GSA Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Жива, ходеща легенда! Тонка е една! 1. Кукла 2. Губя те 3. Бедни и богати 4. Грях ли е 5. Звезди ли искаш да ти свалям 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Не знам кой е, но е... Галин. И за Тони Дачева приемам още 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 1. Все напред 2. Един на брой 3. Само за минута 4. На Египет фараона 5. Ме густа 6. Момче без сърце 7. Сменям ти адреса 8. Между нас 9. Роклята ти пада 10. Царя на купона Изредих топ 10 защото до 2016 ми беше любимият певец от Пайнер. Последната му яка песен е Ме густа, а след нея тръгна надолу и се наду, с което ме загуби. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Никога не съм харесвал топ хитовете С мене да вървиш и Няма да ми мине, а дуета с Деска ми омръзна на първия месец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Тази тема ми напомни че някога му бях толкова голям фен че 2016 получих плакатче с негов автограф. Утре ще го намеря, ще го скъсам и изхвърля! 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 преди 2 минути, Willy каза: Тази тема ми напомни че някога му бях толкова голям фен че 2016 получих плакатче с негов автограф. Утре ще го намеря, ще го скъсам и изхвърля! Не забравяй да му пратиш снимка или клипче с резултата! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Мързя ме за Райна, Джордан и Тони, макар че много ми харесвам... но не мога да пренебрегна любимия си изпълнител, колкото и да ме разочарова напоследък. 1. Ме Густа (а първоначално толкова я оплюх :DDD) 2. Колко много 3. Парата, ако хвана 4. Момче без сърце 5. Все напред 6. Само за минута 7. Няма да ми мине 8. Един на брой 9. Така ни се пада 10. Мамиш ... всъщност единствените песни, които не му харесвам, са "Ще остана" и "Сменям ти адреса". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Постарали сте се, така че спокойно мога да пропусна. Май само за Баровеца и Галин не можах да стъкмя топчета. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 1. Роклята ти пада 2. Колко много 3. Как си кажи 4. Само за минута 5. Нощта гърми 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Много труден избор.. 1.Момче без сърце 2.С мен да вървиш 3.#MeGusta 4.На Египет фараона 5.Роклята ти пада 6.Парата, ако хвана 7.Царя на купона 8.Все напред 9.Между нас 10.Готина кола Малко са песните му, които не ме кефят. Жалко, че в последно време взе да звездее, но дано се осъзнае по лесния начин. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 58 минути, asylum каза: Не забравяй да му пратиш снимка или клипче с резултата! Отдавна съм блокирал всички алфи, прилепи и други неприятни персони, защото все се намираше някой да ми прати каква простотия са качали. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 1. Момче без сърце 2. Все напред 3. С мене да вървиш 4. Роклята ти пада 5. 5,6,7,8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Роклята ти пада Само за минута Един на брой Парата, ако хвана Момче без сърце 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 1. Колко много 2. Момче без сърце 3. Няма да боли / Между нас 4. Все напред / Първичен инстинкт 5. Парата ако хвана / С мене да вървиш 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Момче без сърце С мене да вървиш Все напред Така ни се пада Роклята ти пада 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Топ 5 Силвия 1. Просякиня - 23 точки 2. Без привилегии - 8 точки 3. "Грешница" и "Хубава" - 7 точки 4. Забрави ме - 6 точки 5. "Защо ли те срещнах", "Откога" и "Ти ме подлудяваш" - 5 точки Участваха 17 песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 1.С мене да вървиш! 2.Момче без сърце 3.Все напред 4.Роклята ти пада 5.Само за минута Уникално яки песни! Още Вкусът остава, Няма да боли, Първичен инстинкт, Така ни се пада, МеГуста и хиляди други..... Страхотен!!!! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Още някой няма ли да подкрепи Тони Дачева? Има 6 песни с равен резултат... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Щом я изтеглих, се замислих коя е, но надявам се да зарадвам някого с...АННА! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Ми ако щете! Тони Дачева има не Топ 5, а Топ 12! 1. Бедни и богати - 11 точки 2. Губя те - 9 точки 3. "Жица, жица", "Звезди ли искаш да ти свалям" и "Тръгвам босонога" - 7 точки 4. Шоколади, бонбони - 6 точки 5. "Още е рано", "Бащината къща", "Любовта е лудост", "Каравана "Чайка"", "Грях ли е", с Найден Милков и "Кукла" - 5 точки 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 час , asylum каза: Щом я изтеглих, се замислих коя е, но надявам се да зарадвам някого с...АННА! Who 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Моят Топ 5 на Анна: 1. Искам те 2. Горчиво слънце 3. Ще флиртувам 4. Зелените очи 5. Ставаш 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 преди 18 минути, Willy каза: Who Получаваш бонус - Валдес. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Анна: 1. Срещу люов имунизирана 2. Грешиш тотално / Моя орисия и мечта 3. Една любов си отива 4. Нежно 5. Наздраве за рожденника 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 2 часа , asylum каза: Получаваш бонус - Валдес. Този ли е? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.