GSA Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Щях да участвам с "Гасне пламък", но понеже вече съм участвал с нея, атакувам с този чутовен хит от 2002 година. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 час , Willy каза: Нищо не знам за Стефани. Ако е от дебютната година сменям на момента! Не е ли от втората й година тая песен? Чудя се дали да не сменя с Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 4 минути, Lelqtian каза: В тоя ред на мисли, на Дженция кое броим за дебютна година? дебют в пайнер? дебют в съни като Моник? дебют като Нова Десислава? Някой от другите и многобройни дебюти, които сигурно изпускам в момента? Джена колкото знам е от 2006 поп-фолк певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, asylum каза: Не е ли от втората й година тая песен? Чудя се дали да не сменя с Тва боди бегло ми е познато, ама остналата част от клипа ми е мъгла. Тва ли беше дебютната на Еманулция? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 3 минути, asylum каза: Не е ли от втората й година тая песен? Чудя се дали да не сменя с Една година от първата и песен. Ако е дебютирала края на 2007, а песента е от началото на 2008, може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Предложения. Не ми благодарете. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 3 минути, Lelqtian каза: Тва боди бегло ми е познато, ама остналата част от клипа ми е мъгла. Тва ли беше дебютната на Еманулция? Да, с историята на мъжемразка, зарязана пред олтара. Но преди това лятото имаше песен в компилация на Съни със звучния псевдоним Еми. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Помните ли този чутовен хит? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Имаше фенове на Никол тука! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Реших окончателно - участвам с това! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 ПП @asylum сега видях, че си предложил тази песен. Аз се сетих без помощ. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 13 минути, meleto каза: Мисля че всичките крещят последно място! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Willy каза: Мисля че всичките крещят последно място! Емиии, все някой трябва да е на последно място. Нека да има конкуренция и за дъното. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Запис 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 9 минути, Willy каза: Мисля че всичките крещят последно място! И тва им е много, ма карай. @meleto сори, ма примомнянето на всички тия можеше да го пропуснем ... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 1 минута, Donatella каза: 0:59-1:03 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 направо дайте ми трофея 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 2 минути, Donatella каза: направо дайте ми трофея feat. Галена - Така може ли? Тогава аз искам да сменя с Фики - Кой Между другото, кой е оригинала на Extazy - Хей, хей? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 5 минути, Olay каза: feat. Галена - Така може ли? Тогава аз искам да сменя с Фики - Кой Между другото, кой е оригинала на Extazy - Хей, хей? "Кой" е победител в един от едишъните и не може да се участва с него. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 може мн ясно.. ВСЕ ПАК е ПЪРВАТА ПЕСЕН НА ЛОРЕНА 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 преди 4 минути, Olay каза: feat. Галена - Така може ли? Тогава аз искам да сменя с Фики - Кой Между другото, кой е оригинала на Extazy - Хей, хей? Кой е дует и Галена участва в видеото, но това не променя факта че не може да се участва и с Все ми е тая. @Donatella нищо с Галена. Няма да ти е загуба споко, преди няколко едишъна Все ми е тая не мина на финал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Мммъмъърлааааааааа мъмърлааааа ! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 28 участници! До 15:00ч. мисля че ще имаме над 30. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 32 минути, Lelqtian каза: И тва им е много, ма карай. @meleto сори, ма примомнянето на всички тия можеше да го пропуснем ... Аз за първи път ги видях, така че не се брои за припомняне, а за урок. Ох, да изневеря ли на Адриана с Пресила? Много труден избор тоя път. Всички дебютират силно, после се осират! 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.