Runevski Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Не го харесвам. 1. Слепи бяхме 2. Палатка 3. За теб и мен 4. ЧРД 5. Све бих ти дао 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 1 2 3 Всяка нощ 4 Първичен инстинкт 5 Само ти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 1 час , asylum каза: Нещо Валя не ви е интересна май и не гласувате! Една тупалка ви бия по главите и ви връчвам Илиян! Точно си припомнях старите му песни покрай новата песен Беше ми голям любимец. Той и Емануела, която също е редно да се падне скоро 1. Тупалка 2. За последно 3. Обичам те, гадино 4. Йо-йо 5. Моето момиче 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 преди 11 минути, Blueberry каза: Точно си припомнях старите му песни покрай новата песен Беше ми голям любимец. Той и Емануела, която също е редно да се падне скоро Аз имам много любими негови песни от всичките му периоди, ще има да прегледам след малко... Емануелция верно не се е падала досега! Срамота. И там ще е трудно! преди 1 час, Runevski каза: Не го харесвам. Много благодаря за информацията. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 преди 29 минути, Blueberry каза: Валя не харесваш ли? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 16 Author Report Share Публикувано Юли 16 @presi_fen!, ти не беше ли фен на Валя? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Валя 1.Ще горя 2.Силната жена 3.Мога, но не искам 4.По пътя на любовта 5.Чуждо тяло + Минало си ти, 2-3,Събличай ме бавно, Искам всичко, Да танцуваме, Някой хубав ден, Не се променяй, Огледало... Маца 1.Аз ще прося 2.Не ме обичай 3.Всяка нощ 4.Къде си 5.Проклинам аз денят Илиян 1.Йо-Йо 2.Аз съм 3.Нито дума 4.Две неща 5.Обичам те до безсъзнание 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 преди 8 часа , .close to me. каза: Валя Маца преди 10 часа , asylum каза: Топ 5 Маца 1. "Не ме обичай" и "Всяка нощ" - 12 точки 2. Аз ще прося - 7 т. 3. "Първичен инстинкт" и "Само да те имам" - 6 т. 4. "Къс пас" и "Не искай" - 5 т. 5. "Злите езици", "Къде си" и "Колко ти струва" - 4 т. Участваха 15 песни. Топ 5 Валя 1. Ще горя - 21 точки 2. Минало си ти - 14 точки 3. Няма те - 9 т. 4. "Не се променяй", с Жоро Любимеца - 7 т. 5. "Чужда" и "Нейните неща" - 5 т. Участваха 14 песни. Моят личен на Илиян: 1. Единствена, с Алекс 2. Дупе за милион 3. Я се успокой, с Емануела 3. Дзак, дзак 5. Машина Почти изцяло песни от последните години! Отпреди му харесвам Ню Йорк кючек, Джек джек, Бая-мяу, Не, не искам, Искам те, бейби, Мини, мини и някои други. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 12 часа , asylum каза: @presi_fen!, ти не беше ли фен на Валя? Да голяма любимка ми е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Току що, presi_fen! каза: Да голяма любимка ми е! Па гласувай! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Току що, asylum каза: Па гласувай! След 2-3 часа понеже съм на работа , а трябва да мисля добре , но със сигурност ще гласувам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 1. Ще горя 2.Минало си ти за мене 3.Не се променяй 4.Силната жена 5.Все си ти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Валя Топ 5( но са много повече) 1.Минало си ти за мене !!! 2.Мога, но не искам (дует с Диджей Джери) 3.Нейните неща 4.Да танцуваме 5.Никога не зная + Морето стене, Ще горя, Чуждо тяло, Нещо друго, Пиле мое, Няма те, Мило мое, Все си ти, 2-3, Скучен и други. Маца (Валентина Кристи) 1.Всяка нощ 2.Дежурната измама 3.Услуга, направи ми 4.Не ме обичай 5.Къде си? Илиян: 1.Тупалка 2.Не исках да те нараня (дует с Анелия) 3.Бау-мяу 4.Гангстер 5.Обичам те, гадино 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Денис + бонус Волната пеперуда Кати. