DevilWish Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 41 минути, asylum каза: Нее, друга е, но ще останеш доволен! Камелияяяяя.... няма как човек да не остане доволен ако е тя, ако не изненадите продължават! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 часа , asylum каза: Не, но в аванс ти казвам, че е друга руса прима и фурия! Ще я обявя около полунощ Надя Тотото? Счети? Биляна не помня руса ли беше, 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Lelqtian каза: Надя Тотото? Счети? Биляна не помня руса ли беше, Биба е руса, да, а Надя Тотото мина отдавна. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Току що, asylum каза: Биба е руса, да, а Надя Тотото мина отдавна. Бе тамън си мислех мина ли, не мина ли, ма не ми се ровеше ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Току що, Lelqtian каза: Бе тамън си мислех мина ли, не мина ли, ма не ми се ровеше ... Тя в началото не беше руса май, накрая за малко се извапца и изчезна. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Top5 Азис 1. Никой не може/Обичам те 2. Жадувам/Знам, че боли 3. Целувай ме/Как боли 4. Дай ми лед/Някой ден 5. Сен тропе/Казваш, че ме обичаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Хммм. Руса, прима и фурия. Екстра ни Нина досега не е била и е крайно време също 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, Lelqtian каза: Хммм. Руса, прима и фурия. Екстра ни Нина досега не е била и е крайно време също Не останаха много, след Сашка ни Васева, Тони ни Дачева и Таня ни Боева, но не е Екстрата 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Хванах Златна рибка, тя пък се оказа Огън момичето КАМЕЛИЯ! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 2 минути, asylum каза: Хванах Златна рибка, тя пък се оказа Огън момичето КАМЕЛИЯ! Много трудно! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Току що, THE IIconic каза: Много трудно! Призови всички Камафенове да наспамят темата с хитове! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Как боли ме 100 на 100 Приказен сън Залеза и зората Ти си Целувай ме Никотин Някой ден Името ти Неповторим 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, asylum каза: Призови всички Камафенове да наспамят темата с хитове! Утре ако се сетя, че сега не ми се занимава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 1. Искам те 2. Време е за живот 3. Остави ме сама 4. Разбери ме, миУи 5. Черна кръв 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Мноооого трудно 1. Така ми липсваш 2. Залеза и зората 3. Къде си ти 4. Някой ден / Фалшива кожа / Ти си виновен 5. Стрелките спират / Сто на сто / Искаш да се върна... и много други. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Залеза и зората Черна кръв Къди си ти Никотин Има любов Без някаква балад не може. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1. Няма шега 2. Ти си 3. Как боли 4. Сто на сто 5. Името ти Любими са ми още: Изпий ме цялата, Искаш да се върна, Залеза и зората, Оргазъм, Някой ден, Грях ли е това, Иди си, Дъжд от самота, Манастир, Туджи сватови, Ти си виновен, Фалшива кожа, Неповторим, Нежна тишина, Минута живот, Дразни ме. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1. Вярвах ти 2. Ти си виновен / Стрелките спират 3. Къде си ти / Залеза и зората 4. Ти си / Приказен сън / Някой ден 5. Няма изход / Само с теб / Защо повярвах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 @Lelqtian, @Сашо, @Slavi, @SG, призовани сте! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Вчера беше едната ми любимка от детските години, днес- другата. Утре очаквам Клеа. @asylum , тук има конспирация. Отново труден избор, почти всички песни на Камелия ми харесват. 1.Залеза и зората 2.Ти си 3.Няма шега 4.Моите сълзи 5.Огън момиче 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Отзовавам се! Никотин Куклите Така ми липсваш Има любов Ти си виновен Камелия може да я върнеш още няколко пъти в кутията 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Оф, ами сега.... Само 5! Останах доволен от избора, де! 1.ЗАЛЕЗА И ЗОРАТА 2.Някой ден! 3.Къде си ти? 4.Луда по тебе 5.Ти си Виновен/Ти си.../Приказен сън/Оставяш петна/Orgasm/Няма шега/Усещам те още/Вярвах ти Ми не мога да ги подредя по ред последните..... просто е адски трудно и много я харесвам! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1. Искаш да се върна/Ти си 2. Стрелките спират/Остави ме сама 3. Знам някой ден/Усещам те още 4. Името ти/Иди си 5. Няма да ти кажа не/Орзгазъм 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 @Blueberry, @pechenko, да не ме карате да смятам наново след 2-3 дни 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 1. Престъпно е 2. Манастир 3. Така ми липсваш 4. Името ти 5. Ти си виновен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.