Blueberry Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 От 26.07.2020 г. от 19:15, Blueberry каза: Ани Хоанг 1. И се будя пак 2. Между нас 3. Загасете светлините 4. Лекарство за мъж 5. Скрий му очите Expand Само да отбележа, че любимата ми песен на Ани Хоанг всъщност е Ако от теб си тръгна, но бях забравила за съществуването й и ютуб не ме подсети. Баси. Кога ще има битки, драми и кървища? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Ани Хоанг Загасете светлините Ако питаш пиян ли съм Онези малки неща Виетнамчето Луда обич 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 От 20.08.2020 г. от 19:14, THE IIconic каза: Ани Хоанг Загасете светлините Ако питаш пиян ли съм Онези малки неща Виетнамчето Луда обич Expand Тя беше преди два месеца, получих факс от космоса да уточня, че съм гласувала грешно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 От 20.08.2020 г. от 19:31, Blueberry каза: Тя беше преди два месеца, получих факс от космоса да уточня, че съм гласувала грешно Expand Аз се сетих, че не съм гласувал! Поправих грешката! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 От 20.08.2020 г. от 18:41, Blueberry каза: Само да отбележа, че любимата ми песен на Ани Хоанг всъщност е Ако от теб си тръгна, но бях забравила за съществуването й и ютуб не ме подсети. Баси. Кога ще има битки, драми и кървища? Expand Завършихме с Ани Хоанг, хаха. Утре ще пусна нещо, може би отделна тема, но не анкета... Че иначе трябва поне 5 теми с по 20 предложения. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 21 Author Report Share Публикувано Август 21 Любимите ви песни - окончателно класиране: Галена - "Спри ме" Магапаса - "В крачка", с Мая Джина Стоева - "Докога" Алисия - "Имаме ли връзка" Цветелина Янева - "Мога пак" Пантерите - "Звезден прах", "Щур купон", "Мулатки" Преслава - "Лъжа е" Марко и Снежина - "Са-са" Албена - "Сделка или да", с Шевчет Надя - "Полунощ е" Жоро Любимеца - "Не се промяняй", с Валя Бойка Дангова - "Шепот на пари" Бони - "Време е", дует Мира - "Ела" Дебора - "Любовни белези" Роксана - "Няма слабо" Таня Боева - "Имаш ли приятели" Лияна - "Ох, ох" Юнона - "Удобна" Ивена - "Номер 2" Цветелина - "Не вярвам" Рейхан - "Хубав си, сладък си", с Мариана Калчева Адриана - "А ти си марка", с Ангел и Джамайката Райна - "Хиляди жени" Джордан - "Не те боли" Малина - "Леден свят" Силвия - "Просякиня" Тони Дачева - "Бедни и богати" Галин - "Момче без сърце" Анна - "Срещу любов имунизирана" Валдес - "Лудост е", с Емилия Софи Маринова - "Плачещо сърце" Румина - "Жестоко" и "Пий една студена вода" Радо Шишарката - "Тигре, Тигре", с Попа Магда - "Море и суша" Нелина - "Добре, че вали" Азис - "Никой не може" Полина - "Не мога" Сашка Васева - "Левовете в марки" Камелия - "Залезът и зората" Румяна - "Две очи разплакани" Орнела - "Невиждани очи" Анелия - "Само мене нямаш" Ивана - "Стара история" Милко Калайджиев "За да те забравя" Деси - "В друг живот", с Тони Стораро Теди Александрова - "Чалга пеперудки" Фики - "Боже, прости", с Галена Петра - "Хищна хиена" Татяна - "Да сме квит" Мария - "Не те обичам" Тони Стораро - "Милиони звезди" Борис Дали - "Обичай ме", с Емилия Пепа - "Евтини мераци" Екстра Нина - "Любовница" Десислава - "Две сърца" Евита - "Тайнствена жена" Ангел - "Като