Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 1. Невъзможна любов 2. Не си отивай 3. Сладко желание 4. Не мога 5. Тежка клетва 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 1.Бял мерцедес 2.Любов след любовта 3.Най-добрият 4.Себе си бъди 5.Лед и огън 1.Обречи ме на любов 2.Черните очи 3.Целувай ме 4.Всеки път 5.Как боли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Топ 5 Азис 1. Никой не може - 11 точки 2. "Празнуваш ли сега", "Сен Тропе", "Ти за мен си само секс" - 10 точки 3. Всеки път - 9 точки 4. "Обречи ме на любов" и "Не знаеш", с Малина - 7 точки 5. "Луд ме правиш", с Ванко 1, "Черните очи", с Малина - 6 точки Участваха 33 песни. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 18 часа , asylum каза: На мен ми е много трудно, ще оставя за утре! @DevilWish, @GSA, атакувайте! Ау, пак проспах тази възможност! Явно някой пак ме е проклел да спя повече от 12 часа и след 12 часов сън да се вайкам коя песен да си избера! Веднага се залагам и Аз за тежката си клетва! 1.ФАТАЛЕН ПЕТЪК 2.Сладко желание 3.Ти си Върхът 4.Обичах те до полуда 5.Не мога Какво трудно призвание! Ама напук ще дам топ 12, заради проклятието от 12 часов сън и това закъснение. Срамота! 6.Невъзможна любов 7.Любов нетрайна 8.Жадни за любов 9.Лекувай ме с любов 10.Няма друга! 11.Целувай ме 12.Не говори 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 От 12.06.2020 г. от 12:43, asylum каза: Мерси за допълнителните гласове за Нелина - обърнаха класирането ًУчастваха 23 песни. Топ 5 Нелина 1. Добре, че вали - 22 точки 2. Свят без любов - 12 точки 3. "От щастието най-боли" и "Бял Мерцедес" - 11 точки 4. Лед и огън (с Анелия или без) и "Най-добрият" - 10 точки 5. Твоите изгарящи ощи - 8 точки И тези две песни се намърдаха. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 минута, DevilWish каза: Ау, пак проспах тази възможност! Явно някой пак ме е проклел да спя повече от 12 часа и след 12 часов сън да се вайкам коя песен да си избера! Веднага се залагам и Аз за тежката си клетва! 1.ФАТАЛЕН ПЕТЪК 2.Сладко желание 3.Ти си Върхът 4.Обичах те до полуда 5.Не мога Какво трудно призвание! Ама напук ще дам топ 12, заради проклятието от 12 часов сън и това закъснение. Срамота! 6.Невъзможна любов 7.Любов нетрайна 8.Жадни за любов 9.Лекувай ме с любов 10.Няма друга! 11.Целувай ме 12.Не говори Изключително трудно е при Поля. Не се сещам за друга певица с толкова кратка кариера и толкова много хитове и стойностни песни! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 @Lelqtian, виждам, че се завърна! Бих приел топовете ти за когото пожелаещ от пропуснатите! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Току що, asylum каза: @Lelqtian, виждам, че се завърна! Бих приел топовете ти за когото пожелаещ от пропуснатите! Тъкмо разглеждам докъде бях стигнал. Засега съм на Тони Дачева ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Топ 5 на Тони Дачева Ученическа любов Жените са цветя с гло Губя те Бедни и богати Липсваш ми Сигурно изпускам много разбира се. Магда Нали ти казах По пътя на греха Море и суша Бог на любовта Нямам душа Ай засега стига толкоз. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 часа , Lelqtian каза: Топ 5 на Тони Дачева Ученическа любов Жените са цветя с гло Губя те Бедни и богати Липсваш ми Сигурно изпускам много разбира се. Магда Нали ти казах По пътя на греха Море и суша Бог на любовта Нямам душа Ай засега стига толкоз. Ти промени бая! От 12.06.2020 г. от 13:37, asylum каза: 1. Море и суша - 20 т (ново първо и второ място!) 