WindWalkerMonk Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 3 часа , asylum каза: @WindWalkerMonk, кадя си, ценителко! 1. Искаш, не искаш 2. Плачещо сърце 3. Бели Ружи 4. Бурята в сърцето ми 5. Единствен мой 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Author Report Share Публикувано Юни 8 @THE IIconic затри се като старите пари! Днес сме с бонуси - Радо Шишарката и Румина 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Румина: Двойно по-голям Можеш ли Пий една студена вода Ало вижте Късно се сету Аз си чакам Атанаска Тушева! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Author Report Share Публикувано Юни 8 преди 7 минути, THE IIconic каза: Румина: Двойно по-голям Можеш ли Пий една студена вода Ало вижте Късно се сету Аз си чакам Атанаска Тушева! А Софка не обичаш ли? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 9 минути, asylum каза: А Софка не обичаш ли? Плачещо сърце/Дива любов Аз съм песен/Единствен мой Светица и грешница/Аз и вятъра Като дете/Топно ти Мили, мили Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: 1. Искаш, не искаш-Казва се "Аз съм песен" 2. Плачещо сърце 3. Бели Ружи 4. Бурята в сърцето ми 5. Единствен мой 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Румина 1. Късно се сети - ремикс 2. Ало, вижте 3. Секси кукли 4. Жестоко 5. Не целувам непознати Направо върха и Махни си ръката също бяха готини. Радо Шишарката 1. Тигре, тигре 2. Бели птици 3. Шопската салата 4. Готин пеперудчо 5. Курви, сбогом и Батман му знам... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 На Румина знам само Жестоко, а на Радо Шишарката не харесвам нищо. 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Румина: 1. Жестоко 2. Пий една студена вода 3. Късно се сети 4. Казах ти / Имаш моето сърце 5. Можеш ли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 17 минути, Runevski каза: Румина: 1. Жестоко 2. Пий една студена вода 3. Късно се сети 4. Казах ти / Имаш моето сърце 5. Можеш ли Eй, забравих Казах ти! @ANGEL, ти ли се кефeше на Румбата? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Румина: 1.Жестоко 2.Ало,вижте 3.Пий една студена вода 4.Казах ти 5.Секси кукли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час, asylum каза: Eй, забравих Казах ти! @ANGEL, ти ли се кефeше на Румбата? хахаха да междудругото, доста яки попадения има. Благодаря за споменаването в темата да обърна внимание. Сега като и прегледах скромната дискография всъшност доста се затрудних да направя топ 5, но може би е нещо от сорта: 1. Пий една студена вода 2. Ти си тук 3. Жестоко 4. Не си за мен 5. Секси кукли "Казах ти", "Ало, вижте" и "Направо върха" също са топ песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 На Румина не знам как ще ги докарам до 5, но 1. Пий една студена вода 2. Жестоко 3. Казах ти 4. Ало, вижте 5. Късно се сети 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Румина: 1.ЖЕСТОКО! 2.Черпя всички 3.Пий една студена вода 4.Късно се сети 5.Казах ти И Нека позная и Ало, вижте ме кефят, но чак пък любими..... Тия са й най-яките! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Как може да харесвате "пиЯ студена вуууда", ужас, криндж отвсякъде. Иначе рядко противна певица, но просто исках да кажа колко мразя "пиЯ студена вууда" и сега се налага да сглобявам топ 5 1. Двойно по-голям 2. Ало, вижте 3. Казах ти 4. Жестоко 5. Можеш ли 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 57 минути, Blueberry каза: Как може да харесвате "пиЯ студена вуууда", ужас, криндж отвсякъде. Иначе рядко противна певица, но просто исках да кажа колко мразя "пиЯ студена вууда" и сега се налага да сглобявам топ 5 1. Двойно по-голям 2. Ало, вижте 3. Казах ти 4. Жестоко 5. Можеш ли И аз мразя вудътъъъъъъъъъъъъъъ, ужасна песен, още едно време я хвалеха! Наблъскан текст и пълна какофония! Идвай да мразиш повече песни. Така да коментираше любимците си, щеше да е доста по-раздвижено тука Между другото, усеща се мрънкане за Румина и в други постове, но реално денят й е по-успешен от този на Софи Маринова... 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Румина 1.Казах ти 2.Скитница 3.Пий една студена вода 4.Секси Кукли 5.Убиец е сърцето 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 преди 4 часа , Blueberry каза: Как може да харесвате "пиЯ студена вуууда", ужас, криндж отвсякъде. Иначе рядко противна певица, но просто исках да кажа колко мразя "пиЯ студена вууда" и сега се налага да сглобявам топ 5 1. Двойно по-голям 2. Ало, вижте 3. Казах ти 4. Жестоко 5. Можеш ли Любими песни на Софка нямаш ли? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1.Казах ти 2.Късно се сети 3.Ало, вижте 4.Черпя всички 5.Двойно по голям 1.Софи Маринова - Плачещо сърце 2.Без теб 3.Онзи фатален ден 4.Боледувам 5.Искам да обичам 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час , pechenko каза: 1.Казах ти 2.Късно се сети 3.Ало, вижте 4.Черпя всички 5.Двойно по голям 1.Софи Маринова - Плачещо сърце 2.Без теб 3.Онзи фатален ден 4.Боледувам 5.Искам да обичам На Софи Плачещо сърце е една от емблематичните и песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Софи Маринова Топ 5 1. Плачещо сърце - 22 точки 2. "Бурята в сърцето ми", с Устата - 11 точки 3. "Точно ти", с Устата - 9 точки 4. Аз съм песен (Искаш, не искаш) - 8 точки 5. Онзи фатален ден - 6 точки Участваха 26 песни. Румина Топ 5 1. "Жестоко" и "Пий една студена вода" - 26 точки 2. Казах ти - 21 точки 3. "Ало, вижте", с Иван - 19 точки 4. Късно се сети - 16 точки 5. Двойно по-голям - 11 точки Участваха 16 песни. Служебни победи за Валдес и Емилия с "Лудост е" и Радо Шишарката и Попа - "Тигре, тигре" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Изненадите не спират... Време е да се полекуваме с МАГДА! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Харесвам Магда, трудно: 1. Море и суша / Хронична липса на любов 2. Утре късно е 3. Случаен флирт / Вземи ме 4. Нали ти казах/ Не си сама 5. Пусни ме / Спаси ме, любов / Нямам душа / Усмихната ме запомни 6. Бог на любовта / След раздялата / Когато ти си тръгна / Не мога без теб 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1.Усмихната ме запомни /Пусни ме /Спаси ме, любов 2.Нали ти казах 3.Нямам душа 4.Бог на любовта 5.Жълтата клюка /Море и суша/Утре късно е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Усмихната ме запомни Нали ти казах Не си сама Спаси ме любов Хронична липса на любов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.