хлапачка" Карлос - "Дяволски вярно" Руси Русев - "Европа" Антонина - "Вишни" Емилия - "Не виждам" Рени - "Не мога без тебе" Мая - "Пак си жива", с Магапаса Лия - "Дяволски чаровник" Ина - "Петият етаж" Валентина - "По голо тяло" и "Хей, войниче" Кали - "Секс" Кристиана - "Диги дай дай" Крум - "Нищо не знаеш", с Емануела Даяна - "Случаят бивша" Милена - "Ала-бала" Даниела - "Все ми е тая" Елена - "Първата-последната" Димана - "Не ме е страх" Валентина Кристи-Маца - "Всяка нощ" Валя - "Ще горя" Илиян - "Йо-йо" Денис - "Мороко", с Аднан Бийтс и Гейм Оувър Кати - "Лунна нощ" Юлия Бикова - "Виагра" Константин - "Болка в минути" 88 - "Триумф на страстта" Глория - "Крепост" Стефани - "Издай ме" Кондьо - "Обич за двама", с Лия Еми Стамболова - "Птица бяла" Мариана и Виктория - "Полудявам сама" Сани - "Скитнице", с Панко Вероника - "Слушай ме, любов" Теодора - "Някой като мен" Есил Дюран - "Само ме обичай" Ани Хоанг - "Имам новина" Малката - "Говори бившата" Луна - "Завинаги до теб" Емануела - "Късам ти нервите" Нел - "Тази нощ", с Лияна Мариана Калчева - "Боли", "Ще проклинам" и "Пастичка" Пламена - "Не е точно любов" Амет - "Социал" Андреа - "Докрай" Мариана Славова - "Бях" Стефани Ангелова - "Безсмъртна съм" Сиана - "Защо" Никол - "Всичко свърши" Джена - "Да видя какво е" Весела - "Може би" Орхан Мурад - "Обичам те още" Ваня - "Пробвай се с друга" Траяна - "Още малко" Коста Марков - "Милиони нощи" Ростислава - "Слънце мое" Ашли - "На майка ти" Гергана - "Сини очи" Славена - Разпродажба на мечти" Слави Трифонов - "Цвете мое" Гъмзата - "Неудобни въпроси", с Галена Цветелина Грахич - "Искам те пак", с Ку-ку Бенд и "Пак ще го направя", с Денис Теофиков Борис Солтарийски - "Умна и красива", с Гъмзата Годжи - "Давай", с Роксана Нели Петкова - "Цветове" Лорена - "Жена за лудницата" Ариа - "Класа" Джулия - "Чужда" Цветина - "Диамант" Лидия - "Излъжи ме", с Десита и Диона Меди - "Параноя", с Ваня Десита - "Излъжи ме", с Лидия и Диона Денис Теофиков - "Акула" с Емилия и "Грешка беше" с Цветелина Янева Емрах - "Сърце мое", с Теди Александрова Тереза - "Ръцете горе", със Силвър Крисия Ди - "Нищо не печелиш" Марина Тошич - "Нека го боли", с Димана Синан - "Мега бомба" Стилиян - "Имам нужда", с Адриана Виктория - "Шоколадова терапия" Милица - "Кой кого нарани" Дилан - "Всичко давам за тебе" Александра - "Печат на устните" Хабиби - "Яланджъ дюня" Елица - "Дали това е любовта" Мария Петрова - "За първи път" Виолета - "Зона за любов" Джоанна - "Афродизиак" и "Забравям те" Жулиета - "Дай ми" Илия Загоров - "Забранявам си" Никсън - "Плейбой барове" Атанаска - "Мръсно куче" Руслан Мъйнов - "Аз не съм" Кристиан - "Поредна лъжа" Тонита - "Не вдигай шум" Нина - "Обичам друг" Виктор - "Скъпо струва", със Силвена Александър - "Точно като мене" Диана - "Сори, гринго" Зара - "Случайна среща" Боряна - "Защо не мога" Марго - Купи ме" Спасителките - "Жал ми е" Ирена - "Защо мълчиш" и "На дъното" DJ Дамян - "Пак ще те желая", с Ваня Каролина - "Плаче моето сърце" Люси - "Имам нужда от теб", с Рейхан Алекса - "Помни ми думата" Класираха се 172 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 21 Author Report Share Публикувано Август 21 @Blueberry, във всеки следващ кръг ще участват по 20-25 песни от вече спечелилите. Ако гласуваме за 5 