Gadinata Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 1.Луд ме правиш 2.Как боли 3.Никой не може 4.Мразиш 5.Ти за мен си само секс / Хайде на морето Има много стойностно творчество Азис, но харесвам повече по-танцувалните му песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Азис 1. Сен тропе 2. Ти за мен си само секс 3. Ледена кралица 4. Няма накъде 5. Каза ли го 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Мерси за допълнителните гласове за Нелина - обърнаха класирането ًУчастваха 23 песни. Топ 5 Нелина 1. Добре, че вали - 22 точки 2. Свят без любов - 12 точки 3. От щастието най-боли - 11 точки 4. Лед и огън (с Анелия или без) - 9 точки 5. Твоите изгарящи ощи - 8 точки 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 2 минути, asylum каза: Мерси за допълнителните гласове за Нелина - обърнаха класирането ًУчастваха 23 песни. Топ 5 Нелина 1. Добре, че вали - 22 точки 2. Свят без любов - 12 точки 3. От щастието най-боли - 11 точки 4. Лед и огън (с Анелия или без) - 9 точки 5. Твоите изгарящи ощи - 8 точки Пропуснах и Магдето. Мога ли да пусна и за нея? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Сен тропе Всеки път Никой не може Дай ми лед Луд ме правиш 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 преди 23 минути, Willy каза: Пропуснах и Магдето. Мога ли да пусна и за нея? Може! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Магда 1. Жълтата клюка 2. Достъп забранен 3. Море и суша 4. Хронична липса на любов 5. Допуши ме 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 преди 20 минути, Willy каза: Магда 1. Жълтата клюка 2. Достъп забранен 3. Море и суша 4. Хронична липса на любов 5. Допуши ме Ето какво промени, избута Утре късно е и вкара Жълтата клюка преди 17 часа , asylum каза: Топ 5 Магда 1. "Нямам душа" и "Не си сама", с Вероника - 18 точки 2. "Море и суша" и "Хронична липса на любов" - 14 точки 3. Нали ти казах - 13 точки 4. Спаси ме, любов - 12 точки 5. Утре късно е - 11 точки Участваха общо 21 песни. 1. Нямам душа и Не си сама - 18 т. 2. Море и суша - 17 т. 3. Хронична липса на любов - 16 т. 4. Нали ти казах - 13 т. 5. Спаси ме, любов и Жълтата клюка - 12 т. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 От 11.06.2020 г. от 1:03, THE IIconic каза: Най-добрия/Свят без любов От щастието най боли За теб Лед и огън Пожар в сърцето На второ място добави и скандално голи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 преди 5 минути, THE IIconic каза: На второ място добави и скандално голи Аз броя по друг начин 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Азис топ 10: 1.Ти за мен си само Секс! 2.Хоп 3.Жадувам (дует с Десислава) 4.Не знаеш (дует с Малина) 5.Накарай ме Още хиляди любими имам като: Теб обичам, Не сме безгрешни с Глория, Черните очи с Малина, Забрави ме, Като тебе втори няма и Луд ме правиш с Ванко 1, Тежко ли ти е?, Точно сега с Устата.... много са! Много! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Най-сетне! Ръката ми заседна в кутията и се притесних! Чудих се каква ли е причината! Мистерия или магия? Сладкото желание на попфолка - ПОЛИНА! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Не мога Тежка клетва Невъзможна любов Сладко желание Не си отивай 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 На мен ми е много трудно, ще оставя за утре! @DevilWish, @GSA, атакувайте! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ами айде утре и Биляна 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 преди 4 минути, Willy каза: Ами айде утре и Биляна Бул те Бог! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 16 минути, Willy каза: Ами айде утре и Биляна На рая збам само "Любовта ме промени" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ах, въй, не! Поля е една единствена и липсва на сцената със сигурност. 1. 100 луни, 100 звезди 2. Невъзможна любов 3. Не мога 4. Тежка клетва 5. Сладко желание 6. Любов нетрайна 7. Фатален петък 8. Добър ден, любов 9. Целувай ме 10. Обичах те до полуда 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Хайде, ще опитам и аз, но утре може да си променя мнението. Просто хитовете са твърде много! 1. Любов нетрайна 2. Много бъркаш 3. Безпощадна съм 4. Няма друга 5. Тайна непозната Жадни за любов, Обичах те до полуда, Тежка клетва, Фатален петък, Сладко желание, Така не става, Демонично, Далеч от теб, Истинска... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 1. Фатален петък / Не мога 2. Сладко желание / Обичах те до полуда 3. Не си отивай 4. Невъзможна любов 5. Тежка клетва 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 минута, Runevski каза: 1. Фатален петък / Не мога 2. Сладко желание / Обичах те до полуда 3. Не си отивай 4. Невъзможна любов 5. Тежка клетва Здравей, Рени! Мислех, че мразиш Поля, защото сте от един град, въпреки че майка й твърди, че ти си от Левски! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 4 минути, asylum каза: Здравей, Рени! Мислех, че мразиш Поля, защото сте от един град, въпреки че майка й твърди, че ти си от Левски! Не я мразя, защото не ми е била конкуренция никога. Е, бие ме само по килограми вече. Мерси! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 1.Жадни за любов 2.Не мога 3.Невярна любов 4.Сладко желание 5.Не си отивай 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 преди 7 минути, .close to me. каза: 1.Жадни за любов 2.Не мога 3.Невярна любов 4.Сладко желание 5.Не си отивай Ох, пропуснах Невярно любов с Амет! Само хитове, бе! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 14 часа , Runevski каза: Не я мразя, защото не ми е била конкуренция никога. Е, бие ме само по килограми вече. Мерси! Лайновоза Рена едва ли някой може да я бие по кила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.