asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много тегаво се провлачи тоя кръг. Хайде да компенсираме с два нови успоредни! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Няма да има дисквалифицирани. Ще пусна рандъм вот за Мр. Грешен от random generator и без това няма какво толкова да промени. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 12 минути, Willy каза: Няма да има дисквалифицирани. Ще пусна рандъм вот за Мр. Грешен от random generator и без това няма какво толкова да промени. Ми кой чакаш ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Ето и останалите финалисти: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Скандалните и провокативни Андреа и НиЛо! 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Златен дискотечен хит! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Един истински наци хит за да отпразнуваме деня! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Време е да видим и една дама от класа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Място има и за един от хитовете на Джордан! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Още само две песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Току що, Willy каза: Място има и за един от хитовете на Джордан! Изненада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Айконик триото от 2016! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 И последният финалист е: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Пак провал 😔 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 2 минути, Willy каза: И последният финалист е: Един истински проект на Траяна! 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 4 минути, Willy каза: Един истински проект на Траяна! Уникален проект! Радвам се, че се класира за финал. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Да бе... Как е възможно? Бесен съм! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 1. 67т. 2. 60т. 3. 60т. 4. 59т. 5. 59т. 6. 58т. 7. 58т. 8. Джина Стоева - Докога - @xroflx9 - 57т. 9. Андреа - Излъжи ме - @NICK. - 43т. 10. Емилия, Dodo, Costi, Jay Maly - Djeale - @Beat. - 37т. 11. Цветелина Янева и Ionut - Влез - @THE IIconic - 36т. 12. Алисия - Скрий се - @.close to me. - 32т. 13. Галена - Дж-я ме издаде - @Mr. Greshen - 19т. 2 2 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Финалистите: @-A., @Donatella, @Амброжка., @Willy, @asylum, @GSA, @payner_tv 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Ясно е че ще останем без най-новия модел на iPhone!! 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Добър вечер! От името на Емилия ви казвам, че всички раздадени айфони трябва да бъдат върнати обратно! 1 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Емилия си е добре, но Рамания... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Направо не ми се мисли за ответната реакция на Счети. Меле, готви се за данъчна проверка! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 2 минути, Beat. каза: Емилия си е добре, но Рамания... За участието си с песен на Емилия ще получиш бонус MACBOOK PRO & Airpods PRO. Поздрави. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 10 минути, Willy каза: 1. 67т. 2. 60т. 3. 60т. 4. 59т. 5. 59т. 6. 58т. 7. 58т. 8. Джина Стоева - Докога - @xroflx9 - 57т. 9. Андреа - Излъжи ме - @NICK. - 43т. 10. Емилия, Dodo, Costi, Jay Maly - Djeale - @Beat. - 37т. 11. Цветелина Янева и Ionut - Влез - @THE IIconic - 36т. 12. Алисия - Скрий се - @.close to me. - 32т. 13. Галена - Дж-я ме издаде - @Mr. Greshen - 19т. Голям шок! Иначе се радвам, че Дж-ят е на заслуженото място. 2 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.