DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Е..... по-трудно няма как да ми бъде! Топ 20 е малко! Хайде, слагам тези: 1.Последен адрес 2.Моят нов любовник 3.Лъжа е 4.Мъж на хоризонта 5.Нищо друго Още много имам като: Обичам те, Дяволско желание, И когато съмне, Новата ти, Заклевам те, Нямам право, Режим неприлична, Как ти стои, Да гори в любов, Не се изтриваш, Финални думи, Не съм ангел..... Оф.... само 5..... да, бе, да.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много е трудно да се изберат само 5 песни на певицата с най-добрата дискография,но все пак: Лъжа е Дяволско желание Пиян Не идвай Моето слабо място 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Лъжа е Тази нощ безумна Не се изтриваш Разкрий ме Дишай 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Пантерите участваха с 13 песни на 13 май, а фаворитите ви получиха 13 точки. 1. Звезден прах, Щур купон, Мулатки - 13 точки 2. Три мастики - 11 точки 3. Усмивка и сълза - 9 точки 4. Най-красив - 6 точки 5. Бум-бум - 5 точки Засега те имат най-много харесвани песни. Беше много оспорвано! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 1. Лъжа е 2. Моят нов любовник 3. На тебе не отказвам 4. Не и утре 5. Водка с утеха и други. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 1. Да гори в любов 2. Пиши го неуспешно 3. И когато съмне 4. Мръсно и полека 5. Тук жена му пази honorable mentions: Моят нов любовник, Пази се от приятелки, Не и утре, Умирам, На тебе не отказвам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Топ 5 на Преслава 1. Лъжа е - 25 точки 2. Нямам право и Изтриваш ме - 19 точки 3. Дяволско желание - 17 точки 4. Моят нов любовник - 15 точки 5. Безразлична - 13 точки Участваха 52 песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 През следващите 24 часа избираме измежду хитовете на Марко и Снежина! Бонус изпълнител: Албена (маркирай, за да прочетеш) Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 8 минути, asylum каза: През следващите 24 часа избираме измежду хитовете на Марко и Снежина! Бонус изпълнител: Албена (маркирай, за да прочетеш) Албена дето пее "Кой милионер" ли? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 преди 6 минути, THE IIconic каза: Албена дето пее "Кой милионер" ли? Да, има цял албум с хитове в Диапазон, после пусна 2-3 песни, докато беше в Белгия, сега пуска нови клипове в цигански канали. Имам чувството, че дори листчетата, които тегля, имат бисквитки - тези дни споменахме и Пантерите, и Марко и Снежина, и Албена - всички се паднаха веднага! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Марко и Снежина 1.Рибке, покажи се 2.Мама 3.Са са (Секс машина) 4. Леле мале 5.Мастика Албена 1.Къде си 2.Прашен спомен 3.Луди нощи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Марко и Снежина: Секс машина Рибке покажи се Ромски живот Палавница Хайде върти како Албена: Кой милионер Къде си Boom boom sexy Вип тарикат Черен дъжд Бонус:Албена от Пайнер Сбогом обич 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На Албена нямам, но на Пайнерската "Сбогом, обич" ми е много любима. На Марко и Снежина също нямам, но ще си изсмуча от пръстите някакви слушани поне. 1. Обичам те (само на Снежина) 2. Секс машина 3. Секс на екс 4. Айде и Леле, Мале И сме до тук 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Марко и Снежина 1. Хайде, върти, како! - ЛЮБИМА СИМФОНИЯ 2. Са-Са 3. Ще те скъсам 4. Бате Жоре 5. Разбиване Бонуси - Мастика, Колега, Палавница, Като кръшкаш Бях забравил всичко без Каката, Секси машината и Леле, която предпочитам като Мерцедеси, мамо - СЕВДА! Препоръчвам ви да чуете и Марко и Снежина - Мераклия (Смотан си) (1999) Доста ме впечатли, не я знаех! Сега ще ви почерпя с Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Албена 1. Фатално 2. Свят за двама - въпреки че е кавър на любима моя песен, много яко изпълнение 3. Сладка грешка 4. Емигранти - същото като 2 5. Шана-най ❤️ 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Албена: 1.Сделка или не (дует със Шевчед) 2.Фатално 3.Луди нощи Нямам любими нейни песни, но това дуетче си го биваше! Другото е просто така, каквото нейно имам в компа. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 27 минути, DevilWish каза: Албена: 1.Сделка или не (дует със Шевчед) 2.Фатално 3.Луди нощи Нямам любими нейни песни, но това дуетче си го биваше! Другото е просто така, каквото нейно имам в компа. Е само аз ли харесвам "Кой милионер"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 преди 24 минути, THE IIconic каза: Е само аз ли харесвам "Кой милионер"? И аз много я харесвам, но не е Топ 10. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 часа , THE IIconic каза: Е само аз ли харесвам "Кой милионер"? Аз даже не се сещам коя е тая песен Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 @DevilWish @asylum Знаеш ли, че Албена беше в гласът на Бг в сезона на Петранка. В отбора на Миро. Яви се на Лили Иванова с песента За тебе бях 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 час, THE IIconic каза: @DevilWish @asylum Знаеш ли, че Албена беше в гласът на Бг в сезона на Петранка. В отбора на Миро. Яви се на Лили Иванова с песента За тебе бях Да, сещам се за нея, но аз не я харесвам. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 преди 1 час , THE IIconic каза: @DevilWish @asylum Знаеш ли, че Албена беше в гласът на Бг в сезона на Петранка. В отбора на Миро. Яви се на Лили Иванова с песента За тебе бях Всичко знам за нея. Познавам бившия й мъж 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 @asylum кой е за утре? 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ето кой ще е за утре 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, Dominatora каза: Ето кой ще е за утре Изискването май беше изпълнителят да има повече от 15 песни. А този крал си остана май само с тази... Не пожела да ни благослови с други иконични песни. Много ми е интересно какво се е случило с него. Някой знае ли нещо за него? 😁 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.