Lelqtian Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 @Kitty Писе, няма ли да се отчетеш най-накрая 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 1. Всичко води към теб 2. Само мене нямаш / За теб, любов 3. Само тази нощ / Лед и огън 4. Искам те / Как предаде любовта 5. Обичай ме / Една минута / Чужди устни / Прости 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Трудно е, но все пак... 1. Как предаде любовта / Трети път 2. Проба-грешка / Аз и ти 3. Искам те / Обичай ме 4. Започваме на чисто / Единствен ти 5. Дай ми още / Гот ми е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час, Lelqtian каза: Оф само 5 ли 1. Аз и ти 2. Гъзарка 3. Чужди устни 4.Само мене нямаш 5. Добрата лошата Може да пусна още няколко топа по късно. Пускай, пускай 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час, Lelqtian каза: @Kitty Писе, няма ли да се отчетеш най-накрая То се знае че No1 и' е "Ти си слънцето в мен", нали Кито? @Kitty 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 1.Чужди устни 2.Как предаде любовта 3.Една минута 4.Две неща/Не исках да те нараня 5.Ще те забравя 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 1. "Обичай ме" 2. "Искам те" 3. "Всичко води към теб" 4. "Не мога да спра да те обичам" 5. "Ти си слънцето в мен". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 1. Единствен ти 2. Обичай ме 3. Само мене нямаш 4. Дай ми още 5. Аз и ти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 1. Само мене нямаш 2. Една минута 3. Дай ми още 4. Завинаги 5. Само тази нощ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Ех, пропуснал съм Тони Дачева и Райна. Знам, че е минало месец, но все пак за тези две кралици ще гласувам защото са топ. Райна: 1. От един инат 2. Хиляди жени 3. Гасне пламък 4. Агресия 5. Мога и сама Тони Дачева: 1. Губя те 2. Звезди ли искаш да ти свалям 3. Бедни и богати 4. Бащина къща 5. Липсваш ми Анелия: 1. Единствен ти 2. Искай ме 3. Обичай ме 4. Не знаеш 5. Завинаги 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Как предаде любовта Чижди устни Само миг Завинаги Трети път 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 Голям интерес към Аня и половината песни не ги помня! За мен тя дебютира с изрусяването си 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 5 минути, asylum каза: Голям интерес към Аня и половината песни не ги помня! За мен тя дебютира с изрусяването си Ти вкара ли Атанаска? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 час, THE IIconic каза: Ти вкара ли Атанаска? Не. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 12 минути, asylum каза: Не. Срамота ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Ужас! Това вече е най-трудния ми избор! 1.Всичко води към теб 2.Не ме принуждавай 3.Обичай ме 4.Не знаеш 5.Генерал Просто е ужасно трудно, защото още любими са ми: Как предаде любовта, Не мога да спра да те обичам, Само за миг, Трети път, Вятър в косите ти, Щом си до мен, Добрата-лошата, Сложно-невъзможно, Искам те - полудявам, 4 секунди, Проба-грешка (ремикс),Само мене нямаш, Погледни ме в очите (ремикс), Искам те, Единствен ти, Дай ми още, Зоопарк, Забранявам си, За теб любов с Гергана, Не исках да те нараня с Илиян и хиляди други песни.... :X Ужасно е слоЗно при Анелия! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 преди 11 часа , -A. каза: Анелия: 1. Единствен ти 2. Искай ме 3. Обичай ме 4. Не знаеш 5. Завинаги Искам те или Не искай визираш? Търсих в нета и не намерих такава песен. 16 човека са гласували, 37 песни са посочени, но нито веднъж емблемата Погледни ме в очите @Blueberry, не ми е важно дали ще избираш песни на Анелия, а дали ще се опиташ да познаеш следващата мегазвезда? Тежка дискография, а отдавна не сме я споменавали. Коя ли е? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 12 минути, asylum каза: Искам те или Не искай визираш? Търсих в нета и не намерих такава песен. 16 човека са гласували, 37 песни са посочени, но нито веднъж емблемата Погледни ме в очите @Blueberry, не ми е важно дали ще избираш песни на Анелия, а дали ще се опиташ да познаеш следващата мегазвезда? Тежка дискография, а отдавна не сме я споменавали. Коя ли е? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 1.Не знаеш 2.Как предаде любовта 3.Дай ми още 4.Завинаги 5.Единствен ти 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 Боровинката явно сечено иска да ми направи и няма да гласува днес, така че няма да обявявам резултати - нека се накуми първо. Ако мрази Аня, направо да каже, хаха. Следва Смукачката на попфолка - Ивана. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 1. Дъжд от рози 2. Седем дни 3. Парфюм 4. Като на 17 5. Не е ваша работа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Author Report Share Публикувано Юни 19 1. Жените знаят как 2. Благодаря ти, Господи 3. Мога и без теб 4. Насила хубост не става 5. Блясък в очите Сексът и градът, Такава съм, Мен ще виждаш, Наздраве, Смукача, Йордан Величка думаше - туй то. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 1. Като на 17 / Нещо нетипично 2. Стриптийз 3. Освободете дансинга 4. Ти и той / Добра среща, приятели 5. Ах, тези пари / Дъжд от рози / Аз съм с теб... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Най-сетне нещо класно. 1. Шампанско и сълзи 2.Като на 17 3.Неща неТипично 4.Не искам да знаеш 5. 7 дни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Пирова победа 7 дни Дъжд от рози Ти и той Това е парчето 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.