gabbati Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Джордан 1. От моята уста 2. Иска ли ти се 3. Госпожа безгрешната 4. Емануела 5. Не те боли Малина 1. Студ 2. В тишината 3. Нека да не знам 4. Всякакви мъже 5. Не те забравям 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 1. Най-красивата, с Хазис 2. 300 пъти в минута 3. Любовта е - мерси, че ми я припомнихте! 4. Двойници 5. Любовна стрела - наскоро я преоткрих Харесвам още Друг път, В тишината, Най-солено и Нека да не знам, но в днешния ден и кеф са ми под гореизброените. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Топ 5 Райна - от 34 песни избрахте следните: 1. Хиляди жени - 21 точки 2. Ти ме лъжеш най-добре - 14 точки 3. Големи думи - 12 точки 4. "Ти си ми всичко", с Константин - 10 точки 5. "Агресия" и "Цип на устата" - 7 точки 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 1. Само ме обичай 2. Леден свят 3. Друг път 4. Страст 5. При теб ми е сърцето 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Още някой да гласува за Джордан? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 И тук ме затрудняваш! Малина Топ 5: 1.ЛЕДЕН СВЯТ ! ! ! 2.Виж какво 3.Тръгвам си... 4.Само миг 5.Не знаеш (дует с Азис) Още: Страст, Ако ще да звъниш, Черните очи, Нека да не знам, Музика (ремикс) ,Само ме обичай, Любовта е... и много други. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Топ 5 Джордан 1. Не те боли - 21 точки 2. Не боли - 15 точки 3. "От твоята уста", с Емануела, "Недей, недей" и "Иска ли ти се" - 12 точки 4. "Готова си" и "Мармалад" - 10 точки 5. Госпожа Безгрешната - 8 точки Тотал - 22 песни 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Днес ще слушате СИЛВИЯ! 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 26 минути, asylum каза: Днес ще слушате СИЛВИЯ! Така добре тръгна с Джордан и Малина и ся... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 1.Защо ли те срещнах 2.Просякиня 3.Грешница 4.Хубава 5.Откога / На тебе, мамо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 преди 17 минути, gabbati каза: Така добре тръгна с Джордан и Малина и ся... Юнона и Ивена бяха по-вървежни, моля, моля! @GSA, къде си? Ти ли харесваше Апетитната хапка? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Силва е абсолютна терминаторка и хит мейкурка. От 1996 до към 2008-10 пускаше супер добри проекти. 1. Ти ме подлудяваш 2. Хубава 3. Просякиня 4. Зад решетките (Виметата ми) 5. Капитане Бонус: 6. Тя самотата 7. Забрави ме 8. Грешница 9. Среща с Казанова 10. За тебе мамо 11. Българка 12. Откога 13. Да ме желаеш 14.Малко по малко 15. Уча се от теб 16. Час любов 17. След 12 18. Апетитна хапка 19. Сбогом, любов 20. Дамата в червено Със сигурност изпускам някоя. Силва навремето си беше сила и е оставила много добри песни и албуми. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 1. Без привилегии 2. Забрави ме 3. Лъжа 4. Изкушение 5. Просякиня Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Харесвам доста Силвия. 1. Просякиня / Как да върна любовта 2. Грешница / Сладка 3. Горещи длани / Апетитна хапка 4. Малко по малко 5. Забрави ме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Просякиня Дамата в червено Апетитна хапка Забрави ме Хубава 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Силвия топ 5: 1.Просякиня 2.Откога 3.Без привилегии 4.Капитана 5.Грешница Трудно ми беше, не я харесвам тая! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Топ 5 Малина - от 26 песни 1. Леден свят - 24 точки 2. Любовта е... - 15 точки 3. Нека да не знам - 14 точки 4. Само миг - 13 точки 5. "Студ" и "Страст" - 12 точки 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Тони Дачева! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 @GSA, ти ли я наричаше Тони Ди? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 1. Любовта е лудост / Тръгвам босонога 2. Ти не ме разбра / Звезди ли искаш да ти свалям 3. Бяла лястовице / Жените са цветя 4. Приказка си ти / 7 нощи, 7 дни 5. Липсваш ми / Не искам това / Губя те remix '02 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 1. Шоколади, бонбони 2. Жица, жица 3. Люлякът цъфти 4. Сладка работа 5. Тръгвам босонога Пей, сърце, Почивна нощ, Защо ли те обичам, Каравана Чайка, Звезди ли искаш да ти свалям, Клюката, Лесно е, Мляко с мед, Три кила банани, Игра на любов, Ти и аз... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 1. Бедни и Богати 2. Три кила банани 3. Жица жица 4. Огън и вода 5. Липсваш ми 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 1.Бащината къща 2.Звезди ли искаш да ти свалям 3.Бедни и богати 4.Тръгвам босонога 5.Каравана Чайка / Намери ме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 1.Още е рано 2.Жените са цветя (remix) - дует с Глория 3.7 нощи, 7 дни 4.Намери ме 5.Лесно е 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 1. Губя те 2. Каравана Чайка 3. Грях ли е 4. Липсваш ми 5. Шарени бонбони (Шоколади, бонбони) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.