asylum Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 преди 12 минути, DevilWish каза: 5.Който търси, той намира ❤️ Хайде, намерете някой да гласува за Илиян - по-голям провал бяхасамо Милена и Баровеца. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 преди 35 минути, JanetJackson каза: Не го харесвам! А Денис? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 преди 4 часа , asylum каза: Илиян? Ми не съм голям фен, ама айде ... Бау мяу Ню Магистрала с Тедка и Амет Тупалка Две неща с Анелия Йойо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 @Lelqtian, за пореден път предизвика съдбата. Не само се оказа, че я е имало в кутията, ами се падна ден след като я поръча. Дами и господа, най-голямата ни балканска звезда - ЮЛИЯ БИКОВА. Бонус - КОНСТАНТИН. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 На Юлия знам само Виагра, от което не се гордея. Константин: 1. Ти си ми всичко 2. И това е любов 3. Тежка диагноза 4. Обади ми се 5. Палатка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 преди 16 минути, Runevski каза: На Юлия знам само Виагра, от което не се гордея. Как ще коментираш твърденията на Юлия и нейни ромски колеги, че е звезда в Сърбия? Факт е, че участва в техни програми и има някои песни на сръбски, но основно си кара на сигански и там... Конкуренция ли ти е? 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JanetJackson Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 На Юлия знам само Виагра! Коцьо: Ти си ми всичко Проблем Не си ти Черна роза Кой живее в гаража 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 Коцьо 1. Ще ме имаш, ама друг път 2. От утре ще е друго 3. Предишната 4. А-у 5. Кома, с Тони Стораро Още - Да те усещам, Бяло сладко, Студентка и сигурно още някоя. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Маца 1. Проклинам аз деня 2. Аз ще прося 3. Не ме обичай 4. Всичко да запалим 5. Само да те имам Илиян 1. Йо йо 2. Слепи бяхме 3. За теб и за мен 4. Моето момиче 5. Палавница Ами Нел има ли листче? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Кати топ 5 1. Имам си гадже 2. Играчка плачка 3. Омайна лунна нощ е 4. Нестандартни сме 5. Дуета със Сабиани Валя 1. Не се променям 2. Няма те 3. Все си ти/Ще горя 4. Истинска любов/Лека нощ самотно тяло 5. Нейните неща 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 преди 54 минути, Slavi каза: Ами Нел има ли листче? Тя май няма достатъчно песни... Макар че миналата година имаше нови в мангалски канали и може да е докарала бройката. Ще проверя. Наскоро добавих Малката. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Константин 1. Болка в минути 2. Твърде късно е 3. От утре ще е друго 4. Аз бях тук 5. Любов без билет И други дуети предимно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Нел има нужните 15 песни, че и повече. Включил ли си Мариана Славова, Мариана Калчева, Мариана и Виктория и 88? Другата Стефани също.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 преди 1 час, Slavi каза: Маца преди 1 час, Slavi каза: Валя Топ 5 Валя 1. Ще горя - 34 точки 2. Минало си ти - 27 точки 3. "Не се променяй", с Жоро Любимеца - 18 т. 4. Няма те - 13 т. 5. "Силната жена" и "Нейните неща" - 11 т. Топ 5 Маца 1. "Всяка нощ" и "Не ме обичай" - 17 точки 2. "Аз ще прося" - 16 т. 3. Проклинам аз деня - 10 т. 4. Само да те имам - 9 т. 5. "Дежурната измама" и "Къде си" - 8 т. Отпада Първичен истинкт. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Коце 1. Ти си ми всичко 2. Болка в минути 3. Не си ти 4. От утре ще е друго 5. Докато сърцето бие Коце като цяло ми е любимец от мъжете вџ фолка. Обожавам и останалите дуети с Райна, Mr King, Твърде късно е, Едвам ме нави, Студентка, Лека нощ...дуетите с Преслава, Цура, първия с Емануела, както и последните с Меди и Софка. Баладите няма да ги коментирам, там си е краля! Много малко песни на Коце не харесвам. Прехвалената Палатка, Още те обичам с Емануела, дуета с Тони и тук-там още някоя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Author Report Share Публикувано Юли 18 преди 21 минути, Runevski каза: Нел има нужните 15 песни, че и повече. Включил ли си Мариана Славова, Мариана Калчева, Мариана и Виктория и 88? Другата Стефани също.. Калчева да, Славова май не - ще я добавя. 