Runevski Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 1. Имам нужда от теб - с Люси 2. Обичам те - с Люси 3. Хубав си, сладък си И за пълнеж Даянамам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Цветелина Не вярвам Любовта е клетка 100 мерцедеса Не питай защо След дъжд качулка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 1. Ахмед 2. Хубав си, сладък си, с Мариана Калчева 3. Даянамам 4. Мелеим 5. Башкасънъ севемем Кайнана, Обичам те... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Имам нужда от теб Обичам те с Мариян Хубав си, сладък си с Марияна Калчева Даянамам Кайнана 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Хубав си сладък си с Мариана Калчева Daynamam Мелеим Обичам те с Мариан Маринов Ahmed 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Имам нужда от теб - дует с Люси. Уникална песен! Една, но достатъчна! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 От 23 любими песни съставихме следния Топ 5 на Цветелина: 1. Не вярвам - 25 точки 2. 100 Мерцедеса - 17 точки 3. Не питай защо - 11 точки 4. Непростимо - 10 точки 5. Маска туге - 9 точки Не я помня тази Не вярвам, ще взема да си я пусна 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Утре кой е? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 преди 9 минути, Blueberry каза: Утре кой е? ... Илиян Михов - Баровеца Бонус - Адриана 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Адриана: А ти си марка Панамера Без дъх Чок пара Sexy boy Илиян Михов: Баровец Други песни не зная на тоя 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Адриана 1. Няма, няма 2. Бившият, с Анастасия - оригинал 3. Панамера, с Джамайката 4. Sexy Boy 5. Имам нужда, със Стилиян Изключително трудно ми беше, предвид хитове като: Няма драма Чок пара Ти си Шефа, с Джамайката Зная, зная А ти си марка, с Джамайката и Ангел На Баровеца знам само Баровец и май един дует или трио - ще се образовам утре и ще гласоподам. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Адриана: 1. А ти си марка 2.Панамера 3.Няма драма 4.Карай към Слънчака 5.Чок пара Кралицата на циганските кючеци! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Адриана: 1. Още, още 2. Лъвица (без Джорджано) 3. Sexy boy 4. Панамера 5. А ти си марка Първите 3 наистина ми харесват 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Адриана: 1.Няма, няма 2.Секси бой 3.Шоу 4.А ти си марка 5.Няма драма (сигурно, не знам.... едва избрах и първите 3) 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 И утре ще е ден на Баровеца и Адриана! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 @asylum Искам място в урната. Има повече от 5 песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 @asylum Искам място в урната. Има повече от 5 песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.