Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Lelqtian каза: Това не те извинява! Най нахално се записва за участие (засега) със следната песен. Това е от победителите и не може да се участва с тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Denis каза: Някой да вземе това, поне да е идея по-интересно. 50 shades of pink! Това ще има успех ако някой се запише с него. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Willy каза: Това е от победителите и не може да се участва с тях. ok. това ме кара да се замисля 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Като си мислех за този едишън, се чудех между Райна и Емилия, чак накрая ми хрумна "Спомен"... а нито едната досега не е заета?! @Willy като обяви едишъна реших, че ще участваш с "Издай ме" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 2 минути, Blueberry каза: @Willy като обяви едишъна реших, че ще участваш с "Издай ме" Нищо не знам за Стефани. Ако е от дебютната година сменям на момента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Предложения: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hienata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Този път искам победата 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Току що, Willy каза: Нищо не знам за Стефани. Ако е от дебютната година сменям на момента! Аз съм сигурна, че е от първата, някъде във втората половина на 2008 дебютира, а "Издай ме" е от пролетта на 2009. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Аз сменям Лора. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 4 минути, Blueberry каза: Аз съм сигурна, че е от първата, някъде във втората половина на 2008 дебютира, а "Издай ме" е от пролетта на 2009. Сменям!!😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Приятели, нека днес сме позитивни и добри. Нека тези красиви песни изпълнят душите ни. Уви, не забравяйте, че клетата Вале очаква вашата подкрепа. Това би я направило много щастлива и за миг ще се почувства оценена за тези 20 години кариера. Днес има звезди, нека погледнем нагоре и си пожелаем финал. Кой знае - може и да се сбъдне! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
talasym Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 @Willy мога ли да сменя с някоя от тези песни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, talasym каза: @Willy мога ли да сменя с някоя от тези песни? Ако са от първата им година, може, да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 19 минути, -A. каза: Приятели, нека днес сме позитивни и добри. Нека тези красиви песни изпълнят душите ни. Уви, не забравяйте, че клетата Вале очаква вашата подкрепа. Това би я направило много щастлива и за миг ще се почувства оценена за тези 20 години кариера. Днес има звезди, нека погледнем нагоре и си пожелаем финал. Кой знае - може и да се сбъдне! Малкия, на теб тотално ти изпуши главата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Запис! 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 44 минути, Willy каза: Ако са от първата им година, може, да. В тоя ред на мисли, на Дженция кое броим за дебютна година? дебют в пайнер? дебют в съни като Моник? дебют като Нова Десислава? Някой от другите и многобройни дебюти, които сигурно изпускам в момента? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.