THE IIconic Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 @asylum Коя е следващата чалга динозавърка? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 час, THE IIconic каза: @asylum Коя е следващата чалга динозавърка? Динозавърка си е... И може да ме обвините в корупция, но заклевам се - падна се Орнела! @Blueberry е урочасала жребия. Смях се и не можех да повярваМ! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 1.Невиждани очи 2.Изневяра 3.Как боли 4.Изпий си кафето 5.Неразделни / Изгаряй ме любов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 Аз й знам само 3 песни, от които топът е ТИП-ТОП, но утре ще се запозная с творчеството й. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Как боли Невиждани очи Испий си кафето Изневяра Тип топ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 1. Как боли 2. Невиждани очи 3. Изпий си кафето 4. Тръгваш ли 5. Тип топ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 1. Тип-топ 2. Хоп-хоп 3. Бъди мъж 4. Жрица на нощта 5. Момиче без скрупули Малко ми беше тегаво да й изслушам всички песни, но се поучете от примера ми! Особено Боровинката да вземе да се образова на тема Румяна! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Оф, толкова яки минаха, а аз ги пропуснах @asylum, ако ми разрешиш ще дам топ на Камелия, Румяна, Азис и другите, които ми харесват Орнела: 1. Как боли 2. Изневяра 3. Изпий си кафето 4. Невиждани очи 5. Тип топ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 преди 50 минути, gabbati каза: Оф, толкова яки минаха, а аз ги пропуснах @asylum, ако ми разрешиш ще дам топ на Камелия, Румяна, Азис и другите, които ми харесват Орнела: 1. Как боли 2. Изневяра 3. Изпий си кафето 4. Невиждани очи 5. Тип топ Давай! Азис го приключихме, но айде, от мен да мине! Другите са от тази седмица, така че може по принцип. Само недей да се връщаш месец назад, моля 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 В аванс издавам, че за утре се падна руса фурия, която неведнъж бе споменавана напоследък! Продължаваме да предизвикваме съдбата! Очаквайте обявяването й след 11-12 ч. довечера! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Камелия: 1. Фалшива кожа 2. Къде си ти 3. Ти си виновен 4. Черна кръв 5. Усещам те още Румяна: 1. Камбаните звънят 2. Две очи разплакани 3. Вечната обич 4. Без теб 5. Феноменално Азис: 1. Обичам те 2. Всеки път 3. Хайде на морето 4. Позна ли ме? 5. Знам, че боли @asylum, благодаря! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Теъгваш ли Как боли Невиждани очи Изневяра Изпий си кафето 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Камелия 1.Ти си 2.Залеза и зората 3.Изпий ме цялата / Еротика 4.Къде си ти / Името ти 5 Фалшива кожа / Tudji svatove + Ти си виновен, Защо повярвах, Никотин, Забранена зона, Искаш да се върне, Кажи ми как, Някой ден... Румяна 1.Вечната обич 2.Завърни се море 3.Само с теб 4.Налей ми вино 5.Тъгувам аз +Без теб, За малко топлина,Години луди млади, Аз и ти, Камбаните звънят,Колко те обичам,Две очи разплакани... Орнела 1.Невиждани очи 2.Тръгваш ли 3.Изпий си кафето 4.Как боли 5.Изневяра / Защо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Йес бе Сега ще видиш като и баш последното листче е Счети:) 1. Изпий си кафето 2. Невиждани очи 3. Как боли 4. Изневяра 5. Една сълза 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 И аз не знам много от песните на Орнела. Единствените две песни които имам са "Как боли" и "Невиждани очи", а към втората повече харесвам версията на Емилия - Дори и да боли. Лесно ще гласувам тук! 1.Как боли 2.Невиждани очи 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 преди 2 часа , Blueberry каза: Йес бе Сега ще видиш като и баш последното листче е Счети:) Дай числата от тотото по-добре! От 16.06.2020 г. от 0:49, asylum каза: Камелия Топ 5 1. Залезът и Зората - 35 точки 2. Ти си - 25 точки 3. Къде си ти - 20 точки 4. "Искаш да се върна", със Сакис Кукос - 14 точки 5. "Така ми липсваш", "Ти си виновен" - 13 точки Промени преди 20 часа , asylum каза: ТОП 5 РУМЯНА 1. "Две очи разплакани" и "Вечната обич" - 19 точки 2. Без теб - 16 т. 3. "Само с теб" и "Завърни се, море" - 14 т. 4. Тъгувам аз - 13 т. 5. Забрави ме - 10 т. Промени Промени и при Азис и приключваме с него: 1. Никой не може - 16 точки 2. Всеки път - 13 т. 3. "Празнуваш ли сега", "Сен Тропе", "Ти за мен си само секс" - 10 т. 4. Обичам те - 9 т. 6. "Обречи ме на любов" и "Не знаеш", с Малина - 7 точки Тръпнете в очакване на следващата руса царица! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Ектра Нина? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Счетоводителката! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 преди 20 минути, THE IIconic каза: Счетоводителката! Боровинката заръча да е последна! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Д ж е н а Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Луна Екстра Нина илиииииии АНДРЕА? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 преди 7 минути, Blueberry каза: Луна Екстра Нина илиииииии АНДРЕА? Не, но беше спомената на два пъти преди няколко дни! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Верно много тегаво тая Орнела. Изпий си кафето Двойна игра Облог Всичките мъже Не е цигара любовта 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 38 минути, Blueberry каза: Луна Екстра Нина илиииииии АНДРЕА? Дора мисля че беше вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Току що, Lelqtian каза: Дора мисля че беше вече Не е, но който не го мързи, нека провери поста ти за Надя Тотото и .... Не помня дали пуснах Милица в кутията! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.