Willy Публикувано на Май 4 Report Share Публикувано на Май 4 Хей, очаквам записванията ви за най-новият едишън на Чалгавизия! Темата е избрана от вас и е песни на Кости! *ВАЖНО*НОВИ ПРАВИЛА* ЗАПИСВАНЕТО Е АНОНИМНО! (Изпратете ми вашата песен на ЛС и аз ще я кача тук в темата) ЗА ЗАПИС ТРЯБВА ДА ИМАТЕ НАД 200 КОМЕНТАРИ В ФОРУМА *НЯМА ОГРАНИЧЕНИЕ НА БРОЯТ ПЕСНИ НА ЕДИН ИЗПЪЛНИТЕЛ И Е ПОЗВОЛЕНО УЧАСТИЕ С ПЕСНИ НА КОСТИ НА ЧУЖД ЕЗИК И ЗА ЧУЖДЕСТРАННИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ Правила, етапи и забрани: *Песни на изпълнителят победител са забранени(АНЕЛИЯ)* *Забранено е запис с песни спечелили Чалгавизия* *Не може да гласувате за себе си* *Възможност за редактиране на вашият избор имате до края на срока за записване* ЗАПИСВАНЕ Записвате се на лично, най-късно до 07.04.2020 - 18:00ч.или докато стигнем 30+ участници. ГЛАСУВАНЕ Гласувате по точкова система която ще бъдe определена и зависи от бройката участващи! Не участващите потребители и отпадналите участници също могът да гласуват на финал. Те имат общо 15т. за даване, тъй като си изберат топ 3 или топ 5. Време за гласуване на полуфинал: 2-3 дни (с възможност за удължение на срока) Време за гласуване на финал: 3-4 дни (с възможност за удължение на срока) Директно на финал са: @Starboy и @Blueberry и имат право да гласуват в двата полуфинали. УСПЕХ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Оф, защо анонимно... Ок, записвам се! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 6 минути, DevilWish каза: прати ЛС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 2 минути, Donatella каза: прати ЛС. Направих го и изобщо не ми пука на кое място съм този път! Искам да участвам с любима песен и настоявам да бъде с тази, пък на който му харесва ще си я подкрепи. Знам, че тук много се плюеше на времето, пък за мен е любима.... така, че казвам майната му и участвам с нея! ! ! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 махнете анонимното записвване :@:@:@:@ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 В този едишън ще се гласува само за Цветелина Янева и Андреа😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 Ето и няколко по-стари песни като предложения, от една тема на @Амброжка.. 01. Андреа - Върху мен 02. Андреа - Дай ми всичко 03. Андреа - Докосвай ме 04. Андреа - Излъжи ме 05. Андреа - Искам теб 06. Андреа - Лъжа го с тебе 07. Андреа - Любовник 08. Андреа - Мен си търсил 09. Андреа - Моята порода 10. Андреа - Неблагодарен 11. Андреа - Никой друг 12. Андреа - Предложи ми 13. Андреа - С теб да бъдем пак 14. Андреа - Хайде, опа 15. Андреа и Анелия - За да ме имаш 16. Андреа и Галена - Блясък на кристали 17. Андреа и Кости - В мен 18. Андреа и Кости - Само мой 19. Андреа и Кости - Употребена 20. Андреа и Кости feat Buppy - Избирам теб 21. Андреа и Оркестър Кристали - На екс 22. Галена - DJ-ят ме издаде 23. Галена - Много ми отиваш 24. Галена и Малина - Мой 25. Мария - Давай, ти си 26. Мария - Дай жега 27. Мария - Лошо правиш 28. Мария - Любими ръце 29. Мария - Моите задръжки 30. Мария - Мръсни помисли 31. Мария - Най-добрия 32. Мария - Ти позна ли ме 33. Мария - Чисто или с лед 34. Мария и Кости - Мен избра 35. Преслава - Как ти стои 36. Преслава - Разкрий ме 37. Преслава - Скоро 38. Траяна - Нещо подобно 39. Цветелина Янева - Бонбони 40. Цветелина Янева и Ionut Cercel - Влез 41. Цветелина Янева - За контакти 42. Цветелина Янева - Притеснявай ме 43. Цветелина Янева и Rida Al Abdulah - Брой ме 01. Алисия - Верен фен 02. Алисия - Скрий се 03. Виолета - Лудо бие сърцето 04. Габриела - Игра на съдбата 05. Джина Стоева - Vip 06. Джина Стоева - Докога 07. Джина Стоева - Желание 08. Джина Стоева - Сипи, сипи, налей 09. Джина Стоева - Сто жени 10. Джордан - Изповед 11. Джордан - Не боли 12. Джордан - Недей, недей 13. Емануела - Аз 14. Ивена - Малко огън, много лед 15. Ивена и Кости - Ако можех да те върна 16. Кондьо - Приятели 17. Пепа и Кости - Как го правиш 18. Пепа и Кости - Най-добрият 19. Румина - Жестоко 20. Теодора - Шумно ли го правя 21. Тони Стораро - Колко си красива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Предлагам ново правило, победителя от предишния едишън да има право да си запазва песен първи! 😡 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.