от тях, колко да се класират за по-нататъшна надпревара - 3, 5 или само 1, че май ще е безкрайно? Или да се гласува за по-малко поначало? Виж примерно евентуалните участници в първи кръг... От тях колко ще е добре да продължат участие, или само една да се класира и после да се бори със следващите групички? Галена - "Спри ме" Магапаса - "В крачка", с Мая Джина Стоева - "Докога" Алисия - "Имаме ли връзка" Цветелина Янева - "Мога пак" Пантерите - "Звезден прах", "Щур купон", "Мулатки" Преслава - "Лъжа е" Марко и Снежина - "Са-са" Албена - "Сделка или да", с Шевчет Надя - "Полунощ е" Жоро Любимеца - "Не се промяняй", с Валя Бойка Дангова - "Шепот на пари" Бони - "Време е", дует Мира - "Ела" Дебора - "Любовни белези" Роксана - "Няма слабо" Таня Боева - "Имаш ли приятели" Лияна - "Ох, ох" Юнона - "Удобна" Ивена - "Номер 2" Цветелина - "Не вярвам" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 За тези ще се гласува утре вечер: Рейхан - "Хубав си, сладък си", с Мариана Калчева Адриана - "А ти си марка", с Ангел и Джамайката Райна - "Хиляди жени" Джордан - "Не те боли" Малина - "Леден свят" Силвия - "Просякиня" Тони Дачева - "Бедни и богати" Галин - "Момче без сърце" Анна - "Срещу любов имунизирана" Валдес - "Лудост е", с Емилия Софи Маринова - "Плачещо сърце" Румина - "Жестоко" и "Пий една студена вода" Радо Шишарката - "Тигре, Тигре", с Попа Магда - "Море и суша" Нелина - "Добре, че вали" Азис - "Никой не може" Полина - "Не мога" Сашка Васева - "Левовете в марки" Камелия - "Залезът и зората" Румяна - "Две очи разплакани" Орнела - "Невиждани очи" Анелия - "Само мене нямаш" Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 От 23.08.2020 г. от 19:13, asylum каза: За тези ще се гласува утре вечер: Рейхан - "Хубав си, сладък си", с Мариана Калчева Адриана - "А ти си марка", с Ангел и Джамайката Райна - "Хиляди жени" Джордан - "Не те боли" Малина - "Леден свят" Силвия - "Просякиня" Тони Дачева - "Бедни и богати" Галин - "Момче без сърце" Анна - "Срещу любов имунизирана" Валдес - "Лудост е", с Емилия Софи Маринова - "Плачещо сърце" Румина - "Жестоко" и "Пий една студена вода" Радо Шишарката - "Тигре, Тигре", с Попа Магда - "Море и суша" Нелина - "Добре, че вали" Азис - "Никой не може" Полина - "Не мога" Сашка Васева - "Левовете в марки" Камелия - "Залезът и зората" Румяна - "Две очи разплакани" Орнела - "Невиждани очи" Анелия - "Само мене нямаш" Expand Нела Йоргова харесва това! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 В третата анкета ще се борят: Ивана - "Стара история" Милко Калайджиев - "За да те забравя" Деси - "В друг живот", с Тони Стораро Теди Александрова - "Чалга пеперудки" Фики - "Боже, прости", с Галена Петра - "Хищна хиена" Татяна - "Да сме квит" Мария - "Не те обичам" Тони Стораро - "Милиони звезди" Борис Дали - "Обичай ме", с Емилия Пепа - "Евтини мераци" Екстра Нина - "Любовница" Десислава - "Две сърца" Евита - "Тайнствена жена" Ангел - "Като хлапачка" Карлос - "Дяволски вярно" Руси Русев - "Европа" Антонина - "Вишни" Емилия - "Не виждам" Рени - "Не мога без тебе" 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 От 24.08.2020 г. от 17:40, asylum каза: В третата анкета ще се борят: Ивана - "Стара история" Милко Калайджиев - "За да те забравя" Деси - "В друг живот", с Тони Стораро Теди Александрова - "Чалга пеперудки" Фики - "Боже, прости", с Галена Петра - "Хищна хиена" Татяна - "Да сме квит" Мария - "Не те обичам" Тони Стораро - "Милиони звезди" Борис Дали - "Обичай ме", с Емилия Пепа - "Евтини мераци" Екстра Нина - "Любовница" Десислава - "Две сърца" Евита - "Тайнствена жена" Ангел - "Като хлапачка" Карлос - "Дяволски вярно" Руси Русев - "Европа" Антонина - "Вишни" Емилия - "Не виждам" Рени - "Не мога без тебе" Expand Тук ще е доста трудно! