retr0 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 1.Най-добрата 2.Докрай 3.Никой друг 4.Мен си търсил 5.С теб да бъдем пак 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Пламена: Чуй чуй Не е точно любов Ще продължа Когато ме разплачеш Нещо фатално Амет: Вики Социял Магистрала I love you Чат чат Дора Нямам причина Като непознат Няма да съм аз Полудей Най- добрата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Андреа 1. Нямам причина 2. С теб да бъдем пак 3. Докрай 4. Най-добрата 5. Секс за ден и много други. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Андреа 1 Фалшиво щастие 2 Най велик 3 Докрай 4 Излъжи ме 5 Късай етикета Пламена 1 Чуй чуй 2 Стреляй там 3 На следващо ниво 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 13 часа , asylum каза: Тежка програма се очертава. Изтеглих ПЛАМЕНА и сметнах, че не е достатъчна, бръкнах пак в кутията и на едно листче се оказаха изписани две светила - АНДРЕА и АМЕТ. Така че троен пир тая вечер! Чак толкова тежка не е. Таз Пламена за пръв път я чувам ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Андреа 1. Докрай 2. Най-добрата 3. Няма да съм аз 4. Едно 5. Неблагодарен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Пламена имаше потенциал, жалко че се наложи да прекрати... 1. Когато ме разплачеш 2. Мразя 3.Не е точно любов 4. Нещо фатално 5. Ще продължа Андрейка 1. Никой друг 2. Едно 3. Предай се 4. Не ти го казвам 5. Мен си търсил Мога да продължа до топ 20 поне, но ще ме уволнят, ако не почна да работя веднага, така че засега толкова :* 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Не мога да изброя само 5, така че ще ги разделя на чалги и чуждоезични, а ти ги смятай както щеш Андреа чалгите: Всичко ми взе Няма да съм аз Искам, искам Лоша Фалшиво щастие Чуждоезични: Лов ис майн Мис Калифорния Соледад Обади ми се Бесаме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Андреа Топ 5: (много са, но най-вече има поне повече от 15) 1.ДОКРАЙ!!! ❤️ 2.Най-добрата ❤️ 3.Употребена ❤️ 4.Мен си търсил ❤️ 5.Неблагодарен ❤️ 6.Няма да съм Аз, Само мой, Лоша И още: Излъжи ме, С теб да бъдем пак, Искам, искам, Най-велик, Красива лъжа, Страх, Фалшиво щастие, Хладна нежност, Без теб и др. Пламена (Топ 5) 1.Не е точно любов ❤️ 2.Чуй, чуй 3.Ще продължа 4.Когато ме разплачеш 5.Нещо фатално Амет (Оле-ле и 5 няма) 1.Нова Магистрала (с Теди Александрова и Илиян) 2.Чат, чат (дует с Мариана Калчева) 3.Социали 4.Гъци, гъци (за майтапа ) 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 15 часа , Willy каза: На Пламена харесвах само Ще продължа и още една от лято 2013, в която беше топ :). Андреа 1. Най-добрата 2. Няма да съм аз 3. Употребена 4. Хайде опа 5. Дай ми всичко Сигурно имаш предвид "Не е точно любов" и тя е от лятото на 2013. На мен също ми е страшно любима! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 преди 2 часа , DevilWish каза: Сигурно имаш предвид "Не е точно любов" и тя е от лятото на 2013. На мен също ми е страшно любима! Напъни се с още една песен на Амет, де 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 23 минути, asylum каза: Напъни се с още една песен на Амет, де Оф! Нека бъде оная с Полина ама не й помня името.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 час, DevilWish каза: Оф! Нека бъде оная с Полина ама не й помня името.... Мислех да ти предложа с 88, но Поля е разкош ❤️ 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 Искате ли нова певица, или да оставя Андреа до утре вечер? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 минута, asylum каза: Искате ли нова певица, или да оставя Андреа до утре вечер? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 16 минути, asylum каза: Искате ли нова певица, или да оставя Андреа до утре вечер? Давай нова, колкото повече, толкова повече! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 преди 45 минути, Blueberry каза: Давай нова, колкото повече, толкова повече! Приготви си бръснарско ножче, че връхлита СОНЯ ти НЕМСКА! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 По случай Курбан байрам споделям временни резултати от последните дни, като @pechenko и @Slavi имат време до края на седмицата да гласуват за всички пропуснати. Има изненадващи резултати при някои певици, започвайки с: ЛУНА ТОП 5 1. Завинаги до теб - 13 точки 2. Шапка на тояга - 10 т. 3. Президент - 8 т. 4."Пепел" и "Чужденка" - 7 т. 5. "Чики-чики" и "Бягайте, крачета". Участваха 31 песни. Емблемата Тук-там не се класира! НЕЛ ТОП 5 1. "Тази нощ", с Лияна - 14 точки 2. Мило мое - 10 т. 3. Дай ми шанс - 8 т. 4. Остави на мен играта - 7 т. 5. Дни желани - 6 т. Участваха 12 песни. МАРИАНА КАЛЧЕВА ТОП 5 1. "Боли", "Ще проклинам" и "Пастичка" - 8 точки 2. "Заключен дом" и "Чат-чат", с Амет - 7 т. 3. Изплакани очи - 6 т. 4. Балада за любовта - 4 т. 5. В клетка - 3 т. Участваха 10 песни. ПЛАМЕНА ТОП 5 1. Не е точно любов - 20 точки 2. Чуй, чуй - 15 т. 3. Когато ме разплачеш - 13 т. 4. "Мразя", с Лазар - 10 т. 5. Ще продължа - 9 т. Участваха 9 песни- АМЕТ ТОП 5 1. Социал - 11 точки 2. Вики - 8 т. 3. "Чат-чат" - 6 т. 4. "Шукаритетна си" и "Нова магистрала 20-19", с Илиян и Теди Александрова - 5 т. 5. Магистрала - 5 т. Участваха 10 песни. АНДРЕА ТОП 5 1. Докрай - 30 точки 2. "Най-добрата" - 25 т. 3. Няма да съм аз - 21 т. 4. "Нямам причина", "Употребена" и "Дай ми всичко" - 11 т. 5. Най-велик - 9 т. Участваха 31 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Андреа Хайде, опа Най-добрата Докрай Употребена Само мой 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 преди 7 минути, bleron каза: Андреа Хайде, опа Най-добрата Докрай Употребена Само мой Успях да си редактирам последния пост, взимайки предвид подредбата ти 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Сончето не беше ли вече? Защо си мисля че съм писал топ от нейните песни? хД 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 1. В сряда се приготви 2. Как ми действаш 3. Правена съм за ръцете ти 4. Първа на дансинга 5. Тя е топ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Соня Немска 1 Ако ти се плаче 2 Като стъкло 3 Тя е топ 4 Онези хубавките 5 Не ме търси 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 преди 12 минути, Willy каза: Сончето не беше ли вече? Защо си мисля че съм писал топ от нейните песни? хД Аз за Весела се чудих 1. Първа на дансинга 2. Ако ти се плаче - ремикс 3. Хороскоп 4. Ти ли ме научи 5. Пусни лей лей 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Свалячи/В сряда се приготви Талисман/Пеперудите Как съм в любовта/Онези хубавките Тя е топ/Как ми действаш Правена съм за ръцете ти/Някаква утеха 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.