.close to me. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 1.Уморени и студени /Скитам се 2.Пирова победа 3.Убиец на любов 4.Ало, мамо 5. Вик/Жадни за любов + Цял живот, Страх ме е, Къв си ти бе, Безумна цена, Стара история, Стриптийз, По всяко време... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Абсолютна икона на българския поп фолк!!! 1. Стара история 2. 7 дни 3. Доза любов 4. Освободете дансинга 5. Ти никога няма да знаеш И още толкова много... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Убиец на любов Последна вечер Смукача Грешна нощ Вик 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Всъщност Аня колкото и да не я харесвам, имам някои супер любими нейни песни. Утре обещавам да им попрегледам дискографиите с Ванча и да гласувам. Силна поредица се получи тая седмица. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Моите топ 5 на Анелия Как предаде любовта Единствен ти Забрави за мен Ти си слънцето в мен Аз и ти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Най-голямата! Мога да изброявам до утре. Топ 5: 1. Стара история 2. Не искам да знаеш 3. Пак е празник 4. Грешна нощ 5. Пирова победа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1. Празник всеки ден 2. Убиец на любов 3. Едно обичам те 4. Нещо нетипично 5. Пирова победа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1. Празник всеки ден 2. Убиец на любов 3. Едно обичам те 4. Нещо нетипично 5. Пирова победа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1. Празник всеки ден 2. Убиец на любов 3. Едно обичам те 4. Нещо нетипично 5. Пирова победа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1. Освободете дансинга 2. Безумна цена / Вик 3. Стара история / Ти и той 4. Доза любов / Късно е / Добра среща, приятели 5. Ние сме номер едно / Като на 17 / Време за мъже 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1. Безумна цена 2. Стара история 3. Вик 4. Добра среща, приятели 5. Ти и той / Освободете дансинга 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 преди 32 минути, Runevski каза: 1. Освободете дансинга 2. Безумна цена / Вик 3. Стара история / Ти и той 4. Доза любов / Късно е / Добра среща, приятели 5. Ние сме номер едно / Като на 17 / Време за мъже Ванча благодарила ли ти е някога за кавърите от Гранд? 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 13 минути, asylum каза: Ванча благодарила ли ти е някога за кавърите от Гранд? Не! А някога ми се мазнеше за дует! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Аз на Анелия забравих да спомена и Феноменална, Виж ме сега, Да ти викна ли такси и доста други, но все едно щом не се брои... Сега за Ивана! Топ 5: (може и 55) 1.Нещо неТипично !!! 2.Не е Ваша работа! 3.Стриптийз 4.Това е парчето 5.Освободете дансинга Още: Стара история, К`ъв си ти?, Скитам се, Вик, Като на 17, Доза любов, Парфюм, Време за мъже, Ти и той и кой знае още колко любими нейни песни изпускам.... Тук направо като при Анелия, за каквото се сетих... Но първите три са ми все така! Другите се менят. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 часа , Runevski каза: Не! А някога ми се мазнеше за дует! И двете започнахте да се излагате с сексуални песни след спада ви, така че сега е правия момент за дует - MILF 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Анелле 1. Проба-грешка 2. Искам те 3. Да ти викна ли такси 4. Аз съм дявола 5. Не знаеш П.П. Припомних си, че в началото не ми беше противна, дори я харесвах. Около 2009 ми е станала гадна. Ивануша 1. Аз съм с теб 2. Последна вечер 3. Стара история 4. Ах, тези пари (винаги съм искала да ми ги даде всичките тези пари, за да й покажа за какво са ни) 5. Вик П.П. Може ли да дам негативни точки за всичко в периода 2006-2008? Долнопробна и същевременно превъзнесена и претенциозна кръчмарска музика. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Ивана 1. Влак за нещастници / освободете дансинга 2. Вик / Жадни за любов 3. Ти никога няма да знаеш / Убиец на любов 4. Остави ме / Не те виня 5. Нека пак да се излъжем / Врвме за мъже Чак сега осъзнавам какви неща е оставила след себе си. Жалко, че вече не може да ме грабне с нищо от последното десетилетие 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 ТОП 5 АНЕЛИЯ 1. Само мене нямаш - 26 точки 2. "Как предаде любовта" и "Обичай ме" - 23 т. 3. "Чужди устни" и "Единствен ти" - 19 т. 4. Искам те - 18 т. 5. Всичко води към теб - 16 т. Участваха 38 песни. Дай ми още отпадна след вота на Боровинката 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час , asylum каза: Дай ми още отпадна след вота на Боровинката Едно добро дело в тоя живот! Жалко, че не съм могла да бутна и изтърканата "Само мене нямаш", но пак е нещо. От тези, за които съм гласувала, само Искам те е влязла 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Кои са любимите ви песни на откривателя на едни от най-големите звезди? Мустака на Републиката МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1. Горчива сълза 2. Раздвоени 3. Буксувай на място 4. Паля те 5. За да те забравя 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1. Любовна биография 2. Разделени 3. За да те забравя 4. Хей, малката 5. Къде си, батко (не съм му дълбоко запозната с биографията) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1. За да те забравя 2. Искам само любов 3. Горчива сълза 4. Раздвоени 5. Статуи от лед 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 1. Точилка, с Наско Ментата 2. Готина си 3. Бръмчалка, с Наско Ментата 4. Казвай Да, с Мира 5. Оргазъм (мислех да е Една ръка ни дели, но не я намерих в тубата, за да си я припомня...) 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Любовна биография За да те забравя Кой е той Лида крава Статуи от лед Милко е сила❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.