asylum Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 @Cally-Pressyfan' защо не се записваш с любимата ти, на която клетва даде, но днес си далече и капят сълзите от нашите очи...? 😥 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Запис: 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Победата е моя, никой няма да я пипа! (Съжалявам, че е в последния момент, но нямах възможност по-рано да се добера до тук, така, че... ако още важи си участвам с Преслава) Обичам те и Нямаш сърце са страхотни и за мен са най-високата летва, но първата ми е особено любима! Ванчо, ПАК улучи любима моя песен. Успех! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 + Преслава - Горчиви спомени 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ех, вече толкова бързо приключва записването, този път не успях... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Доста яки песни и в двете секции. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Първи полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @-A., @xroflx9, @devotioner, @Denis, @Гальо, @Willy, @Vancho, @Mr. Greshen, @ANGEL, @asylum, @Runevski, @gabbati, @talasym, @Амброжка., @Olay, както и директните финалисти - @Blueberry и @hienata краен срок за гласуване 01.05 - 17:30ч. УСПЕХ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Втори полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Achito, @Lelqtian, @GSA, @.close to me., @Donatella, @THE IIconic, @Putin, @pechenko, @payner_tv, @Beat., @meleto, @M.Power, @Gadinata, @Starboy, @DevilWish, както и директните финалисти - @Blueberry и @hienata краен срок за гласуване 01.05 - 17:30ч. УСПЕХ! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Директните финалисти: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Само че "Мъж да си" не е от първата година. Емилия дебютира 1999, а песента излиза 2001 с албума. И аз исках да участвам с нея, но видях, че не може. "Вик" също е 2 години след дебюта на Ивана... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 8 минути, Willy каза: Втори полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 8 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 3т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 8). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 8 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Achito, @Lelqtian, @GSA, @.close to me., @Donatella, @THE IIconic, @Putin, @pechenko, @payner_tv, @Beat., @meleto, @M.Power, @Gadinata, @Starboy, @DevilWish, както и директните финалисти - @Blueberry и @hienata краен срок за гласуване 01.05 - 17:30ч. УСПЕХ! Оф, доста трудно ми беше! Подкрепа за така любимите ми певици Преслава, Анелия, Райна, Ваня. А също и уникалните Гергана, Камелия, Мая и Живко и Кати. Но не под този ред ги подредих. Само тези участници да си знаят, избрали са любимите ми песни! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 2 минути, Blueberry каза: Само че "Мъж да си" не е от първата година. Емилия дебютира 1999, а песента излиза 2001 с албума. И аз исках да участвам с нея, но видях, че не може. Абе, и аз си го помислих, но ме домързя да проверявам - допуснах, че човекът знае по-добре от мен. Вече гласувах за нея, апропо Да се смени с Весело момиче или нещо друго? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 1 минута, DevilWish каза: Оф, доста трудно ми беше! Подкрепа за така любимите ми певици Преслава, Анелия, Райна, Ваня. А също и уникалните Гергана, Камелия, Мая и Живко и Кати. Но не под този ред ги подредих. Само тези участници да си знаят, избрали са любимите ми песни! На финала ще ти е още по-трудно, защото Лечителката ще участва! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 преди 4 минути, Blueberry каза: Само че "Мъж да си" не е от първата година. Емилия дебютира 1999, а песента излиза 2001 с албума. И аз исках да участвам с нея, но видях, че не може. "Вик" също е 2 години след дебюта на Ивана... Грешката е вече направена. Не съм много запознат с ретро периода и все пак проверявах на уикипедия за повечето изпълнители, но не знам как съм пропуснал тези две. Ще помоля моята грешка да няма влияние върху вота ви за посочените песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 1 минута, asylum каза: На финала ще ти е още по-трудно, защото Лечителката ще участва! Ще е подкрепена! Трябва да излекуваме лошият вкус! И Шамарчето също. В първи полуфинал гледам е по-лесно, там съм за Преслава, Ивана (ако участва, наистина не е дебюта мисля), Емата, Андра, Валя, Сиана.... и вече нз по-натам, но тия са най-яки. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Обаче вторият полуфинал е брутален!! Отсега виждам как Преслава няма да се класира и вече за никого няма да е изненадващо 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Вик е представена през юни 2000г. на Тракия фолк, така че става. Защо повярвах май е на границата, не знам датите. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Току що, Runevski каза: Вик е представена през юни 2000г. на Тракия фолк, така че става. Защо повярвах май е на границата, не знам датите. Прав си, клипът е просто по-късно. Сега гледам - реално и "Мъж да си" не е нарушила правилото, защото макар и Емилия да дебютира през 1999 на Тракия фолк, пуска първата си песен с Пайнер през 2000. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 2 минути, Blueberry каза: Обаче вторият полуфинал е брутален!! Отсега виждам как Преслава няма да се класира и вече за никого няма да е изненадващо Включих се и аз с "Горчиви спомени", ама как можете да не се сетите за нея и миналия път... Но сега поне си я взех! Класира, не класира, за мен победителят е тя! Дреме ми, вече сме печелили с Герито! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 2 минути, Blueberry каза: Прав си, клипът е просто по-късно. Сега гледам - реално и "Мъж да си" не е нарушила правилото, защото макар и Емилия да дебютира през 1999 на Тракия фолк, пуска първата си песен с Пайнер през 2000. Че и Свършено е с теб си е с Пайнер, даже си я издават в компилацията. Само тази е пропуск. Даже скоро каза, че първата и била Снежанка май. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 1 минута, Runevski каза: Че и Свършено е с теб си е с Пайнер, даже си я издават в компилацията. Само тази е пропуск. От Уикипедия: През 1999 г. записва първата си песен „Свършено е с теб“, с която печели наградата за дебют на фестивала „Тракия фолк“ 1999 г., който година по-късно става музикален продуцент на звездата. Подготовката за дебютния албум на Емилия върви с пълна сила. Време е за първия ѝ голям хит – появява се „Кой си ти“. Да пишем на Емилия да потвърди, няма как да не пази фактурите 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Музикалните еволюции тук помагат Преди "Мъж да си" има още четири песни с Пайнер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 9 минути, Runevski каза: Вик е представена през юни 2000г. на Тракия фолк, така че става. Защо повярвах май е на границата, не знам датите. Направих си труда да погледна преди да се включа с нея. Подписала е договора през август 97-ма, а албумът с песента е пуснат през септември следващата година. Няма информация за точната дата на премиерата на първия й проект, но не вярвам да е пусната заедно с подписването на договора, повечето бавят първите си проекти месец-два. Така че можем да допуснем, че е станало септември или по-късно, това са подробности. Някой да ме поправи, ако греша. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.