среща"? Според мен трябва да е от 2019, все пак тогава дебютира с поп-фолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 6 минути, Denis каза: Стига сте ми напомняли този шокиращ момент! Кога ще пускаш другата тема? 21:30 готова е! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 А резултатите от този едишън? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Точките и гласуването на финал! https://www.scorewiz.eu/scoreboard/view/320460/edition-11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 От 26.04.2020 г. от 19:34, Willy каза: Първи полуфинал - резултати 1. 115т. 2. 68т. 3. 64т. 4. 63т. 5. 61т. 6. 54т. 7. 54т. 8. 53т. 9. Гергана - Без теб не мога - @JanetJackson - 51т. 10. Камелия - Искам те - @asylum - 42т. 11. Десислава - Имаш ме - @mimchyyy9 - 37т. 12. Луна - Искам го, стискам го - @Lelqtian - 35т. 13. Преслава - Моето слабо място - @Denis - 33т. 14. Елена - Стой на място - @Beat. - 28т. 15. Рени - Сърце ревниво - @Runevski - 14т. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 От 26.04.2020 г. от 23:10, Willy каза: 1. 126т. 2. 75т. 3. 69т. 4. 68т. 5. 59т. 6. 51т. 7. 46т. 8. 46т. 9. Андреа, Кости и Азис - Докосвай ме - @xroflx9 - 44т. 10. Анелия - Мило мое - @BobiTo - 43т. 11. Анелия - Забранявам си - @DevilWish - 42т. 12. Диллан - Пробвай върху мен - @.close to me. - 41т. 13. Цветелина Янева - Без да ми се дърпаш - @penakavalli - 39т. 14. Емануела - Да те имам - @ANGEL - 30т. 15. Софи Маринова - Беле руже - @gogo - 30т. 16. Джена - Плаче се за мъже - @Olay - 20т. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Благодаря за 12-тото място! "Разделени" е уникална песен и голям хит към днешна дата. Има над 2 млн гледания, което за песен на почти 20 години, без клип си е супер. Поздравления и за "Плаче небето", която отвя доста от конкуренцията. Райна мачка! А за недоволните: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 4 часа , Willy каза: На 15-то място се настанява @Donatella с единствената песен на Моника! чак пък 15 място ??????????? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 За Плаче небето много ме е яд, тя ми е страшно любима. Определено в топ 3 нито една от песните не ми беше фаворит, макар песента на Ивана да е уникална и да участва за втори път. Разочароващо! Да видим сега с новия едишън кФо шИ правим! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 18 часа , pechenko каза: @Blueberry Победата е моя!!! Чак сега видях, че имало резултати, а вече приключи записването за следващата серия преди 18 часа , Willy каза: което означава че....ПОБЕДАТА Е ЗА @Blueberry С "ТОЧНО НИКОГА" НА ГАЛЕНА! ЧЕСТИТО!! Песента от вас получи 117т. и спечели Чалгавизия 11 - Неклипирани песни! Благодаря на всички за участието! Че това винаги съм го броил за клип. преди 18 часа , Denis каза: А ето го всъщност истинският клип! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Willy,
8 реакции
Go to this коментар
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.