devotioner Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Бонка 1. Не питай кога 2. Обичаш другата 3. Лудница 4. Магия 5. Време е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 @asylum има ли Орнела в листчетата? 1. Време е 2. Сладък грях 3. Клада от страст 4. Магия 5. Полудяваш ли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 27 минути, Blueberry каза: @asylum има ли Орнела в листчетата? 1. Време е 2. Сладък грях 3. Клада от страст 4. Магия 5. Полудяваш ли Току-що бе пъхната! Мислех, че има само един албум, а сега проверих - 2 са, значи горе-долу 15 песни има сто про! ❤️ Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 16 минути, asylum каза: Току-що бе пъхната! Мислех, че има само един албум, а сега проверих - 2 са, значи горе-долу 15 песни има сто про! ❤️ Цели 24 ги преброявам! Интересното е, че Тип-топ (първият й албум) преди го имаше в Spotify, а сега не го намирам, може да е изтрит заради права. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, Blueberry каза: Цели 24 ги преброявам! Интересното е, че Тип-топ (първият й албум) преди го имаше в Spotify, а сега не го намирам, може да е изтрит заради права. Сега ще метна няколко гюбека здрави в твоя чест! Утрешният късмет също ме подканя да се разиграя мощно! Много съм доволен! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Имам удоволствието да ви представя Принцесата на попфолка... МИРА! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 19 минути, asylum каза: Имам удоволствието да ви представя Принцесата на попфолка... МИРА! Искаме и бонус.😃 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Слънце мое Слънчев бряг Не мога Стюардеса За теб живея 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 1. Ключ за рая 2. Лудите 3. Там е купонът 4. Целувка 5. Лале, лале 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Бони: 1.Време е 2.Всичко с теб 3.Бони класа! 4.Дай, покажи 5.Запомни това 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 47 минути, Willy каза: Искаме и бонус.😃 Искаш, ама няма! Има преди 24 минути, Gadinata каза: Бони: 1.Време е 2.Всичко с теб 3.Бони класа! 4.Дай, покажи 5.Запомни това Наистина ли има такава песен? преди 30 минути, Амброжка. каза: 1. Ключ за рая 2. Лудите 3. Там е купонът 4. Целувка 5. Лале, лале Оле, първите 4 песни са ми едни от най-любимите във фолка изобщо! Какво съвпадение! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 минути, asylum каза: Наистина ли има такава песен? Циганския тук пръска, не знам защо не се оцени, но и музиката и всичко е брутално! И думичка не разбирам от текста, но ме кефи много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, Gadinata каза: Циганския тук пръска, не знам защо не се оцени, но и музиката и всичко е брутално! И думичка не разбирам от текста, но ме кефи много. О, това е хитът Падаш-ставаш! Има го и на сръбски. Не знаех за циганската версия. Мерси! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Топ 5 Жоро Любимеца от общо 11 песни 1. Не се променяй, с Валя - 17 т. 2. По пътя на любовта, с Валя - 14 т. 3. Забранените неща, с Валя - 7 т. 4. Касов апарат - 5 т. 5. В капана - 4 т. Топ 5 Бойка Дангова от общо 9 песни 1. Шепот на пари - 8 т. 2. Хапче за любов и Луда главо, пияна - 5 т. 3. Всяко чудо за три дни и Хей, не тъгувайте - 3 т. 4. Знам хиляда номера и Браво, шефе - 2 т. 5. Искам да замина и Как те омагьосах - 1 т. Тоест, всичките участват Топ 5 Бони от общо 25 песни 1. Време е - 19 т. 2. Не питай кога - 17 т. 3. Магия, с Шевчет, и Обичаш другата - 14 т. 4. Клада от страст - 13 т. 5. Цветовете на дъгата - 10 т. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Мира: 1. Остани 2. Стюардеса 3. Плачещи очи 4. За теб живея 5. Зодия луди / Писмо 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Една от най-великите дискографии в световен мащаб! Ключ за Рая Не питай Докосваш Там е купонът Как го правиш Твърде трудно ми беше, бих сложил всеки от тези хитове на първо място: Мрежа от страст, Два шамара, Измамник, С двама, В джаза, Шофьорката, Истина ли е, Чай шукарие. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Пропуснал съм Бони, но ще дам своя топ 5! 1.Обичаш другата 2.Магия 3.Всичко с теб 4.Полудявам ли? 5.Сладък грях Топ 5 Мира: 1.В джаза 2.Ела 3.Измамник 4.Луда вечер 5.Дай ми, дай 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Мира : 1.Не мога 2.За теб живея 3.Ела 4.Тъжни цветя 5.Дай ми, дай Толкова ли, Ще сгреша, Плачещи очи, Ключ за рая, На сън и наяве, Слънце мое... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Току що, .close to me. каза: Мира : 1.Не мога 2.За теб живея 3.Ела 4.Тъжни цветя 5.Дай ми, дай Толкова ли, Ще сгреша, Плачещи очи, Ключ за рая, На сън и наяве, Слънце мое... Хитова терминаторка ни е Мирето, много труден избор! Напълно те разбирам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 4 минути, asylum каза: Хитова терминаторка ни е Мирето, много труден избор! Напълно те разбирам. Искам нова балада от нея! Харесвам й кючеците, но не и в последните години! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Mира 1 Писмо 2 Стюардеса 3 Сърце на птица 4 Играч 5 Мрежа от страст Много са, но по неофициалните ги включвам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 1. Слънце мое 2. Оставете ни на мира 3. Дай ми, дай 4. Летвата 5. Хей, малката Последните две са пълнеж първите три ми харесват най-много, а Слънце мое ми е най-любима. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 На прима виста: 1. Сладък грях 2. Заличи следите 3. На сън и на яве 4. Ела 5. Хей, малката Всъщност, едно време ми беше любимка, когато беше в Пайнер. Но след това стана по-зле и от пропадналите кючекчийки и си плю на иначе приличната дискография до към 2008 година. Иначе тези двете са и абсолютен топ: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 @asylum Какво е новото предложение? п. с. Добави Орнела ако си я пропуснал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 преди 3 часа , Dominatora каза: Mира 1 Писмо 2 Стюардеса 3 Сърце на птица 4 Играч 5 Мрежа от страст Много са, но по неофициалните ги включвам! Благодаря ти, че включи Играч и Мрежа! Аз не можах. преди 3 минути, THE IIconic каза: @asylum Какво е новото предложение? п. с. Добави Орнела ако си я пропуснал! Добавени са Орнела и Юлия Бикова. Утре е ред на ЕРИК. 1 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.