88 са вътре, другата Стефани май не.... Мариана и Виктория съм пропуснал - вярно, че техният албум съдържаше 17-18 песни. Пак умолявам някой да гласува за ИЛИЯН - положението е потресаващо, дори след вота на Слави! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Илиян 1. За теб и за мен - дует с Джена 2. Гол - трио с Константин и Борис Дали 3. Две неща - дует с Анча 4. Моето момиче 5. Обичам те гадино Постарах се, колко харесвам песните е друга работа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 1.Обади ми се 2.Като сън 3.Несподелена любов 4.Не си ти 5.Черна роза + Ти си ми всичко, Да те усещам, Любов ли е, Ти си само осми клас, Не ми пречи, Болка в минути 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Първата изобщо не я знам, а не ме и интересува! Константин..... супер много са, но: Топ 5 Коце: 1.И това е любов - дует с Райна 2.Обади ми се 3.Твърде късно е 4.Не си ти - дует с Алисия 5.Ти си ми всичко - дует с Райна Още: Тежка диагноза - дует с Райна, Не ми пречи - дует с Преслава, Ние знаем как - дует с Райна, Предишната, Точно ти, Едва ме нави и сто хиляди други! Мразя да ми е толкова трудно! Я дай някоя по-лесна наистина.... например тая Нел 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 Юлия - някои дори не знаех, че са нейни - впечатлен съм от качеството на 2, 3 и 4! 1. Виагра 2. Бабина 3. Пи ту пий 4. Кел борие 5. Ми чай кралица, Дипломат, Теб обичам, Зелени очи, Джони, Без теб не мога, Париж, Рома, Милано, Рома Италиано, Биткойн, Кеш кеш, 200-300 милиона си е класика! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Константин (супер ми върви уишлиста, чакам скоро Андреа, Сиана и Коста Марков ) 1. Виждам те 2. Предишната 3. Болка в минути 4. Черна роза 5. Обади ми се Уникална дискография, май никой не ме е затрлуднявал толкова. Песента, която първоначално сложих на първо място (Докато сърцето бие) дори отпадна от топ 5 Най-силният дуетен изпълнител! Единствените му слаби са трите с Преслава 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 преди 5 минути, Blueberry каза: Константин (супер ми върви уишлиста, чакам скоро Андреа, Сиана и Коста Марков ) 1. Виждам те 2. Предишната 3. Болка в минути 4. Черна роза 5. Обади ми се Уникална дискография, май никой не ме е затрлуднявал толкова. Песента, която първоначално сложих на първо място (Докато сърцето бие) дори отпадна от топ 5 Най-силният дуетен изпълнител! Единствените му слаби са трите с Преслава Аз мислех, че хич не го харесвам Коцака, но преди ме кефеха веселите му песни. Даже и още една имаше, с Николета в клипа, но ми убягва заглавието - сега се сетих за тая песна. А от списъка ти аз чакам Емануела! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 2 минути, asylum каза: Аз мислех, че хич не го харесвам Коцака, но преди ме кефеха веселите му песни. Даже и още една имаше, с Николета в клипа, но ми убягва заглавието - сега се сетих за тая песна. "Просто ти" ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 преди 22 часа , asylum каза: @Lelqtian, за пореден път предизвика съдбата. Не само се оказа, че я е имало в кутията, ами се падна ден след като я поръча. Дами и господа, най-голямата ни балканска звезда - ЮЛИЯ БИКОВА. Бонус - КОНСТАНТИН. Париж, Рома, Милано Дон Жуан Виагра Пи ту пи 300 милиона Черна роза Острието Проблем със Софка Виждам те Ти си ми всичко, нека има и една от тия с Райна за цвят @zai4eto82 И сега ли няма да се отчетеш? Къде се загуби тия дни? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Author Report Share Публикувано Юли 19 преди 18 часа , Runevski каза: Нел има нужните 15 песни, че и повече. Включил ли си Мариана Славова, Мариана Калчева, Мариана и Виктория и 88? Другата Стефани също.. 88 се паднаха още днес! Бонус - ГЛОРИЯ! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.