asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, -A. каза: Бях сигурен, че няма да съм на финал заради силната конкуренция. Благодаря за вашия вот доверие! Аз пък не очаквах да се класирам. Може би щото е анонимно, успях 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 41 минути, Willy каза: 1. 67т. 2. 60т. 3. 60т. 4. 59т. 5. 59т. 6. 58т. 7. 58т. 8. Джина Стоева - Докога - @xroflx9 - 57т. 9. Андреа - Излъжи ме - @NICK. - 43т. 10. Емилия, Dodo, Costi, Jay Maly - Djeale - @Beat. - 37т. 11. Цветелина Янева и Ionut - Влез - @THE IIconic - 36т. 12. Алисия - Скрий се - @.close to me. - 32т. 13. Галена - Дж-я ме издаде - @Mr. Greshen - 19т. Зек зек дадумле 13 място?@?@ това е скандално 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Току що, Donatella каза: Зек зек дадумле 13 място?@?@ това е ПРЕКРАСНО 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 2 минути, Donatella каза: Зек зек дадумле 13 място?@?@ това е скандално Понякога рама точка беге точка ком няма милост и наказва и руши всякакви огромни хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 В четвъртия едишън още не знаех, че Преслава е прокълната за Чалгавизия, иначе и аз щях да съм като Амброжка Но пък 11 от 12 финала е супер 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Blueberry, Asylum, GSA, Payner Tv и Close to me са участвали в всички 13 едишъни! ❤ "Какво съм ви дала толкова!?" #спретеминета 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Току що, Willy каза: #спретеМИНЕТА!? 😲 3 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 2 часа , Willy каза: 1. 67т. 2. 60т. 3. 60т. 4. 59т. 5. 59т. 6. 58т. 7. 58т. 8. Джина Стоева - Докога - @xroflx9 - 57т. 9. Андреа - Излъжи ме - @NICK. - 43т. 10. Емилия, Dodo, Costi, Jay Maly - Djeale - @Beat. - 37т. 11. Цветелина Янева и Ionut - Влез - @THE IIconic - 36т. 12. Алисия - Скрий се - @.close to me. - 32т. 13. Галена - Дж-я ме издаде - @Mr. Greshen - 19т. Малий, тия резултати са по-скандални и от другия полуфинал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 ама много се бавииииииииииииииииииииии....... не ми харесва това 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 13 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Краен срок за гласуване 12.05 - 18:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Андри се е класирала със цели 6 песни. Истинска кралица! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Едва си избрах 10, но гласувах! След 8-мото място забих. Просто не съм ги слушал толкова. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 7 часа , DevilWish каза: Едва си избрах 10, но гласувах! След 8-мото място забих. Просто не съм ги слушал толкова. На мен пък само десетата ми е "по милост", но за сметка на това между 1-во и 7-мо място можех да ги подредя всякак и на абсолютно всичките исках да дам 12 точки 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 @xroflx9 @NICK. @Beat. @.close to me. @Mr. Greshen @ANGEL @BobiTo @gabbati @Lelqtian @Olay Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Песен - 5т Песен - 5т Песен - 5т или Песен - 3т Песен - 3т Песен - 3т Песен - 3т Песен - 3т 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 36 минути, Donatella каза: @xroflx9 @NICK. @Beat. @.close to me. @Mr. Greshen @ANGEL @BobiTo @gabbati @Lelqtian @Olay Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Песен - 5т Песен - 5т Песен - 5т или Песен - 3т Песен - 3т Песен - 3т Песен - 3т Песен - 3т Шса наложи да пасувам със зрителския вот, не можах да си харесам 3та песен просто. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Много се проточи тоя кръг, вече две-три седмици, ако не се лъжа!? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 преди 1 минута, asylum каза: Много се проточи тоя кръг, вече две-три седмици, ако не се лъжа!? Точно: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Гласували: 9/16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 3 минути, Willy каза: Точно: Ама се чувстват като 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не знам. Разочарован съм от финала. Наистина доста трудно да събереш 5 песни, за които да гласуваш, а отпаднаха качествени песни. Май анонимния вот е задействал още повече нагласено гласуване. Пожелавам успех на Андреа! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 45 минути, ANGEL каза: Не знам. Разочарован съм от финала. Наистина доста трудно да събереш 5 песни, за които да гласуваш, а отпаднаха качествени песни. Май анонимния вот е задействал още повече нагласено гласуване. Пожелавам успех на Андреа! отпадането на Зек зек дадумле чак на 13 място..............😲 топ 3 на Кости в БГ. заедно с Употребена и Неблагодарен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Нека си позволя да анализирам - според мен най-интересни и обективни резултати получаваме при повече гласували, съответно повече участници. Иначе така се оставя всичко на няколко човека и ако аз и още петима потребители решим да не гласуваме за "Влез", защото е твърде голям фаворит, тя отпада. Затова имам питане към Уили - обмисляно ли е и на полуфиналите да гласуват "външни" потребители и как според теб би повлияло на вота? Иначе аз съм общо-взето доволна от финалистите, от топ 5 всяка песен можеше да ми е на първо място, доста трудно ги подредих. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 преди 10 минути, Blueberry каза: Затова имам питане към Уили - обмисляно ли е и на полуфиналите да гласуват "външни" потребители и как според теб би повлияло на вота? Сега е по-добре. Отпадали са само до болка втраснали хитове и използвани песни. Не мисля че ще се намерят много допълнители вотове и за полуфиналите. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Всичко може да се промени! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Давай им зор да гласуват, че ще родя докато ви чакам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.