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 От 24.08.2020 г. от 17:44, Willy каза: Тук ще е доста трудно! Expand Да! А някои кръгове са много лесни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 25 Author Report Share Публикувано Август 25 Утре ще се борят: Мая - "Пак си жива", с Магапаса Лия - "Дяволски чаровник" Ина - "Петият етаж" Валентина - "По голо тяло" и "Хей, войниче" Кали - "Секс" Кристиана - "Диги дай дай" Крум - "Нищо не знаеш", с Емануела Даяна - "Случаят бивша" Милена - "Ала-бала" Даниела - "Все ми е тая" Елена - "Първата-последната" Димана - "Не ме е страх" Валентина Кристи-Маца - "Всяка нощ" Валя - "Ще горя" Илиян - "Йо-йо" Денис - "Мороко", с Аднан Бийтс и Гейм Оувър Кати - "Лунна нощ" Юлия Бикова - "Виагра" Константин - "Болка в минути" 88 - "Триумф на страстта" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 26 Author Report Share Публикувано Август 26 Утре ще се състезават: Глория - "Крепост" Стефани - "Издай ме" Кондьо - "Обич за двама", с Лия Еми Стамболова - "Птица бяла" Мариана и Виктория - "Полудявам сама" Сани - "Скитнице", с Панко Вероника - "Слушай ме, любов" Теодора - "Някой като мен" Есил Дюран - "Само ме обичай" Ани Хоанг - "Имам новина" Малката - "Говори бившата" Луна - "Завинаги до теб" Емануела - "Късам ти нервите" Нел - "Тази нощ", с Лияна Мариана Калчева - "Боли", "Ще проклинам" и "Пастичка" Пламена - "Не е точно любов" Амет - "Социал" Андреа - "Докрай" Мариана Славова - "Бях" 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Много трудно ще ми е при Крепост и Късам ти нервите, те са ми любими, както и Докрай. Ще пусна вотче и за трите, не мога да си избера! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 Утрешният двубой: Стефани Ангелова - "Безсмъртна съм" Сиана - "Защо" Никол - "Всичко свърши" Джена - "Да видя какво е" Весела - "Може би" Орхан Мурад - "Обичам те още" Ваня - "Пробвай се с друга" Траяна - "Още малко" Коста Марков - "Милиони нощи" Ростислава - "Слънце мое" Ашли - "На майка ти" Гергана - "Сини очи" Славена - Разпродажба на мечти" Слави Трифонов - "Цвете мое" Гъмзата - "Неудобни въпроси", с Галена Цветелина Грахич - "Искам те пак", с Ку-ку Бенд и "Пак ще го направя", с Денис Теофиков Борис Солтарийски - "Умна и красива", с Гъмзата Годжи - "Давай", с Роксана Нели Петкова - "Цветове" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 Утре: Лорена - "Жена за лудницата" Ариа - "Класа" Джулия - "Чужда" Цветина - "Диамант" Лидия - "Излъжи ме", с Десита и Диона Меди - "Параноя", с Ваня Десита - "Излъжи ме", с Лидия и Диона Денис Теофиков - "Акула" с Емилия и "Грешка беше" с Цветелина Янева Емрах - "Сърце мое", с Теди Александрова Тереза - "Ръцете горе", със Силвър Крисия Ди - "Нищо не печелиш" Марина Тошич - "Нека го боли", с Димана Синан - "Мега бомба" Стилиян - "Имам нужда", с Адриана Виктория - "Шоколадова терапия" Милица - "Кой кого нарани" Дилан - "Всичко давам за тебе" Александра - "Печат на устните" Хабиби - "Яланджъ дюня" Елица - "Дали това е любовта" Мария Петрова - "За първи път" Виолета - "Зона за любов" 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 И последен полуфинал утре с: Джоанна - "Афродизиак" и "Забравям те" Жулиета - "Дай ми" Илия Загоров - "Забранявам си" Никсън - "Плейбой барове" Атанаска - "Мръсно куче" Руслан Мъйнов - "Аз не съм" Кристиан - "Поредна лъжа" Тонита - "Не вдигай шум" Нина - "Обичам друг" Виктор - "Скъпо струва", със Силвена Александър - "Точно като мене" Диана - "Сори, гринго" Зара - "Случайна среща" Боряна - "Защо не мога" Марго - Купи ме" Спасителките - "Жал ми е" Ирена - "Защо мълчиш" и "На дъното" DJ Дамян - "Пак ще те желая", с Ваня Каролина - "Плаче моето сърце" Люси - "Имам нужда от теб", с Рейхан Алекса - "Помни ми думата" Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 От 29.08.2020 г. от 19:32, asylum каза: И последен полуфинал утре с: Джоанна - "Афродизиак" и "Забравям те" Жулиета - "Дай ми" Илия Загоров - "Забранявам си" Никсън - "Плейбой барове" Атанаска Аксиния - "Мръсно куче" Руслан Мъйнов - "Аз не съм" Кристиан - "Поредна лъжа" Тонита - "Не вдигай шум" Нина - "Обичам друг" Виктор - "Скъпо струва", със Силвена Александър - "Точно като мене" Диана - "Сори, гринго" Зара - "Случайна среща" Боряна - "Защо не мога" Марго - Купи ме" Спасителките - "Жал ми е" Ирена - "Защо мълчиш" и "На дъното" DJ Дамян - "Пак ще те желая", с Ваня Каролина - "Плаче моето сърце" Люси - "Имам нужда от теб", с Рейхан Алекса - "Помни ми думата" Expand 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Довечера ще пусна финална анкета с победителите от последните 8 анкети. 15-16 песни са май... От общо 172 толкова изкласиха 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Не е ли по- добре от тия 15-16 да гласуваме и петте с най- висок вот да отиват на финално гласуваме и от там да се гласува само за една! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Не. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 От 31.08.2020 г. от 9:32, THE IIconic каза: Не е ли по- добре от тия 15-16 да гласуваме и петте с най- висок вот да отиват на финално гласуваме и от там да се гласува само за една! Expand Добра идея! Аз съм за! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Не знам... Може и така. Със сигурност ще го приложим, ако има равенство. Иначе нека и @Blueberry @Runevski @pechenko да се произнесат! Финалистите: 1. Галена - "Спри ме" 2. Алисия - "Имаме ли връзка" 3. Райна - "Хиляди жени" 4. Азис - "Никой не може" 5. Камелия - "Залезът и зората" 6. Орнела - "Невиждани очи" 7. Анелия - "Само мене нямаш" 8. Ивана - "Стара история" 9. Мария - "Не те обичам" 10. Емилия - "Не виждам" 11. Елена - "Първата-последната" 12. Глория - "Крепост" 13. Емануела - "Късам ти нервите" 14. Гергана - "Сини очи" 15. Денис Теофиков и Емилия - "Акула" 16. Ариа - "Класа" Най-вероятно 17 ще бъдат Рейхан и Люси с "Имам нужда от теб". Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 От 31.08.2020 г. от 11:11, asylum каза: 15. Денис Теофиков и Емилия - "Акула" Expand Апелирам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.