Putin Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 25 участници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 @Blueberry @Willy @Mr. Greshen ИЗБЕРЕТЕ ДРУГ ИЗПЪЛНИТЕЛ. АЗ ЩЕ УЧАСТВАМ С МИНА МИ ! НАЙ ГОЛЕМИПТ ХИТ НА ГАЛЕНА (БЕЗ КЛИП) ТОЧКА ! 1 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JanetJackson Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 @Blueberry @Mr. Greshen @Willy 6 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Пак залагам на Глория 😃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 Още две места. Донателче айде избери нещо друго де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Счета има не един или два неклипирани сингъла, които са уникални: "Самотна стая" "До смърт да ме обичаш" "Писмата ти" (уникален прием имаше на турне 2007) "Някога, някъде, някак си" (любимата песен на Пайнера) "Няма те" "Коварство и печал" "Изгубена любов" "Преди да ме убиеш" Мога да изброя и още - все шедьоври! Взимайте наред, моля! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 13 минути, GSA каза: Счета има не един или два неклипирани сингъла, които са уникални: "Самотна стая" "До смърт да ме обичаш" "Писмата ти" (уникален прием имаше на турне 2007) "Някога, някъде, някак си" (любимата песен на Пайнера) "Няма те" "Коварство и печал" "Изгубена любов" "Преди да ме убиеш" Мога да изброя и още - все шедьоври! Взимайте наред, моля! - Хайде на купона 1 - Хайде на купона 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 1 час , Willy каза: Още две места. Донателче айде избери нещо друго де. Галена - мина ми С Блу се разбрахме тя ще участва с Моника 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 3 часа , GSA каза: Счета има не един или два неклипирани сингъла, които са уникални: "Самотна стая" "До смърт да ме обичаш" "Писмата ти" (уникален прием имаше на турне 2007) "Някога, някъде, някак си" (любимата песен на Пайнера) "Няма те" "Коварство и печал" "Изгубена любов" "Преди да ме убиеш" Мога да изброя и още - все шедьоври! Взимайте наред, моля! Нямаме право да участваме с Емилия. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 С тази мога ли да участвам? 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 преди 1 минута, Lelqtian каза: С тази мога ли да участвам? Не, това е демо, но песента си има клип. 😕 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Току що, Willy каза: Не, това е демо, но песента си има клип. 😕 Жалко. Записвам си участие и заминавам да си търся песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 Току що, Lelqtian каза: Жалко. Записвам си участие и заминавам да си търся песен. Записан си. Може да видиш и тук на втората страница имаше много предложения. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Какво друго ми остава, то гледам не са останали свободни певачки, затова минаваме едно ниво нагоре към президентството ... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 преди 5 минути, Alter Ego каза: Преслава, Галена и Анелия вече са записани с три песни, а правилата сочат макс три песни на изпълнител. Емилия като предишен победител също е забранена. Имаш няколко предложения като идея на втората страница. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 5 минути, Willy каза: Преслава, Галена и Анелия вече са записани с три песни, а правилата сочат макс три песни на изпълнител. Емилия като предишен победител също е забранена. Имаш няколко предложения като идея на втората страница. Прочетох го и преди, но забравиах. Сорри, ето Камчитуууу 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 С Lelqtian и Alter ego имаме бройката от 30 участници. Донателче, сори, но Блу нищо не ми е казала. Все пак, ако още някой има желание да се запише или да промени песента си, може да го направи до 15:00ч. когато вече ще съм си изпил кафето, готов да направя видеата и да пусна гласуването. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 49 минути, Willy каза: С Lelqtian и Alter ego имаме бройката от 30 участници. Донателче, сори, но Блу нищо не ми е казала. Все пак, ако още някой има желание да се запише или да промени песента си, може да го направи до 15:00ч. когато вече ще съм си изпил кафето, готов да направя видеата и да пусна гласуването. преди 3 часа , Willy каза: С Lelqtian и Alter ego имаме бройката от 30 участници. Донателче, сори, но Блу нищо не ми е казала. Все пак, ако още някой има желание да се запише или да промени песента си, може да го направи до 15:00ч. когато вече ще съм си изпил кафето, готов да направя видеата и да пусна гласуването. Аз ce записах прeди Алтир его Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 преди 1 минута, gogo каза: Участват с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Willy,
8 реакции
Go to this коментар
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.