DevilWish Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 18 часа , Willy каза: Първи полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и участват: @Vancho, @BobiTo, @Lelqtian, @Gadinata, @Putin, @gogo, @ANGEL, @Denis, @Olay, @DevilWish, @gabbati, @dan!el, както и директните финалисти - @Starboy и @Blueberry. краен срок за гласуване 09.05 - 17:30ч. УСПЕХ! Нашия полуфинал за мен е доста по-слаб, едва намерих и 7-ма песен която да подкрепя. Харесах си 6, като първите 4-5 реално още ги слушам. Да видим! За мен естествено моята песен е най-силна, но имам и още 2-3 фаворита! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Факт че втория полуфинал е по-слаб, но кво ми пука, аз и в първия няма да се класирам сигурно. Иначе Кости имаше ли други балади освен "Скрий се"? "Попитай за мен" на Емануела не беше ли и тя негова? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Айфоните ви очакват! Първият айфон вече пътува към новият собственик! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 2 часа , THE IIconic каза: @pechenko Захарче очаквам да ме подкрепиш С коя песен си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Може ли да си променя вота и да получа айфонче? ❤️ 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 3 минути, ANGEL каза: Факт че втория полуфинал е по-слаб, но кво ми пука, аз и в първия няма да се класирам сигурно. Иначе Кости имаше ли други балади освен "Скрий се"? "Попитай за мен" на Емануела не беше ли и тя негова? "Попитай за мен" е на Флори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 9 минути, pechenko каза: С коя песен си? Е 4 души ми писаха, че са ми познали песента и са я познали, та на теб ли ти убягна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Аз ничия не съм познал и едва ли някой ще познае моята! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Първи полуфинал Гласували: 10/12 + 0/2 от директните финалисти Втори полуфинал Гласували: 6/13 + 0/2 от директните финалисти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Андреа води битка на два фрона тук - дали Емилия ще й вземе втора победа изпод носа или пък ще спечели вечната й конкурентка Цветелина Янева. Интересно ще е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 11 минути, Beat. каза: Андреа води битка на два фрона тук - дали Емилия ще й вземе втора победа изпод носа или пък ще спечели вечната й конкурентка Цветелина Янева. Интересно ще е. За всяка ще се радвам само да не спечелва Башурка или Дора! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 5 часа , Willy каза: Първи полуфинал Гласували: 10/12 + 0/2 от директните финалисти Втори полуфинал Гласували: 6/13 + 0/2 от директните финалисти Абе пратих си вота, чудя се що не ми го броиш....... и какво да видя, не съм пратила лс-то до теб Смазах с неадекватност. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Ох,кои песни са в моя полуфинал,че с това клипче докато го изгледам съм ги изпозабравил ;( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 преди 4 минути, xroflx9 каза: Ох,кои песни са в моя полуфинал,че с това клипче докато го изгледам съм ги изпозабравил ;( Djeale - Счети и компания Употребена - Андреа Докога - Джина Притеснявай ме - Цура Мен си търсил - Андра Нещо подобно - Траяна Джя ме издаде - Галя Влез - Цура Мръсни думи гв - Мара Не боли - Джордан Скрий се - Ася Мой - Малина и Галя Излъжи ме - Андра 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 20 часа , Willy каза: Първи полуфинал Гласували: 10/12 + 0/2 от директните финалисти Втори полуфинал Гласували: 6/13 + 0/2 от директните финалисти ъпдейт ? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 21 часа , asylum каза: Може ли да си променя вота и да получа айфонче? ❤️ НЕ! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 От 7.05.2020 г. от 22:25, Willy каза: Втори полуфинал ВИДЕО: НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! краен срок за гласуване 09.05 - 17:30ч. УСПЕХ! Гласували: 12/13 + 2/2 от директните финалисти Не е гласувал: @Mr. Greshen. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Първи полуфинал, имаме финалистите! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Един жесток международен и модерен хит! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 На финал ще звучи и "100 жени" на Джина Стоева! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Цветелина Янева с Кости направи едни от най-големите си хитове, един от тях е и "За контакти"! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Вечен хит, който носи лятно настроение също отива на финал! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 И тази красива и нежна песен на Мария си заслужи място на финала! 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Време е да видим и нещо по-дискотечно! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Преслава рядко работи с Кости, но когато го прави резултата е хит и беше оценена от вас! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.