Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 1. 73т. 2. 67т. 3. 66т. 4. 66т. 5. 55т. 6. 50т. 7. 49т. 8. Мария - Мръсни помисли - @ANGEL - 46т. 9. Андреа - Хайде опа - @BobiTo - 41т. 10. Цветелина Янева - Брой ме - @gabbati - 37т. 11. Costi & Alina - Necazuri şi supărări - @Lelqtian - 25т. 12. Фики - Джале - @Olay - 24т. 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Финалистите: @gogo, @Denis, @Vancho, @Putin, @DevilWish, @dan!el, @Gadinata. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Втори полуфинал не е гласувал @Mr. Greshen. Удължавам срока до 20:00ч. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Току що, Willy каза: Финалистите: @gogo, @Denis, @Vancho, @Putin, @DevilWish, @dan!el, @Gadinata. Thank You, Bulgariaaaaaaa! Bulgaria - RaMania - Music Mania! I Love You!!! 😘 Kissssssss kissssss kisssss 😘❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 12 минути, Willy каза: Време е да видим и нещо по-дискотечно! Ако печели Андреа нека е тази песен 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 8 минути, Willy каза: 1. 73т. 2. 67т. 3. 66т. 4. 66т. 5. 55т. 6. 50т. 7. 49т. 8. Мария - Мръсни помисли - @ANGEL - 46т. 9. Андреа - Хайде опа - @BobiTo - 41т. 10. Цветелина Янева - Брой ме - @gabbati - 37т. 11. Costi & Alina - Necazuri şi supărări - @Lelqtian - 25т. 12. Фики - Джале - @Olay - 24т. 3/5❤️ Necazuri si suparari преди няколко едишъна беше на второ място, а днес на 11-то. Има нещо гнило тук! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 @Mr. Greshen Всеки път само тебе чакаме! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Всичко добре, ама Мръсни помисли и Necazuri si suparari не са на финал, а Любими ръце, дето и Мария я е забравила е на финал😂 Съжалявам за Брой ме, заслужаваше поне финал, супер цялостен проект. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Току що, gabbati каза: Всичко добре, ама Мръсни помисли и Necazuri si suparari не са на финал, а Любими ръце, дето и Мария я е забравила е на финал😂 Съжалявам за Брой ме, заслужаваше поне финал, супер цялостен проект. Само ще кажа че в втори полуфинал има още по-големи изненади и не мисля че последният вот ще промени нещо особено. 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 31 минути, gabbati каза: Всичко добре, ама Мръсни помисли и Necazuri si suparari не са на финал, а Любими ръце, дето и Мария я е забравила е на финал😂 Съжалявам за Брой ме, заслужаваше поне финал, супер цялостен проект. Принципно ми прави впечатление, че леко забравените и невтръснали до болка песни се котират по-добре. Аз лично мисля, че дадох 12-ка на "Любими ръце" и мислех да участвам с нея или с "Най-добрият", но ми ги бяха взели (и в последствие втората беше захвърлена, потрес!) Неказури беше на второ място в балканските песни, където - хайде да не се лъжем - повечето не знаехме и 50% от парчетата и затова Ципеле спечели, а Неказури беше втора. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 33 минути, Willy каза: Само ще кажа че в втори полуфинал има още по-големи изненади и не мисля че последният вот ще промени нещо особено. Отпадам ли? Ще кълна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 @Willy в началото имаше статистика с потребителите, които са най-вървежни в играта. Имаш ли пак такава, интересно ми е къде съм :DD 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 3 минути, Blueberry каза: @Willy в началото имаше статистика с потребителите, които са най-вървежни в играта. Имаш ли пак такава, интересно ми е къде съм :DD След мен си. Аз съм на първо място. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 16 минути, Blueberry каза: @Willy в началото имаше статистика с потребителите, които са най-вървежни в играта. Имаш ли пак такава, интересно ми е къде съм :DD Не, но ще ми е лесно да направя само от точките на финала на всички едишъни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Току що, Willy каза: Не, но ще ми е лесно да направя само от точките на финала на всички едишъни. Давай 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Ако някой от некласираните от първи полуфинал иска да гласува в втори, може да ми пише. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Оффф аре деее 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 MR.GRESEN ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УЧАСТВА!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Прочетох Мистър Грийн Ще участва с песен по наш избор! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Хайде, опа не е минала, срам и позор! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 7 минути, BobiTo каза: Хайде, опа не е минала, срам и позор! Ти пък как можа да участваш с тая протовна песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, THE IIconic каза: Ти пък как можа да участваш с тая протовна песен? Исках с "Неблагодарен", ама ми я грабнаха на секундата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, BobiTo каза: Исках с "Неблагодарен", ама ми я грабнаха на секундата. Другия път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 @Blueberry класацията е готова, качвам я след малко! 🥳 Има потребител, който на всичките си 11 участия е бил на финал. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Срокът беше до 20.00 часа! Дисквалифицирай Мр. Грешен! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.