THE IIconic Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 2 минути, asylum каза: Оле, Юлия съм я пропуснал! Веднага я пускам в кутията за джуркане. Бонусът е... Жоро Любимеца! Избери си! Ееее... Най- гадния! То май няма купа, а си ги мислиш! 😂 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 преди 4 минути, THE IIconic каза: Ееее... Най- гадния! То май няма купа, а си ги мислиш! 😂 Има! Мисли си каквото щеш! Господ гледа! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ще се възползвам само от бонуса, защото на Бойка съм чувал 2-3 лесни. Най - поносимата от тях е Шепот на пари. Жоро Любимеца: 1. По пътя на любовта 2. Не се променяй 3. Дар от съдбата 4. Забранените неща / 3 6тици, 3 7мици 5. Да кажем Дрехите ме стягат, но дотук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 На Жоро знам три песни, ще се опитам след работния ден да се образовам. Бойка: 1. Хапче за любов 2. Шепот на пари 3. Всяко чудо за три дни 4. Браво, шефе - с Тони Дачева и Илиян Михов (никъде я няма в нета, не я помня, а ме кефеше) 5. Искам да замина И на нея знам 6-7 песни Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Бойка Дангова 1. Лудо глава, пияна 2. Шепот на пари 3. Хей, не тъгувайте 4. Знам 1000 номера 5. Как те омагьосах Жоро Любимеца 1. Не се променяй 2. По пътя на любовта 3. Ще извърша грях 4. Забранените неща 5. В капана 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Бойка Д. Луда главо пияна Други не знам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Измъчих се да слушам Жоро, все едно Веско Маринов... 1. Касов апарат 2. Не се променяй 3. В капана 4. Аман-заман 5. Слънце, въздух, вода Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 На Бойка Драганова нищо! Жоро Любимеца, не е никакъв любимец, но добре, че е Валето, та да посоча и аз нещо! 1.По пътя на любовта (дует с Валя) 2.Не се променяй (дует с Валя) 3.Забранените неща (дует с Валя) 4.Дрехите ме стягат (дует с Валя) 5.не знам, за това нека бъде три шестици, три седмици с Валя.... ха, ха! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Бойка Дангова Хапче за любов само тази знам от целия и репертоар и ми харесва. Жоро Любимеца никога не ми е бил приятен като певец затова ще го пропусна! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 @asylum Какво се падна за утре? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 55 минути, THE IIconic каза: @asylum Какво се падна за утре? Бони. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Клада от страст Време е Магия Отведи ме там Спри 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Едино тази песен ми харесва от тези дето ги имам чувано от тази певица. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 5 минути, Alter Ego каза: Едино тази песен ми харесва от тези дето ги имам чувано от тази певица. Ти откъде си? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Бони има страшна дискография. Тук определено ми е доста трудно да определя топ 5, но все пак: 1. Не питай кога 2. Пак, пак 3. Време е 4. Обичаш другата 5. Ако бях без пари 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 1. Клада от страст 2. Обичаш другата 3. Ти нямаш сърце 4. Магия 5. Полудявам ли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 1. Дъга 2. Да се завърнеш 3. Сега или никога / Не питай кога / Обичаш другата 4. Всичко с теб / Полудявам ли / Спри 5. Клада от страст / Любов на върха / Ти нямаш сърце После Леката жена, Лудница и Ако бях без пари. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 1.Цветовете на дъгата 2.Спри 3.Обичаш другата /Леката жена /Не питай кога 4.Клада от страст / Време е 5.Полудявам ли/Лудница/Съседи по сърце 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Огън и лед Знаеш как Никога не казвай никога Лудница Ще ти върна Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Реших да потърся някое видео на музикалната "еволюция" на Бонка, за да си припомня така великата и дискография, и попаднах на това, което тя най-нескромно е качила в кнала си. Та след като в интрото се появи, че тя е кралицата на поп фолка и номер едно в Европа, реших че няма смисъл да се занимавам с нея и с егото и. Затова и единствената песен на Бонка, която зачитам, си остава Полудявам ли. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Магия Не питай кога Лудница Полудявам ли Време е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 40 минути, penakavalli каза: Реших да потърся някое видео на музикалната "еволюция" на Бонка, за да си припомня така великата и дискография, и попаднах на това, което тя най-нескромно е качила в кнала си. Та след като в интрото се появи, че тя е кралицата на поп фолка и номер едно в Европа, реших че няма смисъл да се занимавам с нея и с егото и. Затова и единствената песен на Бонка, която зачитам, си остава Полудявам ли. Напълно в неин стил. Тотално се е самозабравила. Мангалите много обичат да се чувстват Топа на Европа 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 А Asylum вика още забравени лелки, малко още! А аз го питам още колко, още колко, колко още? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 7 минути, Willy каза: А Asylum вика още забравени лелки, малко още! А аз го питам още колко, още колко, колко още? Той има 100, 100, 100 листчета в кутията. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 47 минути, penakavalli каза: Той има 100, 100, 100 листчета в кутията. Тя кутията е от изразходвани миндили, сешсе С дупка по средата, като касичка - много удобна за томболи. То така ми дойде идеята @penakavalli - каква ирония. Използвах миндилите и я напълних със 100 нови 1 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.