asylum Публикувано на Май 9 Report Share Публикувано на Май 9 Всеки да посочи Топ 5 на любим или нелюбим изпълнител. През ден-два ще задаваме ново име. Започваме с Галена, която наскоро спомена, че има топ 5 на своите песни, та... кои са 5-те ви любими песни на Галена? 1. 2. 3. 4. 5. Хайде! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 От 9.05.2020 г. от 11:09, asylum каза: Всеки да посочи Топ 5 на любим или нелюбим изпълнител. През ден-два ще задаваме ново име. Започваме с Галена, която наскоро спомена, че има топ 5 на своите песни, та... кои са 5-те ви любими песни на Галена? 1. 2. 3. 4. 5. Хайде! Сложно... 1. Moro mou 2. Дай ми 3. Феноменален 4. Тихо ми пази 5. След раздялата 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Опасен за жени 2. Мразя да те обичам 3. Пак ли 4. За послесно 5. С кое право 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Знам диагнозата 2. Само миг 3. Намерих те 4. Всяка нощ 5. Дай ми / Мразя да те обичам /След раздялата Последните са ми наравно и със Сто пъти, Можеш ли, Много ми отиваш, Пак ли. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Феноменален 2. Спри ме 3. Пак ли 4. След раздялата 5. Кой 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1.ФЕНОМЕНАЛЕН 2.КОЙ 3.ПАК ЛИ 4.В ТВОИТЕ ОЧИ 5.100 ЖИВОТА 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Спри ме 2. Не се опитвай 3. Боже, прости 4. Хавана Тропикана 5. Феноменален 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 1. Харесвам те 2. Чупката 3. Вземи си дъх 4. Една целувка 5. Не поглеждай в мен Имам много любими песни на Галош - няма място за Как не те е срам, Лъжец, Хавана Тропикана, Дай ми, Можеш ли, Феноменален. За следващите ще хвърлям жребий - ще напиша на листчета бая певци и певици с над 15 песни и каквото се падне! Мисля всеки ден да го правя! Който се включил навреме, включил. 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Изключително трудно е. Толкова различни и яки песни. Само за топ 3 съм сигурен че е така, другите всички ми харесват еднакво малко или много, но ето: 1. Феноменален 2. Точно никога 3. Хавана тропикана 4. С кое право/Мразя да те обичам 5. Стара каравана Закачих темата. Интересна идея! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Пак ли 2. Феноменален 3. Една жена 4. В твоите очи 5. Стара каравана 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. След раздялата 2. Точно никога 3.В твоите очи 4.Феноменален 5.Ламбо 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Спри ме 2. Пак ли 3. След раздялата 4. Пей сърце 5. Кой 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Приготвих кутия, пълна с листчета. Много са - на действащи и недействащи певци от всички фирми. Условието е да имат поне 15 песни, ча да има избор. Кажете дали предпочитате да тегля по няколко за дни напред, че и вие да имате избор, ако не познавате някого - да се запознаете. Ако не харесвате достатъчно песни, да прескочите... По колко и през колко време да подавам? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, asylum каза: Приготвих кутия, пълна с листчета. Много са - на действащи и недействащи певци от всички фирми. Условието е да имат поне 15 песни, ча да има избор. Кажете дали предпочитате да тегля по няколко за дни напред, че и вие да имате избор, ако не познавате някого - да се запознаете. Ако не харесвате достатъчно песни, да прескочите... По колко и през колко време да подавам? По едно листче на ден ми звучи добре. Така няма да сме смесват мненията. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Спри ме 2.#ДайМиЛюбов 3. Паника 4. Хавана Тропикана 5. Точно никога 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 2 минути, asylum каза: Приготвих кутия, пълна с листчета. Много са - на действащи и недействащи певци от всички фирми. Условието е да имат поне 15 песни, ча да има избор. Кажете дали предпочитате да тегля по няколко за дни напред, че и вие да имате избор, ако не познавате някого - да се запознаете. Ако не харесвате достатъчно песни, да прескочите... По колко и през колко време да подавам? Всеки ден. Кой играл, играл. Да се оправя 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 44 минути, asylum каза: Приготвих кутия, пълна с листчета. Много са - на действащи и недействащи певци от всички фирми. Условието е да имат поне 15 песни, ча да има избор. Кажете дали предпочитате да тегля по няколко за дни напред, че и вие да имате избор, ако не познавате някого - да се запознаете. Ако не харесвате достатъчно песни, да прескочите... По колко и през колко време да подавам? Според мен на 2 дни, един изпълнител е добре. Все пак не сме голяма страна, ако е всеки ден... до месец ще се изчерпаме, ако разбира се включваме само поп-фолк, а не и други жанрове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Феноменален (безпосорно най-яката и песен евър.) 2. Дай ми любов 3. Моро моу 4. Дявола ме кара 5. Боже, прости 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Спри ме 2. Хавана Тропикана 3. Дяволът ме кара 4. Паника 5. Пак ли 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1.Тихо ми пази! 2.След раздялата 3.Тоя става 4.На две големи 5.Хавана - Тропикана 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Спри ме 2. Пак ли 3. Феноменален 4. Точно никога 5. Хавана Тропикана 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Утешителна награда Знам диагнозата Спри ме След раздялата Кой 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 2 часа , gabbati каза: Според мен на 2 дни, един изпълнител е добре. Все пак не сме голяма страна, ако е всеки ден... до месец ще се изчерпаме, ако разбира се включваме само поп-фолк, а не и други жанрове. О, споко, има за поне 100 дни напред 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Пак ли 2. Моро му 3. Една жена 4. Сърце 5. GiveMeLove Умишлено не включвам 100 живота, защото времето ще покаже. Иначе към момента определено ми влиза в топ 5. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, asylum каза: О, споко, има за поне 100 дни напред Може един ден да пишем кои са ни любимите песни на изпълнителя, които ние си харесваме, а на следващия ден Топ 5 на същия изпълнител, които не си харесваме. 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.