asylum Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Тц 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 1. Стаята/Още по- добре/Като кученце /Без гаранция/Номер 2/Женски номера/Няма да ти позволя/Без отпечатъци/Нещо малко черно 2.Трима музиканти 3. Една новина 4. 32 5. А4 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 1.Стаята 2.Номер 2/Като кученце 3. Дъц (Звукът на лятото) 4.Моля за внимание 5. Тръгна си 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 преди 15 минути, THE IIconic каза: 1. Стаята/Още по- добре/Като кученце /Без гаранция/Номер 2/Женски номера/Няма да ти позволя 2.Трима музиканти 3. Една новина 4. 32 5. А4 Зачитам ти тези И на мен ми е трудно, утре ще го мисля! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 16 минути, asylum каза: Зачитам ти тези И на мен ми е трудно, утре ще го мисля! Махни като кученце и номер 2 и зачети женски номера и няма да ти позволя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Трудно е и при Ивена!Харесвам я още от "Като перла", "Гледай ме", "Тръгна си", "Като бърза кола"... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Чакам с нетърпение Есил Дюран. Там ще е страшно! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 преди 1 час, THE IIconic каза: Махни като кученце и номер 2 и зачети женски номера и няма да ти позволя Ооо, затрудняваш ме. Пиши нов Топ направо! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 1. Без гаранция 2. Като кученце 3. Номер 2 4. Звукът на лятото 5. Нещо малко черно Периодът й с червена коса е златен. Едва ли е такъв заради цвета на косата, но така го наричам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Иви е брутална. Бих искал да разбера и топ 5 на @Starboy 1. Без гаранция 2. Номер 2 3. Като кученце/2 пръста/Женски номера 4.Моля за внимание/Верно ли бе,мило/Нещо малко черно 5. Дъц/Една новина/Трима музиканти 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 1. Болката от утре 2. Ако можех да те върна 3. Номер две / Стаята 4. Като кученце / Без гаранция 5. Забрави ме / Нещо малко, черно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 1.Номер 2 2.Трима музиканти 3.Без гаранция 4.Като кученце 5.Нещо малко, черно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 1. Дъц (звукът на лятото) 2. Моля за внимание 3. Без гаранция 4. Номер две 5. Трима музиканти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Нещо малко черно Номер две Трима в комбина с Джина и Теньо Като кученце Верно ли бе мило Баси вече са 5, а не успях да включа всичките песни, които запланувах ... не остана място за Още по-добре, без гаранция, Стаята, Една новина с Джина, Женски номера, Дъц, абе много се оказаха 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Номер две Без гаранция Една новина Като кученце Верно ли, бе мило 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 1. Още по-добре, със Сами 2. Като кученце 3. Гледай ме 4. Сметката 5. Няма спиране Обожавам и Никога втора, Като бърза кола, Просто замълчи, 34, Кажи ми, Не това е любовта, Двойно и силно... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 12 часа , .close to me. каза: Трудно е и при Ивена!Харесвам я още от "Като перла", "Гледай ме", "Тръгна си", "Като бърза кола"... Добави още една, де Тази помниш ли я? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 час , asylum каза: 1. Още по-добре, със Сами 2. Като кученце 3. Гледай ме 4. Сметката 5. Няма спиране Обожавам и Никога втора, Като бърза кола, Просто замълчи, 34, Кажи ми, Не това е любовта, Двойно и силно... Още по-добре ми е много любима, ма докато стигна до нея вече бяха станали 5, и на принципа щом не съм се сетил по-рано, отпадна от класацията. Беше ми много тъжно ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Оф! Ужасно трудно ще определя топ 5 и за Ивена: 1.Без гаранция ❤️ 2.Номер 2 ❤️ 3.Като кученце ❤️ 4.Нещо малко, черно ❤️ 5.Моля за внимание ❤️ Има още като Една новина с Джина Стоева, Стаята, Няма да ти позволя, Още по-добре.... трудно! Много трудно! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 3 часа , Lelqtian каза: Още по-добре ми е много любима, ма докато стигна до нея вече бяха станали 5, и на принципа щом не съм се сетил по-рано, отпадна от класацията. Беше ми много тъжно ... Ивена да издаде двоен Да бест! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ивена: 1. Като кученце 2. Без гаранция 3. Ако можех да те върна 4. Малко огън, много лед 5. Още по-добре 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Номер 2 Дъц (Звукът на лятото) Стаята A4 Женски номера 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Чуден Юнонин Топ 5 се получи: 1. Удобна - 35 точки 2. На две секунди - 34 точки 3. На хората в устата - 21 точки 4. Само на думи - 18 точки 5. Раздаваш любов - 16 точки Участваха 17 хита. За уж по-успешни певици гласувахте по-малко! И при Ивена голяма активност. Утре резултатите, че може някой заблуден да се появи дотогава. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 За утре кой е? @asylum 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 преди 2 минути, gabbati каза: За утре кой е? @asylum Цветелина 2 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.