Putin Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Ами тя не е действащ изпълнител от години, но беше доста различна от масата. Имаше супер клипове и текстове. Иначе беше една кавърджийка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 6 минути, Starboy каза: Ще ги спукаме всичките с хитовете на невероятната Весела! Взимам Стани на сърцето ми! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 минута, asylum каза: Е, зависи и от конкуренцията. Преди няколко едишъна поставих Райна на второ или трето място, а я мразя. Смятай колко са ми харесали останалите песни 😂не играеш ли за забавлението, само да спечелиш ли искаш? От немай си къдя! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 И Весела е готинка и е зодия Лъв като мене. Ледено сърце и Уволнение ми бяха любимите нейни тракове. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 преди 10 минути, Starboy каза: Искам да има едишън с песните на Весела, за да мога да участвам и спечеля с турбо хита – "Палаво око", @Willy take notes. От 28.03.2020 г. от 14:39, Willy каза: 13-то място, @Denis с 46т. Чалгавизия 7 - Недействащи изпълнители. 😁 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 ❤️ 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 6 минути, Putin каза: Ами тя не е действащ изпълнител от години, но беше доста различна от масата. Имаше супер клипове и текстове. Иначе беше една кавърджийка. Пасти да яде пред Сладкото желание на попфолка. https://www.vbox7.com/play:53eb41db?p=playlist&id=1968121 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Тая Полина никога не съм я харесвал, много ми беше безлична. Една такава обикновена по всички параграфи. Открои се само с това, че влезе в лудница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 7 минути, Putin каза: Тая Полина никога не съм я харесвал, много ми беше безлична. Една такава обикновена по всички параграфи. Открои се само с това, че влезе в лудница. Верото дори в това не успя. Все още се разхожда на свобода и плаши гаргите. 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Искаме наистина едишън с кючеци, хем ще направим кефа на @asylum, хем ще врътнем 18 кючека за 1 нощ! 5 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Току що, asylum каза: Верото дори в това не успя. Все още се разхожда на свобода и плаши гаргите. Извинявай, но Верото и Магда скандализираха цялата република през 2004-та с драма, актьорско майсторство и връзка а ля майка и дъщеря. Верото винаги ми е изглеждала дърта, просто има такова излъчване на лелка. Много готина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 7 минути, Putin каза: И Весела е готинка и е зодия Лъв като мене. Ледено сърце и Уволнение ми бяха любимите нейни тракове. Бившето ми гадже беше лъв и работите свършиха зле за него! Единствените зодий, с който не се разбирам са рак и лъв Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 6 минути, Starboy каза: Искаме наистина едишън с кючеци, хем ще направим кефа на @asylum, хем ще врътнем 18 кючека за 1 нощ! Аз мислех да участвам с тая песен веднъж 😂 преди 5 минути, Putin каза: Извинявай, но Верото и Магда скандализираха цялата република през 2004-та с драма, актьорско майсторство и връзка а ля майка и дъщеря. Верото винаги ми е изглеждала дърта, просто има такова излъчване на лелка. Много готина. Виж я каква е ужасница, бе https://www.vbox7.com/play:ae6c764b?p=user Язък, че не мога да гледам у вбокса. Туй трябва да се качи в тубата. Магдороника беше адски аматьорски клип. Винаги сменях канала на него, добре, че по Фен тв вървяха истинските хитове. Между другото, в очи Вероника е Секирата 2. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Току що, THE IIconic каза: Бившето ми гадже беше лъв и работите свършиха зле за него! Единствените зодий, с който не се разбирам са рак и лъв Аз с телец и рак не се разбирам, ужасни. Ти коя зодия си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 6 минути, THE IIconic каза: Бившето ми гадже беше лъв и работите свършиха зле за него! Единствените зодий, с който не се разбирам са рак и лъв 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Току що, Putin каза: Аз с телец и рак не се разбирам, ужасни. Ти коя зодия си? Най-добрата! Водолей❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Аз съм за едишън с екстра нина. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Току що, THE IIconic каза: Най-добрата! Водолей❤️ Странно, би трябвало да се разбираш с лъвове. По-скоро с деви е сложно при водолеи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 7 минути, -A. каза: Аз съм за едишън с екстра нина. Там има материал от 16-17 албума и бая неиздавани песни 😂😂😂😂 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Обаче истинската трета световна идва при въпроса кои 20 имена да се борят в анкета за Чалгавизия 14 - Песни на определен изпълнител. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 47 минути, THE IIconic каза: Токича става ама е работил за много малко певици Ами да се промени правилото за това издание, какво толкова? Все пак се гласува за песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Ясно е, че ще изберете гърбушкото от Нотр Дам. Няма какво да се коментира даже. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 минута, Putin каза: Странно, би трябвало да се разбираш с лъвове. По-скоро с деви е сложно при водолеи. Баща ми също е лъв. Все се караме. Братовчед ми е лъв, 2 месеца се обичаме, 10 си мълчим. Факт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Едишън с песните на Луна! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 24 минути, Willy каза: Обаче истинската трета световна идва при въпроса кои 20 имена да се борят в анкета за Чалгавизия 14 - Песни на определен изпълнител. Емилия Румяна Луна Теодора Емануела Глория Камелия Екстра Нина Хабиби Есил Дюран Малина Полина Софи Маринова Бони Джена Андреа Ивена Константин Тони Стораро Мая Нури Готов си. Моля. Няма за какво. преди 10 минути, THE IIconic каза: Едишън с песните на Луна! Ще е яко дуел между две певици. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.