2. Нямам душа - 19 т. 3. Нали ти казах и Не си сама - 18 т. 4. Хронична липса на любов - 16 т 5. Жълтата клюка и Спаси ме, любов - 12 т От 7.06.2020 г. от 16:27, asylum каза: 1. Бедни и богати - 19 точки 2. Губя те - 17 т 3. Бащината къща - 14 т 4. Звезди ли искаш да ти свалям - 10 т 5. Жените са цветя - 8 т Разкара всички тези: "Тръгвам босонога", "Жица, жица", "Грях ли е", "Шоколади, бонбони", "Липсваш ми" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 ТОП 5 ПОЛИНА 1. Не мога - 19 точки 2. Сладко желание - 15 т. 3. Невъзможна любов - 12 т. 4. Фатален петък - 10 т. 5. "Не си отивай" и "Тежка клетва" - 7 т. Участваха 15 песни, но напираха 25! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Аси, дай някой як за утре pls Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 преди 4 минути, Willy каза: Аси, дай някой як за утре pls Днес я споменаха @DarkChild и @penakavalli, а именно Дупнишката Мадона - САШКА ВАСЕВА! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Призовавам @SG да сподели своя топ! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 @Willy, @pechenko Заглавието чака да бъде обновено! ❤️ 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 13 минути, asylum каза: Днес я споменаха @DarkChild и @penakavalli, а именно Дупнишката Мадона - САШКА ВАСЕВА! 1 ЧРД 2 Левовете в марки 3 Яхабиби 4 Коте 5 Бременно момиче Някои други, които не се класираха И разбира се най-големия и хит - Оня път дето беше бременна не от мъжа си, дето уж бяха в развод от ... както се помня, а от извънземни. И после се съдиха с някъв плазмодий, дето го беше тиражирал като статия. Само не помня роди ли, не роди ли, осъдиха ли се, кво стана с тая история ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Коте Левовете в марки Може ли да се забрави Георги Иване ЧРД 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 1. Левовете в марки 2. Хепи бърдей - ремикс 3. Влезе в живота ми шампанско, жартиери и пуканки 4. Георги 5. Яхабиби Иване, Очи в очи, Недопито кафе. Имаше една яка, от текста помня само "Да, да" Сетих се: 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 1. Хита на сезона 2. Очи в очи 3. Зора е 4. Не мога да те забравя 5. Георги / ЧРД Изпълнението и на "Te voglio bene" също. И дотам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 1. Бременно момиче 2. Не мога да те забравя, Георги 3. Иване 4. Левовете в марки 5. Happy birthday 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 12 часа , asylum каза: Призовавам @SG да сподели своя топ! При Сашка е твърде трудно. Първата ми любимка.❤️ Все пак... 1.Не мога да те забравя, Георги 2.Левовете в марки 3.Меланхолия 4.Обич за обич (бих посочил целия албум Спартакус момче, който много слушах още преди да знам какво означава заглавието 😄) 5.Очи в очи Струва си да спомена и най-актуалната резачка Хитът на сезона, за която просто не остана място, също както и за други. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Сашето, топ 5: 1.Хита на сезона - дует с Алфредо Торес ❤️ 2.Не мога да те забравя, Георги ❤️ 3.Иване ❤️ (имаш ли кажи парииии) 4.Левовете в марки 5.Happy Birthday asylum дали утре не е подходящ момент и за хищната хиена - ПЕТРА? Айде, де! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 преди 35 минути, DevilWish каза: Сашето, топ 5: 1.Хита на сезона - дует с Алфредо Торес ❤️ 2.Не мога да те забравя, Георги ❤️ 3.Иване ❤️ (имаш ли кажи парииии) 4.Левовете в марки 5.Happy Birthday asylum дали утре не е подходящ момент и за хищната хиена - ПЕТРА? Айде, де! Не, но в аванс ти казвам, че е друга руса прима и фурия! Ще я обявя около полунощ Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 47 минути, asylum каза: Не, но в аванс ти казвам, че е друга руса прима и фурия! Ще я обявя около полунощ Хмммм.... Гергана, Луна, Кати .... я да видим! Някоя от тия сигурно! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 преди 34 минути, DevilWish каза: Хмммм.... Гергана, Луна, Кати .... я да видим! Някоя от тия сигурно! Нее, друга е, но ще останеш доволен! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.