Kriminal Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Може следващата тема и да е "Песни на плеймейтки", ако не спечели Грация сеньорита ту чайе тоя път. Поне ще знаем кой няма да спечели хинт: ОООО—обичаам, гушната във тебе да заспяяяяЯяАаа 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Току що, Lelqtian каза: На мен ми стига г-жа Президента как се класира с едно място отгоре на грешната имитаторка с жалкия нос, дето си изнесе цифра участия с тази песен, поради липсата на интерес към собственото и творчество. Как беше зрителския вот - само във варианите 3 песни х 5 точки и 5 по 3? Не мога да ударя рамо на една контретна песен с 15 точки, или на някъде м/у 1 и 5 и да разпределя 15 точки както ми скимне? Не, само на 3 песни по 5 точки или на 5 пи 3 точки. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Скандални резултати 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 16 минути, Kriminal каза: Може следващата тема и да е "Песни на плеймейтки", ако не спечели Грация сеньорита ту чайе тоя път. Поне ще знаем кой няма да спечели хинт: ОООО—обичаам, гушната във тебе да заспяяяяЯяАаа Само не виждам как точно това ограничава подборката, нали 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Днес си преоткрих тази песен и само чакам да я пусна в някой едишън! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 41 минути, Lelqtian каза: На мен ми стига г-жа Президента как се класира с едно място отгоре на грешната имитаторка с жалкия нос, дето си изнесе цифра участия с тази песен, поради липсата на интерес към собственото и творчество. Как беше зрителския вот - само във варианите 3 песни х 5 точки и 5 по 3? Не мога да ударя рамо на една контретна песен с 15 точки, или на някъде м/у 1 и 5 и да разпределя 15 точки както ми скимне? 5 5 5 Или 3 3 3 3 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 11 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @-A., @talasym, @hienata, @Achito, @devotioner, @Putin, @Donatella, @GSA, @gabbati, @Mr. Greshen, @pechenko, @Willy, @payner_tv, @M.Power, @Kriminal, @Blueberry, @THE IIconic, @Alter Ego. Краен срок за гласуване 29.04 - 17:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 @Willy Дали няма да ти е по-лесно ако ползваш Google Forms ? Вместо да смяташ ЛС-та. https://www.google.com/forms 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 11 часа , Willy каза: 1. 126т. 2. 75т. 3. 69т. 4. 68т. 5. 59т. 6. 51т. 7. 46т. 8. 46т. 9. Андреа, Кости и Азис - Докосвай ме - @xroflx9 - 44т. 10. Анелия - Мило мое - @BobiTo - 43т. 11. Анелия - Забранявам си - @DevilWish - 42т. 12. Диллан - Пробвай върху мен - @.close to me. - 41т. 13. Цветелина Янева - Без да ми се дърпаш - @penakavalli - 39т. 14. Емануела - Да те имам - @ANGEL - 30т. 15. Софи Маринова - Беле руже - @gogo - 30т. 16. Джена - Плаче се за мъже - @Olay - 20т. За всички бях гласувам без първата и последната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 преди 5 часа , meleto каза: @Willy Дали няма да ти е по-лесно ако ползваш Google Forms ? Вместо да смяташ ЛС-та. https://www.google.com/forms Срамно ли е, ако кажа че не знам как точно работи това. 😂 Но ще го разгледам днес и ако е по-лесно защо не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Ужасни резултати! Повече от разочарован съм и честно казано очаквах "Забранявам си" да ми е сред финалистите, но все едно... Дадох своя Топ 3! Успех на Плаче небето, Безразлична и Първи в сърцето! Те са моите фаворити! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 4 часа , Willy каза: Срамно ли е, ако кажа че не знам как точно работи това. 😂 Но ще го разгледам днес и ако е по-лесно защо не. https://support.google.com/docs/answer/6281888?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en Инфо с 5 изречения как да го направиш 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 1 час , meleto каза: https://support.google.com/docs/answer/6281888?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en Инфо с 5 изречения как да го направиш Нали идеята е да гласуват определени потребители, как ще се направи така, че аз да не се представя примерно за теб и да си дам 12 точки на моята песен? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Гласували: 7/18 +90т. от телевот. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Трябваше едишъна да е неклипирани балади. И без това 90% от песните на финала са такива. Може би друг път. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 преди 21 часа , Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 11 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Краен срок за гласуване 29.04 - 17:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Гласували: 10/18 Не са гласували: @-A., @Putin, @hienata, @Mr. Greshen, @payner_tv, @THE IIconic, @M.Power, @Alter Ego. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 9 часа , Willy каза: Гласували: 10/18 Не са гласували: @-A., @Putin, @hienata, @Mr. Greshen, @payner_tv, @THE IIconic, @M.Power, @Alter Ego. Има срок на гласуване. 29.04!Какъв е тоя зор? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 час , THE IIconic каза: Има срок на гласуване. 29.04!Какъв е тоя зор? Само кажува. Пък и утре си става 29, по-добре да напомни. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 3 часа , THE IIconic каза: Има срок на гласуване. 29.04!Какъв е тоя зор? Темата се губи из другите за дискусии и ви тагвам за да не забравите. Не означава че искам вота ви на секундата. Пък и ти си един от участниците които бързят за резултатите, не знам к'ви са тия двойни стандарти. Btw, гласували 16/18. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 21 минути, Willy каза: Темата се губи из другите за дискусии и ви тагвам за да не забравите. Не означава че искам вота ви на секундата. Пък и ти си един от участниците които бързят за резултатите, не знам к'ви са тия двойни стандарти. Btw, гласували 16/18. Не долови иронията ми. Жалко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 🤷♀️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Успех на "Опасен за жени"! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Не е гласувал само още @Mr. Greshen. Може би днес ще имаме резултатите! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Последните точки няма да променят победителя, а песните спечелили полуфиналите са топ 2 засега. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Точно Никога или Райна Магапаса 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Публикувано от Willy,
8 реакции
Go to this коментар
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.