Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 3 минути, asylum каза: Цветелина 100 мерцедеса, естествено няма 6-5, разбира се Ветрове в главата, много ясно Пръстен веднъж се дава Обичана бях Извън борда останаха Вече късно е със Сашо Роман, Секретарка, Интернет любов, След дъжд-качулка, Чалга до дупка, Тялом съм тук, духом съм там, Недостъпен с Нина, Не питай защо, сигурно изпускам много, ма вече наотворих 15 таба с различни песни за припомняне а някои даже ги няма в тубата, примерно Телефони? Нека отбележим и Прави се на перде, песен за чието съществуване до днес дори и не подозирах, но вече я записвам като ново попълнение в златния фонд. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 7 минути, Lelqtian каза: 100 мерцедеса, естествено няма 6-5, разбира се Ветрове в главата, много ясно Пръстен веднъж се дава Обичана бях Извън борда останаха Вече късно е със Сашо Роман, Секретарка, Интернет любов, След дъжд-качулка, Чалга до дупка, Тялом съм тук, духом съм там, Недостъпен с Нина, Не питай защо, сигурно изпускам много, ма вече наотворих 15 таба с различни песни за припомняне а някои даже ги няма в тубата, примерно Телефони? Нека отбележим и Прави се на перде, песен за чието съществуване до днес дори и не подозирах, но вече я записвам като ново попълнение в златния фонд. Аз много ще си припомням, че бая творчество има! Добре маркира като цяло, аферин! Тоест да не ти зачитам предишния вот за нея Този ми аресва повече! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 1. Секретарка 2. 100 Мерцедеса 3. Живей за двама 4. Любовта е като сянка 5. Черно БМВ Отиди си, докато спя, Ветрове в главата, Ромео и Жулиета, с Коста Марков, Мари Стано, Невено моме, Качи се Магда, Интернет любов, Маска туге, Сърце от камък, Рожден ден. Култови са й дискотечните народни песни! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 4 минути, asylum каза: Аз много ще си припомням, че бая творчество има! Добре маркира като цяло, аферин! Тоест да не ти зачитам предишния вот за нея Този ми аресва повече! Онзи беше един неин топ 5 Но може да ги отчетеш и двата, разбира се, аз нямам нищо против. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 53 минути, asylum каза: Цветелина Тази пачавра ще я прескоча. Нямам нищо нейно любимо. Вириндията каза да и пишеш в инстаграм. п. с. Ако искаш дай бонус 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 4 минути, THE IIconic каза: Тази пачавра ще я прескоча. Нямам нищо нейно любимо. Вириндията каза да и пишеш в инстаграм. п. с. Ако искаш дай бонус Оо, няма бонус! Потрай ден. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 минута, asylum каза: Оо, няма бонус! Потрай ден. Пиши на дъртата! Искала да ми дава парафинов кренвирш и да и смуча сливата😂😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Обичам Цветелина! Обичам и теб, @asylum и тук доста ме затрудни, но все пак: 1. Не вярвам 2. 100 мерцедеса 3. Ветрове в главата 4. Не питай защо 5. Любовта е клетка 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ивена: 1. Като кученце 2. Без гаранция 3. Нещо малко черно 4. Номер две 5. Дъц И още "Една новина", "А4", "Моля за внимание" и т.н. Ивена е прекрасница! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 1. Не вярвам 2. Не питай защо 3. Маска туге 4. Чалга до дупка / След дъжд качулка 5. Забрави ме / Живей за двама 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 От 25 песни на Ивена се спряхме на следните 6: 1. Номер 2 - 42 точки 2. Като кученце - 37 точки 3. Без гаранция - 35 точки 4. Стаята - 15 точки 5. "Дъц" и "Нещо малко черно" - 12 точки 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Цветелина топ 5: 1.Не вярвам 2.Maska tuge 3.След дъжд качулка 4.Рожден ден 5.100 мерцедеса 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Пропуснато е да се отбележи в заглавието, че е ден на Цветелина. За компенсация - и утре ще може да гласувате за нея 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 минути, asylum каза: Пропуснато е да се отбележи в заглавието, че е ден на Цветелина. За компенсация - и утре ще може да гласувате за нея Сории. За компенсация от моя страна ще чуя няколко нейни песни и ще пусна топ. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Willy каза: Сории. За компенсация от моя страна ще чуя няколко нейни песни и ще пусна топ. Няма проблем. И без това преди имаше бонуси, сега малко да успокоим топката 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 41 минути, asylum каза: Пропуснато е да се отбележи в заглавието, че е ден на Цветелина. За компенсация - и утре ще може да гласувате за нея Кажи, че се бъзикаш! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 7 минути, THE IIconic каза: Кажи, че се бъзикаш! Няма 6-5 при мене, както пее Цвета! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 50 минути, asylum каза: Няма проблем. И без това преди имаше бонуси, сега малко да успокоим топката Засега това ми е любимо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, Willy каза: Засега това ми е любимо. Тя е с македонски произход, трябва да ти харесва! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 1.Непростимо / Молитва 2.Не питай защо 3.Тялом съм тука, духом съм там 4.Любовна приказка 5.Като цвете без дъжд Смених любовта за песента, Любовта е клетка, Пръстен веднъж се дава, Здраве да е, Не вярвам, Вече късно е... Голяма слабост ми е Цветелина! Страшно стойностни песни, желязна дискография! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 часа , Willy каза: Засега това ми е любимо. Преслушай моя топ 5, гърмя отвсякъде! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 1. Непростимо 2. Вече късно е 3. След дъжд качулка 4. Чалга до дупка 5. Тялом съм тука, духом съм там Една от най-силните дискографии в жанра. Янева Цвета пасти да яде! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Омг, слушах песните й до 2 сутринта с кратки паузи и забравих да пусна топ.. 1. Не вярвам 2. Огнена жена 3. Пръстен веднъж се дава 4. Maska tuge 5. Ето ме Горе-долу ми харесаха и 100 мерцедеса и Отиваш си. Имаше и още една готина балада за музика и раздяла. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 РЕЙХАН 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Рейхан: 1. Имам нужда от теб 2. Хубав си, сладък си 3. Ахмед 4. Обичам те 5. Кайнана Любими са ми и Вур давулу патладън, Дудакларън ал кирас, Машаллах със Салко, Нередесин сен и Даянамам! ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.