Runevski Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 На Мирка забравих Ела, а Ерик ми е много противен и любими нямам, но 1. Веднъж да се разпиша 2. Един въпрос 3. Моя ли си 4. Русо гладно няма 5. Ти ли / Втори опит Но ако се брои фючъринга му в Лоша реклама на Алекса, тя е първа 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 1.Последно викане 2.Моя ли си 3.Незаконно 4.Един въпрос / Твоят мъж 5. Втори опит / Жените забравят добрите Страшно любими песни! Имам и още, но да не ставам банален... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Моя ли си Втори опит Русото не е модерно Един въпрос Без мен оставяш 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 Всъщност има нелоши песни, сега си припомних първия му албум, а харесвах и два кючека преди няколко дни 1. Атрактивна 2. Ти ли - с Веселина 3. 100 на 100 4. Тя е с мен - с Абедин 5. Не е проблем - с Адриана и Анастасия Незаконно, Дансингът се пука, Хайде, почвай - с Веселина, Телефонна измама, дуетите с Оскар... Просто самият той е противен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 Принцеса МИРА участва с 31 песни. Моля още някой да се включи, понеже е много оспорвано! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 О, на Ерик и аз имам любими! Правеше си човека яки песни, но тия са най за мен! 1.Един въпрос 2.Веднъж да се разпиша 3.Незаконно 4.Огнена брюнетка 5.Моя ли си? Хей, я, дай и на Полинка топ 5! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 1 минута, DevilWish каза: О, на Ерик и аз имам любими! Правеше си човека яки песни, но тия са най за мен! 1.Един въпрос 2.Веднъж да се разпиша 3.Незаконно 4.Огнена брюнетка 5.Моя ли си? Хей, я, дай и на Полинка топ 5! Урната решава!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 И сега утре от нищото ако се падне Полина, готов си Асайлъм!!🤣 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Искаме Петра или Щилян! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 преди 3 часа , Willy каза: И сега утре от нищото ако се падне Полина, готов си Асайлъм!!🤣 То досега все се падат такива, които сме обсъждали наскоро. Само Полина и Емилия липсват! Ти за Мира коментира ли? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Ето един топ 5 на Мира, щом е толкоз оспорвано Летвата Два шамара Ела Хей малката Ще сгреша 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 1. Моя ли си 2. Огнена брюнетка 3. Твоят мъж 4. Русо гладно няма 5. Втори опит Както и G точка, Пазете се от нея, Изневяра, Поздрав за колежката, Хитачка... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 @asylum Какво избра урната за днес? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 преди 55 минути, THE IIconic каза: @asylum Какво избра урната за днес? Друга дърта познайница, която обсъдихме наскоро - ДЕБОРА. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 13 минути, asylum каза: Друга дърта познайница, която обсъдихме наскоро - ДЕБОРА. А бонус няма ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 преди 7 минути, THE IIconic каза: А бонус няма ли? Не, лошо ви научих! Още чакам доброволци за Мира и Ерик! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 1. Всичко или нищо 2. Любовни белези 3. Мечтай си, бейби 4. Силна 5. Буба лази / Танци манци 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ерик 1. Моя ли си 2. Втори опит 3. Твоят мъж 4. Русо гладно няма 5. 300 каприза 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Дебора 1. Твоя 2. Код червено 3. Мечтай си, бейби 4. Чупка, моля 5. По същество Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 1. Силна 2. Сексапилно 3. Код червено 4. Аз съм огън бейби 5. По същество 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 1.Любовни белези 2.На пръсти 3.Не приемам 4.По същество 5.Код червено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Дебора: 1.Код "червено" ❤️ 2.Любовни белези ❤️ 3.Всичко или нищо (дует с Кристиана) ❤️ 4.Сексапилно 5.Неморално 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 1. Лакоста 2. Силна 3. По същество 4. Да покажем на мъжете 5. Аз съм огън, бейби 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 преди 23 часа , Lelqtian каза: Ето един топ 5 на Мира, щом е толкоз оспорвано Летвата Два шамара Ела Хей малката Ще сгреша Чак сега видях. Топ 5 на Мира - участваха 33 песни. 1. Ела - 12 точки 2. Стюардеса, Слънце мое - с Щилян, Ключ за Рая - 10 точки„ 3. Там е купонът - 9 точки 4. Не мога - 8 точки 5. За теб живея и Летвата - 7 точки Ерик Топ 5 - 1 7 песни 1. Моя ли си - 23 точки 2. Един въпрос - 10 точки 3. Втори опит и Веднъж да се разпиша - 9 точки 4. Твоят мъж - 7 точки 5. Русо гладно няма, Незаконно и Огнена брюнетка - 6 точки Ще взема да чуя фаворита ви, не че не сещам за тая песна. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.