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 20 минути, asylum каза: Денис + бонус Волната пеперуда Кати. Денис 1. Цвят на мълчание 2. Става ден 3. Мороко 4.Китайка 5. Вече мога Кати 1. Пеперуда 2. Нестандартни сме 3. Лунна нощ 4. Имам си гадже 5. Най-ми е добре Валя 1. Силната жена 2. Минало си ти 3. Не се променяй 4. Огледало 5. Ще горя 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 На Денис харесвам само Става ден. С клизма Вече мога, Късаш дрехи, Дръж се здраво и Цвят на мълчание, противее като цяло. Кати: 1. Пеперуда 2. Тъжни очи / Забрави ме 3. Две луни 4. Лунна нощ 5. Играчка-плачка / Нощ и ден 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 час, asylum каза: Денис + бонус Волната пеперуда Кати. Аз лично очаквах Юлия Бикова Нищо и утре е ден Мороко Китайка Аре, дай му Откачи ли Сандокан Кажи обичам те Като лъскаво ферари Сваляй дрехите Тъжни очи Усмивка през сълзи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 час , Lelqtian каза: Аз лично очаквах Юлия Бикова Нищо и утре е ден Мороко Китайка Аре, дай му Откачи ли Сандокан Кажи обичам те Като лъскаво ферари Сваляй дрехите Тъжни очи Усмивка през сълзи Юлия я няма май в кутията, а трябва да я пъхна, тя има голямо творчество, което никой не познава из основи! За Кати ми е бая трудно, утре ще подам за нея! Денис 1. Дръж се здраво 2. Пушка 3. Ще се зарибиш 4. Кибрит 5. Госпожице Лудост - а мислех да е първа Питам само веднъж, Аре, дай му, Мороко, Китайка, Вече мога, Става ден... Има яки песни! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Кати 1.Лунна нощ / Кажи "Обичам те" 2.Нощ и ден 3.Сън 4.Нестандартни сме 5.Неотразима + Пеперуда, Две луни, Сваляй дрехите, Тъжни очи, Играчка-плачка... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 3 часа , asylum каза: Питам само веднъж, Аре, дай му, Мороко, Китайка, Вече мога, Става ден... Има яки песни! Има дори много яки песни, жалко, че е приет за треторазрядка... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 2 часа , Blueberry каза: Има дори много яки песни, жалко, че е приет за треторазрядка... Което си е голям комплимент, спрямо реалната разрядка някъде из Я-група ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Катито 1. Две луни 2. Като лъскаво ферари 3. Лунна нощ 4. Усмивка през сълзи 5. Тъжни очи Бая трудно беше. Има още Няма да ти дам, Крейзи, Приказен герой, Ни рано, ни късно, Внимавай в играта, Кажи обичам те, Сваляй дрехите, Сега ми се живее, Не мисли за сън, Сън-ремикс... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JanetJackson Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Маца: Аз ще прося Проклинам аз деня Къде си Само да те имам Дежурна измама Валя: Ще горя Нещо друго Нейните неща Чуждо тяло Огледало Кати: Забрави ме Пеперуда Нощ и ден Като лъскаво ферари Най- ми е добре 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 На Денис-Пенис нямам! Но аре: Мороко Топ 5 Кати: 1.Усмивка през сълзи 2.Сваляй дрехите 3.Като лъскаво ферари 4.Нестандартни сме 5.Който търси, той намира Още много имам като Кажи обичам те - дует със Сабиани, Тъжни очи, Лунна нощ е, Две луни, Мили момчета, Пеперуда, Приказен герой, Нон стоп. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JanetJackson Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 16 минути, asylum каза: За Илиян можеш ли да изцвъкаш нещо? Топ 5 Валя 1. Ще горя - 32 точки 2. Минало си ти - 27 точки 2. "Не се променяй", с Жоро Любимеца - 13 т. 3. "Силната жена" и "Нейните неща" - 11 т. 4. Няма те - 9 т. 5. "Мога, но не искам", с ДЖ Джери - 7 т. Топ 5 Маца 1. Всяка нощ - 17 точки 2. Не ме обичай - 14 т. 3. "Аз ще прося" - 12 т. 4. "Дежурната измама", "Само да те имам" и "Къде си" - 8 т. 5. "Първичен инстинкт" - 6 т. Отпадат "Къс пас" и "Не искай". Не го харесвам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.