Амброжка. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много труден избор, но все пак: 1. В твоите очи 2. Спри ме 3. Пак ли 4. Вземи си дъх 5. Феноменален 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 2 минути, penakavalli каза: Може един ден да пишем кои са ни любимите песни на изпълнителя, които ние си харесваме, а на следващия ден Топ 5 на същия изпълнител, които не си харесваме. 😁 Прочетох 3 пъти, започвам да разбирам 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Хора, за утре се падна Магапаса 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, asylum каза: Хора, за утре се падна Магапаса Хайде да теглиш пак. 😁 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Казах го по-рано, та да може още хора да отговорят за Галена. И да имате повече време да му потърсите песни, може пък да се окаже образователна тема! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Феноменален 2. Пей, сърце 3. Точно никога 4. След раздялата 5. Спри ме / #ПростоШоу 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 41 минути, penakavalli каза: Хайде да теглиш пак. 😁 Даа, давай на втори късмет 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. След 12 2. Феноменален 3. Точно никога 4. След раздялата 5. Пей, сърце 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. Знам как 2. Стара каравана 3. Хавана тропикана 4. Знам диагнозата 5. Живей 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 33 минути, asylum каза: Казах го по-рано, та да може още хора да отговорят за Галена. И да имате повече време да му потърсите песни, може пък да се окаже образователна тема! Самостоятелното му творчество не е от най-интересните. Поне разреши песните му с Мая. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 2 минути, Fast каза: Самостоятелното му творчество не е от най-интересните. Поне разреши песните му с Мая. О, да, всички дуети може - с Мая, с Райна. Мен ме кефеха бързите му песни, но хората харесваха баладите. Дуетите са си класика. Ако има много недовнолни, ще изтегля бонус изпълнител - двама за утре. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 8 минути, Fast каза: 1. Знам как 2. Стара каравана 3. Хавана тропикана 4. Знам диагнозата 5. Живей И аз се замислих за Знам как, За последно също... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1. С кое право 2. Мразя да те обичам 3. Лоша ли съм 4. Пак ли 5. Криво ще ми е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Доста разнообразна дискография има Галевица - за всекиго по нещо. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 4 минути, asylum каза: Доста разнообразна дискография има Галевица - за всекиго по нещо. При нея ще трябва и втори едишън - топ 20. Най-вероятно и при Преслава. 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Току що, penakavalli каза: При нея ще трябва и втори едишън - топ 20. Най-вероятно и при Преслава. 😁 Ще измислим нещо след 3 месеца 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1 Не си отивай 2 Само за ден 3 Черен списък 4 Лоша ли съм 5 Чужди 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 10 часа , asylum каза: 1. Харесвам те 2. Чупката 3. Вземи си дъх 4. Една целувка 5. Не поглеждай в мен Това някакъв майтап ли е? 🤣🤣🤣 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Току що, Danger. каза: Това някакъв майтап ли е? 🤣🤣🤣 Не, защо? Ти не цениш ли творчеството от началото на кариерата ти? 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 А как хората ще разбират кой е "изпълнителят на деня"? Ще стане малко мазаляк из страниците. Уили, ще ти дойде ли в повече, ако поставяш съответното име в първия коментар? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Сериозно ли Магапаса е следващия ужас! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Ако утре заранта няма достатъчно фенове на Магапаса, ще изтегля още едно име. Но ако се появят негови фенове, да се чувстват поканени да споделят любимите си хитове! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, asylum каза: Ако утре заранта няма достатъчно фенове на Магапаса, ще изтегля още едно име. Но ако се появят негови фенове, да се чувстват поканени да споделят любимите си хитове! Магапаса и фенове 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, Dominatora каза: Магапаса и фенове Случвало се е да му споделят песни, но нещо няма късмет тая нощ! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 3 минути, Dominatora каза: Магапаса и фенове Ох, изкуши ме да изтегля авансово заместител. Не е особено розово положението Но и въпросната има фенове, даже нейни песни са участвали в Чалгавизия 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.