gabbati Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 4 минути, Willy каза: Последното парче на Лидия! @Beat. Мачкай, Лиди❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 Огромен ретро хит и @M.Power! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Май 1 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 1 Успех на финала пожелаваме и на @Starboy! 1 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 Още една балада отива на финал и това е дебютното парче на Цветина - "Обещай ми"! @Achito 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 @Lelqtian също се класира на финал! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 И последната песен която оформя 18-те финалисти е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 "Пробвай се с друга" на Ваня и Дамян, с която участва @.close to me.! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 1. 76т. 2. 75т. 3. 74т. 4. 70т. 5. 62т. 6. 58т. 7. 53т. 8. 53т. 9. Кати - Пеперуда - @THE IIconic - 52т. 10. Райна - По-добре - @GSA - 50т. 11. Преслава - Нямаш сърце - @payner_tv - 48т. 12. Камелия - Защо повярвах - @Gadinata - 47т. 13. Лорена - Жена за лудницата - @Donatella - 29т. 14. Малина - Само ти - @meleto - 19т. 15. Преслава - Горчиви спомени - @DevilWish - 16т. 1 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 14 минути, Willy каза: 1. 76т. 2. 75т. 3. 74т. 4. 70т. 5. 62т. 6. 58т. 7. 53т. 8. 53т. 9. Кати - Пеперуда - @THE IIconic - 52т. 10. Райна - По-добре - @GSA - 50т. 11. Преслава - Нямаш сърце - @payner_tv - 48т. 12. Камелия - Защо повярвах - @Gadinata - 47т. 13. Лорена - Жена за лудницата - @Donatella - 29т. 14. Малина - Само ти - @meleto - 19т. 15. Преслава - Горчиви спомени - @DevilWish - 16т. Нагласена работа! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 17 минути, Willy каза: 1. 76т. 2. 75т. 3. 74т. 4. 70т. 5. 62т. 6. 58т. 7. 53т. 8. 53т. 9. Кати - Пеперуда - @THE IIconic - 52т. 10. Райна - По-добре - @GSA - 50т. 11. Преслава - Нямаш сърце - @payner_tv - 48т. 12. Камелия - Защо повярвах - @Gadinata - 47т. 13. Лорена - Жена за лудницата - @Donatella - 29т. 14. Малина - Само ти - @meleto - 19т. 15. Преслава - Горчиви спомени - @DevilWish - 16т. Моляяяяя?!?!?!?!?!?!?!?!!, оттук нататък искам кандидатсването да е анонимно. Не гласуват за песни а за профили нали съм Галенов 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Благодарности на гласувалите за Лидия! Преслава пак не е успяла да мине на финал, какво се случва? :д 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 32 минути, Willy каза: Още една балада отива на финал и това е дебютното парче на Цветина - "Обещай ми"! @Achito Заслужава победата.Успех Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 минута, Beat. каза: Благодарности на гласувалите за Лидия! Преслава пак не е успяла да мине на финал, какво се случва? :д Ми от другия полуфинал се класира, стига и толкова 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 преди 1 минута, Beat. каза: Благодарности на гласувалите за Лидия! Преслава пак не е успяла да мине на финал, какво се случва? :д Този път ще си призная че и аз съм в шок. Очаквах Нямаш сърце да спечели полуфинала. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 2 минути, Willy каза: Този път ще си призная че и аз съм в шок. Очаквах Нямаш сърце да спечели полуфинала. Дори и аз гласувах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 минута, Donatella каза: Дори и аз гласувах Аз не 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 И аз не гласувах, точно пък тези песни на Преси не ми харесват изобщо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 12 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @Beat., @pechenko, @Lelqtian, @Vancho, @Achito, @hienata, @-A., @Mr. Greshen, @Putin, @.close to me., @Blueberry, @devotioner, @ANGEL, @Starboy, @Гальо, @Амброжка., @M.Power, @Denis. Краен срок за гласуване 03.05 - 20:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 3 часа , Willy каза: 1. 76т. 2. 75т. 3. 74т. 4. 70т. 5. 62т. 6. 58т. 7. 53т. 8. 53т. 9. Кати - Пеперуда - @THE IIconic - 52т. 10. Райна - По-добре - @GSA - 50т. 11. Преслава - Нямаш сърце - @payner_tv - 48т. 12. Камелия - Защо повярвах - @Gadinata - 47т. 13. Лорена - Жена за лудницата - @Donatella - 29т. 14. Малина - Само ти - @meleto - 19т. 15. Преслава - Горчиви спомени - @DevilWish - 16т. Някаква огромна омраза има тук явно срещу Преслава. Интересно е как хитове като Нямаш сърце, Горчиви спомени, Защо повярвах, Пеперуда и По-добре са зад някои други песновки или някой на времето не е слушал, защото реално са големи хитове. Разбираемо е мястото на Както преди, Само мене нямаш, Черна роза и др. на финал, но има песни, които няма как да са преди изброените. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 5 минути, DevilWish каза: Някаква огромна омраза има тук явно срещу Преслава. Интересно е как хитове като Нямаш сърце, Горчиви спомени, Защо повярвах, Пеперуда и По-добре са зад някои други песновки или някой на времето не е слушал, защото реално са големи хитове. Разбираемо е мястото на Както преди, Само мене нямаш, Черна роза и др. на финал, но има песни, които няма как да са преди изброените. Ми вкрайна сметка не гласуваме за това кое е било хит на времето, а за това какво ни харесва в момента. Аман от неразбрали резултатите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 54 минути, Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 12 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @Beat., @pechenko, @Lelqtian, @Vancho, @Achito, @hienata, @-A., @Mr. Greshen, @Putin, @.close to me., @Blueberry, @devotioner, @ANGEL, @Starboy, @Гальо, @Амброжка., @M.Power, @Denis. Краен срок за гласуване 03.05 - 20:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Гласувах. Сега викаш ако си направя няколко допълнители профили за гласуване, мога ли да бутна малко зрителски точки на мен си и Парти тайм 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 преди 6 минути, DevilWish каза: Някаква огромна омраза има тук явно срещу Преслава. Интересно е как хитове като Нямаш сърце, Горчиви спомени, Защо повярвах, Пеперуда и По-добре са зад някои други песновки или някой на времето не е слушал, защото реално са големи хитове. Разбираемо е мястото на Както преди, Само мене нямаш, Черна роза и др. на финал, но има песни, които няма как да са преди изброените. То всеки гласува за любимите си песни, не за най-големите хитове, а всеки има различен вкус, нали това е идеята. Обаче признавам понякога съм изненадан от резултатите. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 4 минути, Lelqtian каза: Ми вкрайна сметка не гласуваме за това кое е било хит на времето, а за това какво ни харесва в момента. Аман от неразбрали резултатите. Абе, много добре съм го разбрал и мен понякога ме изненадват. Тук обаче става дума наистина да гласуваш и за това което ти харесва... Аман, аман! Гласувах! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 минута, DevilWish каза: Абе, много добре съм го разбрал и мен понякога ме изненадват. Тук обаче става дума наистина да гласуваш и за това какво ти харесва... Аман, аман! Гласувах! За останалите незнам, аз лично участвам с песни, които ми харесват, и гласувам за тези, които са ми най-любими, или най-харесали от подборката, все пак не е лошо да си припомним и песни, които поради различни пристрастия и други причини са ни останали встрани от обичайната подборка или просто сме ги позабравили. Пък и винаги е хубаво да се поразджурка алгоритъма в тубата, че от някой момент почва да изкарва все едни и същи предложения, което става досадно, нали. Ако накой друг гласува по различен начин, .... Еми здраве да е. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 минута, Lelqtian каза: За останалите незнам, аз лично участвам с песни, които ми харесват, и гласувам за тези, които са ми най-любими, или най-харесали от подборката, все пак не е лошо да си припомним и песни, които поради различни пристрастия и други причини са ни останали встрани от обичайната подборка или просто сме ги позабравили. Пък и винаги е хубаво да се поразджурка алгоритъма в тубата, че от някой момент почва да изкарва все едни и същи предложения, което става досадно, нали. Ако накой друг гласува по различен начин, .... Еми здраве да е. Честно да ти кажа и аз като си имам фаворит и най-много ми хареса, не гледам колко хитова е песента. Е, сега като гласувах например за съжаление пропуснах доста хитове за сметка на други, но няма как, техните песни са ми наистина любими. Примерно имам и други които харесвам, но с 5 песни, се ограничих толкоз. Даже никога не съм гледал кой точно потребител каква песен е дал, ако нещо аз не съм имал като идея да дам и ми се вземе. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.