THE IIconic Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 5 минути, asylum каза: Няма нищо там. И понеже вече не мога да си трия коментарите, за да не е спам, ще издам: Утрешната певица носи име на богиня, но @Kriminal я нарича Кралица! Юнона? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 От 12.05.2020 г. от 10:53, asylum каза: Алисия участвува с 42 песни. Любима ви е Имаме ли връзка. Топ 5: 1. Имаме ли връзка - 48 точки 2. Ще ти дам - 18 точки 3. Палиш - 17 точки 4. Чао, еди-кой си - 15 точки 5. Карамел и На ти ми говори - 14 точки GSA е гласувал със закъснение и е променил резултатите. Не мислех да се връщам назад, но ми е скучно! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 ЮНОНА Там има 3 курвенски брутали, които са ми по-любими от целите дискографии на някои. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Румяна има ли я в кутията 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 Любимите ви песни досега: Галена - "Спри ме" Магапаса - "В крачка", с Мая Джина Стоева - "Докога" Алисия - "Имаме ли връзка" Цветелина Янева - "Мога пак" Пантерите - "Звезден прах", "Щур купон", "Мулатки" Преслава - "Лъжа е" Марко и Снежина - "Са-са" Албена - "Сделка или да", с Шевчет Надя - "Полунощ е" Жоро Любимеца - "Не се промяняй", с Валя Бойка Дангова - "Шепот на пари" Бони - "Време е" и "Обичаш другата" Мира - "Ела" Дебора - "Любовни белези" Роксана - "Няма слабо" Таня Боева - "Имаш ли приятели" Лияна - "Ох, ох" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 И аз съм за Юнона. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 преди 16 минути, Dominatora каза: Румяна има ли я в кутията Накъде без нея! преди 17 минути, Willy каза: ЮНОНА Там има 3 курвенски брутали, които са ми по-любими от целите дискографии на някои. Още малко търпение! Резултати за Лияна - избирахте от 28 песни. Топ 5 1. Ох, ох - 31 точки 2. Като вещица - 18 точки 3. "Забий ми ножа" и "Каменно сърце" - 14 точки 4. Тяло, пречиш ми - 11 точки 5. "Звяр" и "Вуду" - 10 точки Доста песни събраха гласове и по-надолу. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 преди 2 минути, Gadinata каза: И аз съм за Юнона. Нетърпението е голямо и разбираемо. Да, тя е! Подайте своя Топ 5 на Юнона! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Раздаваш любов Ти не си виновна Удобна Само на думи Ех мое тяло 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 Много е трудно при толкова много хитове, но ще опитам! 1. Имаш право - тук съм категоричен 2. За кой се взе 3. На две секунди 4. Колко пъти 5. Само Можех да сложа още 5! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Юнона 1. Време е 2. Ех, мое тяло 3. Само на думи 4. Не съм забравила 5. Безразлични може би 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 1. НА ДВЕ СЕКУНДИ 2. БЕЗРАЗЛИЧНИ 3. САМО НА ДУМИ 4. ЗАРАДИ ТЕБ 5. УДОБНА ОБОЖАВАМ и 100% и На хората в устата! Всичките заслужават над 10 милиона! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 1. Удобна 2. На две секунди 3. На хората в устата 4. Ех, мое тяло 5. Заради теб Супер песни. Юнона е сладка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 1. Раздаваш любов 2. Ех, мое тяло 3. На две секунди 4. Удобна 5. 100 % пс. Очаквам и Райна скоро! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 преди 6 минути, Willy каза: 1. НА ДВЕ СЕКУНДИ 2. БЕЗРАЗЛИЧНИ 3. САМО НА ДУМИ 4. ЗАРАДИ ТЕБ 5. УДОБНА ОБОЖАВАМ и 100% и На хората в устата! Всичките заслужават над 10 милиона! Харесва ми тази активност! Други певици не могат да се похвалят, май само при Галена гласувахте толкова бързо! Време им е за дует! И аз обожавам тези песни + дуетите с Кирчо, Денис, Време е, Не съм забравила, Вдигни очи, Сто процента, ТИ НЕ СИ ВИНОВНА с Ави преди 1 минута, GSA каза: Очаквам и Райна скоро! Според мен ще се падне скоро! Да видим! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Юнона: 1.На 2 секунди 2.Само на думи 3.Безразлични 4.На хората в устата 5.Удобна 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Юнона : 1.Раздаваш любов 2.На хората в устата 3.Удобна 4.На 2 секунди 5.Ех, мое тяло 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Юнона: 1. Удобна 2. Безразлични 3. На 2 секунди 4. Ти не си виновна 5. 100% 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Всичките песни на Кралицата са ми любими, но: 1. На хората в устата 2. Ти не си виновна 3. Удобна 4. 100% 5. Само на думи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 1. Само на думи 2. На 2 секунди 3. Удобна 4. Заради теб 5. На хората в устата 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Юнона Топ 5: 1.На 2 секунди 2.Удобна 3.Само 4.На хората в устата 5.За кой се взе? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 1. Удобна 2. На хората в устата 3. Ти не си виновна 4. В друг живот 5. Раздаваш любов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Много добра активност за Юнона! Браво! Оценена богиня! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Време е за още една форумска любимка - ИВЕНА! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 19 минути, asylum каза: Време е за още една форумска любимка - ИВЕНА! За нея може ли топ 10? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.