THE IIconic Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 @asylum На кой/коя се пада честа днес? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 преди 1 час , THE IIconic каза: @asylum На кой/коя се пада честа днес? Таня ти Боева! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Любимите ви хитове на Дебора - от 16 песни 1. Любовни белези - 18 точки 2. Код червено - 17 точки 3. Всичко или нищо - 12 точки 4. Силна - 11 точки 5. По същество - 9 точки Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ерик прескачам, щото се сетих само една песен, дето е негова. Другите се оказаха на примерно Джордан и Саранди, сам се изненадах че помня някви песни на Джордан. Дебора не я знам даже коя е, честно. Някоя от първите 33? И кво, Таня ни Боева ... Цитат Boeva received popularity and success after working with her producers of Ara Audio with which she released the album Дама пика (English: Lady Peak) in 1999 диви ангели беше обич нека е война черно на бяло с руслан имаш ли приятели лошо момче и ако трябва да съм по точен, селско парче Ма има още доста гледам, особено тия преди 2002ра някъде и след 2007ма напрао не ги знаех хич. Дама пика, С тен на мляко и кафе, любовен триъгълник, лутам се, накарай роклята ми да се разкопчае, влюбена в убиец, кой е тузара с Бойка, като мен с някъв петрос И един клип който ме, меко казано, впечатли с ефекти ала 84та. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Лоша терапия Имаш ли приятели Черно и бяло Съдба Дама пика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Станка имаше чудни песни, преди да почне да работи като ксерокс - музикално и визуално да предлага едно и също с години. Беше ми първата любимка. 1. Перла 2. Дама Пика 3. Няма да те пусна 4. Магнетично 5. Като мен - с един грък Хубави песни са и Здраво дръж, Бягай ти, Такъв мъж няма, Шок, Първа среща, Диви ангели, Идеално лош, Късно си се сетил. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 1.Непокорни сме 2.Вечно жива 3.Имаш ли приятели 4 Влюбена в убиец 5.За доброто старо време Перла, Всички права запазени, Лошо момче, Черно на бяло, Като Титаник, Не че те обичам, Лутам се, Всичко е истина.. Изключително трудно е да се посочат само 5 песни, Таня има желязна дискография! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 1. Лутам се / Черно на бяло 2. Като титаник / Не че те обичам / Боли от любовта 3. Имаш ли приятели / Наздраве за щастливите / Всички права запазени / Лошо момче 4. Под наблюдение / Приеми ме 5. Направете ме една от вас Харесвам и Тъмнина, Беше обич, нека е война, Лоша терапия, Любовен триъгълник, Няма да те пусна, Непокорни сме.... Има доста добри песни Таня. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Доста ми е трудно за Таня. Мога да дам и топ 30! Освен тези които са ми НАЙ, мога спокойно да добавя Лоша терапия, Забранена любов, Черно на бяло, Кой е тузара?, но ще се огранича само с любимите ми ever! 1.ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК!!! ❤️ 2.Лошо момче ❤️ 3.Луд умора няма (с Лейди Би) ❤️ 4.Лутам се ❤️ 5.Накарай роклята ми да се разкопчае ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Ех на Ерик и Дебора можех да направя топ 5, едно време много слушах топ 5. Ама сега ме мързи Таничка Боева ми беше топ 5 през 2009 и сега ще видите защо: 1. САМО ТИ 2. Лоша терапия 3. За доброто старо време 4. Забранена любов 5. Наздраве за щастливите 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Таня Боева спокойно слага в малкия си джоб много набедени към днешна дата за звезди. Уникална дискография, албуми, клипове има тази жена. Абсолютна легенда. Топ 5 няма как да ми стигне при нея, но на прима виста топ са ми: (Извинявам се за дългия пост) - Седем смъртни гряха - Черно на бяло - Лошо момче - Имаш ли приятели - Лутам се - Всичко е истина - Не че те обичам - Като Титаник - Лоша терапия - Кой е тузара - За доброто старо време - Накарай роклята ми да се разкопчае - Всички права запазени - Кой беше ти - Забранена любов - Влюбена в убиец - Диви ангели - Дама пика - Беше обич, нека е война - Луди по рождение - Съдба - Дай ми любов - Шок - Боли от любовта - Под наблюдение 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 преди 9 минути, GSA каза: Таня Боева спокойно слага в малкия си джоб много набедени към днешна дата за звезди. Уникална дискография, албуми, клипове има тази жена. Абсолютна легенда. Топ 5 няма как да ми стигне при нея, но на прима виста топ са ми: (Извинявам се за дългия пост) - Седем смъртни гряха - Черно на бяло - Лошо момче - Имаш ли приятели - Лутам се - Всичко е истина - Не че те обичам - Като Титаник - Лоша терапия - Кой е тузара - За доброто старо време - Накарай роклята ми да се разкопчае - Всички права запазени - Кой беше ти - Забранена любов - Влюбена в убиец - Диви ангели - Дама пика - Беше обич, нека е война - Луди по рождение - Съдба - Дай ми любов - Шок - Боли от любовта - Под наблюдение За топ 5 считам първите 5, за които си се сетил - щом са ти излезли първи в съзнанието, не е случайно 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 @asylum Какво ни одреди съдбата за днес? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 преди 4 минути, THE IIconic каза: @asylum Какво ни одреди съдбата за днес? Миналата седмица си помислих, че скоро ще се падне... и ето! Роксана 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 4 минути, asylum каза: Миналата седмица си помислих, че скоро ще се падне... и ето! Роксана Ако не си добавил Адриана да го направиш!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, THE IIconic каза: Ако не си добавил Адриана да го направиш!!! Е как да не съм - сред първите беше! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Само тази нощ Няма слабо С "О" започваш Хиляда пъти Прах и пепел 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 минути, asylum каза: Е как да не съм - сред първите беше! А дует Черно и бяло? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Току що, THE IIconic каза: А дует Черно и бяло? Има ги, въпреки че не им знам и една песен. Не ме поучавай, давай Роксаната там 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 минути, asylum каза: Има ги, въпреки че не им знам и една песен. Не ме поучавай, давай Роксаната там Дадох. И последно да качиш и Маца(Валентина Кристи) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, THE IIconic каза: Дадох. И последно да качиш и Маца(Валентина Кристи) Сега видях, че си дал, хаха. Много плямпаш и съм пропуснал! И Маца е в кацата! 1. Няма слабо 2. Давай 3. А така, така 4. Да ти помогна 5. Чисто нова Ще ти видя сметката също е яка, както и Една любов 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 минути, asylum каза: Сега видях, че си дал, хаха. Много плямпаш и съм пропуснал! И Маца е в кацата! 1. Няма слабо 2. Давай 3. А така, така 4. Да ти помогна 5. Чисто нова Ще ти видя сметката също е яка, както и Една любов За теб живях, Страхливец, Спомени, За всеки има ангел също са яки, но тези са малко по- любими. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Моите топ 5 на Таня Лошо момче Лоша терапия За доброто старо време Под наблюдение Лутам се 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 1. За всеки има ангел 2. Селфи 3. Ще го понеса 4. За теб живях / От гордост да боли 5. За тебе, бебе 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 1.НЯМА СЛАБО !!! ❤️ 2.ДА ТИ ПОМОГНА! ❤️ 3.С "О" започваш 4.Мъж за Милиони 5.Selfie/Ало, звъня ти (но не са ми някакви големи фаворити) 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.