Blueberry Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 преди 13 минути, asylum каза: Не е, но който не го мързи, нека провери поста ти за Надя Тотото и .... Не помня дали пуснах Милица в кутията! Хм, Биляна не я броя за руса. И косата, като всичко по нея, е някаква безлична и бозава. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 преди 43 минути, Blueberry каза: Хм, Биляна не я броя за руса. И косата, като всичко по нея, е някаква безлична и бозава. Руса си е отвсякъде. Официално откриваме денонощието на БИЛЯНА! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Моля, сменете заглавието на Биляна! Феновете й трябва да научат, че могат да се полюбуват на творчеството й и да го коментират! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Любовта ме промени Другите или не ги знам или не ме кефят! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не можеш да избягаш Не ме търси Кой ти каза Жар върху лед Искаш много, даваш малко 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 1. Не можеш да избягаш 2. Жар върху лед 3. Кой ти каза 4. Болна от любов 5. Може би Имаш много, даваш малко 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Че тя има ли 5 песни изобщо? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 26 минути, Slavi каза: Че тя има ли 5 песни изобщо? Има двайсетина! 1. Всяка нова 2. Пламък и лед 3. Не ме търси 4. Любовна жажда 5. Спомен от Рая 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 1. За една минута слава 2. Мъжат на живота ми 3. Всяка нова 4. Кой ти каза 5. Не ме търси 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 36 минути, Willy каза: 1. За една минута слава 2. Мъжат на живота ми 3. Всяка нова 4. Кой ти каза 5. Не ме търси За една минута слава e топ хит, както и Искаш много, даваш малко! Жалко, че не може повече от 5 песни! 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Биляна топ 5: 1.Кой ти каза? 2.Не ме търси! 3.Искаш много - даваш малко 4.Жар върху лед 5.За една минута слава И Всяка нова е готина! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 51 минути, asylum каза: За една минута слава e топ хит, както и Искаш много, даваш малко! Жалко, че не може повече от 5 песни! Билянчето ме кефи, готина е. Обаче всички клипове са й еднакви, снимани на морето и прави физиономии на психо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 3 часа , Willy каза: Билянчето ме кефи, готина е. Обаче всички клипове са й еднакви, снимани на морето и прави физиономии на психо. И винаги е облечена в синьо! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Любовна жажда Не можеш да избягаш Бързай бавно Три дни любов Не ме търси 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 ТОП 5 ОРНЕЛА 1. "Невиждани очи" и "Как боли" - 27 точки 2. Изпий си кафето - 25 т. 3. Изневяра - 15 т. 4. Тръгваш ли - 11 т. 5. Тип-топ - 8 т. ТОП 5 БИЛЯНА 1. Не можеш да избягаш - 14 точки 2. "Не ме търси" и "Кой ти каза" - 13 т. 3. "Жар върху лед" и "Всяка нова" - 8 т. 4. Любовна жажда - 7 т. 5. За една минута слава - 6 т. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 И тази жрица е широко обсъждана през последните дни. Ивон да ни прощава, но майка й няма да я отразява още 24 часа, защото ще наблюдава кои са любимите ви нейни песни. Топ 5 Анелия започва. 2 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 1. Само мене нямаш/Обичай ме 2. Всичко води към/Бавно умирах 3. Само тази нощ/Една минута 4. Искам те полудявам / Проба грешка 5. Дай ми още/Да ти викна ли такси Много труден избор. Тук трябва преди 2010 и след 2010 да се избира. Все пак по старите ми остават по на сърце! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 1. Ако с теб не съм 2. Дай ми още 3. Гъзарка 4. Избери цвета 5. Гот ми е Зоопарк също заслужава почетно място, ама йок. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 1. Твоя съм - страшно силна, мистична и любима песен!❤ 2. Добрата, лошата 3. Само мене нямаш 4. Кажи ми 5. Яко ми действаш Анелия е сила! Имам достатъчно любими песни и за топ 20. После ще допълня нищо че не се засичат след топ 5. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 1. Искам те 2. Обичай ме 3. Не знаеш 4. За теб, любов 5. Една минута Беше ми топ любимка заедно с Гергана преди. Много ми е трудно да сложа някоя от новите й песни до тези, просто си остават емблеми и нямат стигане. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Анча има толкова уникални песни! 1. Чужди устни 2. Само мене нямаш 3. Добрата-лошата 4. Предадох те 5. Все едно ми е (>>>>>>>>>>>>>> Все едно ми е на Емилия) 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Току що, penakavalli каза: 4. Предадох те О да! На едно ниво ми е с другите за които гласувах, но съм ги слушал мааалко повече. Топ проект от ерата когато излъчваше класа и беше скандална. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 минута, Willy каза: О да! На едно ниво ми е с другите за които гласувах, но съм ги слушал мааалко повече. Топ проект от ерата когато излъчваше класа и беше скандална. И когато Пашев правеше песни, в които се повтаряха повече от два звука... 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 1. Яко ми действаш / Единствен ти 2. Дай ми още 3. Чужди устни 4. Да ти викна ли такси / Аз и ти 5. Гот ми е / Проба-грешка / Искам те, полудявам Тук определено може направо топ 30 да е Брутални песни има 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Оф само 5 ли 1. Аз и ти 2. Гъзарка 3. Чужди устни 4.Само мене нямаш 5. Добрата лошата Може да пусна още няколко топа по късно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.