asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 55 минути, Denis каза: Как може страхотната песен на Преси, за която бяха първите 3 поста да е под Луна дори? Вие наистина не сте сериозни. Какво значи "под Луна дори"? Това е най-големият хит сред всички участващи и може би именно това му попречи! Може би трябва да чуя песента на Пепа някой ден, да си съставя мнение. Белким ми подари Корцетче. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 4 минути, Willy каза: Втори полуфинал обаче има абсолютен фаворит с вече почти 130т. а второто място мисля че е с 60 и нещо. Нека гласива друг вместо тоя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Точно никога е фаворита. Скандално, че моето слабо място е отпаднала. Дано се класирам, че ми писна все на крачка да отпадам 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Имам финалистите и от втори!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Честито класиране на @M.Power! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 На финал ще чуем три песни на Галена! @Blueberry 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 @THE IIconic своето завръщане в играта празнува с класиране! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Току що, Willy каза: @THE IIconic своето завръщане в играта празнува с класиране! Е чуден й е носът тук. Нос - Йълдъз Тилбе. Очи, грим и всичко останало - Бюлент Ерсой. 1 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Още една балада ще чуем на финал и това е "Ти никога няма да знаеш". @pechenko 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 След малко по-дълга пауза на финал се завръща и @GSA! Успех! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Първи финал за @Alter Ego. Честито и успех! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Както и за @Kriminal, който участва с "най-младата" песен! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 @Donatella отново скандализира и взима последното място за финала! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Как без Диллан, ужас и безобразие. Дано единствената друга читава песен - "Точно никога" го е спечелила тоя финал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Повечето от песните, които са се класирали за финал са потресаващи. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 1. 126т. 2. 75т. 3. 69т. 4. 68т. 5. 59т. 6. 51т. 7. 46т. 8. 46т. 9. Андреа, Кости и Азис - Докосвай ме - @xroflx9 - 44т. 10. Анелия - Мило мое - @BobiTo - 43т. 11. Анелия - Забранявам си - @DevilWish - 42т. 12. Диллан - Пробвай върху мен - @.close to me. - 41т. 13. Цветелина Янева - Без да ми се дърпаш - @penakavalli - 39т. 14. Емануела - Да те имам - @ANGEL - 30т. 15. Софи Маринова - Беле руже - @gogo - 30т. 16. Джена - Плаче се за мъже - @Olay - 20т. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 1 минута, Blueberry каза: Как без Диллан, ужас и безобразие. Дано единствената друга читава песен - "Точно никога" го е спечелила тоя финал. То пък твоята е много читава Дори не гласувах за нея, щот нали е много читава 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 преди 2 минути, Амброжка. каза: Повечето от песните, които са се класирали за финал са потресаващи. Мило чак сега забелязах че теб те няма?? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 21 минути, Willy каза: След малко по-дълга пауза на финал се завръща и @GSA! Успех! Райна с цели 2 песни на финал. Благодаря за подкрепата! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 3 минути, Willy каза: Мило чак сега забелязах че теб те няма?? Този път забравих да се запиша, а идеята с неклипираните песни беше моя. В следващия едишън ще се завърна с гръм и трясък! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Току що, GSA каза: Райна с цели 2 песни на финал. Благодаря за подкрепата! Благодари на Райна.. тя беше тази, която заплашваше на ЛС. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Аз предлагам да направиме vol.2 на Неклипирани песни, защото има страшно много песни. Също предлагам за следващите едишъни: Песни от коледна/новогодишна програма, песни от компилации на Пайнер, песни на подценени/недоценени изпълнители 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 ГОТОВ СЪМ ЗА ПОБЕДА!!!!!! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 1 минута, pechenko каза: Благодари на Райна.. тя беше тази, която заплашваше на ЛС. Напротив. Тя ми плати да го направя от нейно име. Пак си в грешка нещо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 2 часа , Амброжка. каза: Повечето от песните, които са се класирали за финал са потресаващи. На мен ми стига г-жа Президента как се класира с едно място отгоре на грешната имитаторка с жалкия нос, дето си изнесе цифра участия с тази песен, поради липсата на интерес към собственото и творчество. преди 2 часа , Willy каза: Как беше зрителския вот - само във варианите 3 песни х 5 точки и 5 по 3? Не мога да ударя рамо на една контретна песен с 15 точки, или на някъде м/у 1 и 5 и да разпределя 15 точки както ми скимне? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Willy,
8 реакции
Go to this коментар
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.