pechenko Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1.Ивана - Никога няма да знаеш 2.Уморени и студени 3.Вик 4.Полужива 5.Късно е 1.Нежен рекет 2.Хайде в Пайнера 3.Хей, малката 4.За да те забравя 5.Искам само любов Дано фаворита ми спечели! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 ТОП 5 ИВАНА 1. Стара история - 19 точки 2. "Освободете дансинга", "Нещо нетипично" и "Вик" - 14 т. 3. "7 дни" и "Не искам да знаеш" - 13 т. 4. "Убиец на любов" и "Като на 17" - 11 т. 5. Пирова победа - 10 т. Участваха 39 песни, 7 дни беше набрала голяма скорост, но после други я изпревариха. Дано победителят да ви е изненадал. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1. Статуи от лед 2. Раздвоени 3. Искам само любов 4. Плачещи очи / 100 години самота 5. Любовна биография / Зодия "луди" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Author Report Share Публикувано Юни 20 Милко кърти с интерес - за един час седем гласували! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 1.Любовна биография /Статуи от лед 2.Кръчма е душата ми /Шофьорски блус 3.Сто години самота 4.Тъжни цветя 5.За да те забравя / Плачещи очи /Раздвоени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 7 часа , asylum каза: ТОП 5 ИВАНА 1. Стара история - 19 точки 2. "Освободете дансинга", "Нещо нетипично" и "Вик" - 14 т. 3. "7 дни" и "Не искам да знаеш" - 13 т. 4. "Убиец на любов" и "Като на 17" - 11 т. 5. Пирова победа - 10 т. Участваха 39 песни, 7 дни беше набрала голяма скорост, но после други я изпревариха. Дано победителят да ви е изненадал. Да, но изненадатабе неприятна. Както беше и с изненадата, че Чужди устни на Аня е в топ 3🤣🤣🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Ивана Нещо неТипично Не е ваша работа Шампанско и сълзи Доза любов Като на 17 ...малко късно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 1. Статуи от лед 2. Три пъти 3. За да те забравя 4. Къде си, батко 5. Тъжни цветя (с Мира) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 час , Slavi каза: Да, но изненадатабе неприятна. Както беше и с изненадата, че Чужди устни на Аня е в топ 3🤣🤣🤣 Чужди устни се беше засилила към върха, но после я изпревариха 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Ми на Милко нямам кой знае какво, но има и песни които доста ми харесват! 1.За да те забравя 2.Кръчма е душата ми 3.Раздвоени (дует с Преслава) 4.Паля те ft. Анелия 5.Къде си, батко? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 Време е за Ангелската жена, Пернишката Шер - ДЕСИ Ковачка! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Отиваш си В друг живот Майсторе майсторе Луд съм по теб Заклевам се 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 57 минути, asylum каза: Време е за Ангелската жена, Пернишката Шер - ДЕСИ Ковачка! Ха. Тъкмо се сетих за нея покрай дискусията за Трета Десислава която явно е нананайста реално ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 преди 13 минути, Lelqtian каза: Ха. Тъкмо се сетих за нея покрай дискусията за Трета Десислава която явно е нананайста реално ... Явно кармата си изигра ролята. Днес попитаха кога ли ще се падне Джена, щом я обсъждаме. Падна се нейна адашка-предшественица. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 1.Иди си/Друг живот/Отиваш си 3.Луд съм по теб 3.Живее ми се 4.Имам само теб 5.Копнеж за любов /Заклевам се 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 1. Фино гадже с нова кола 2. Ела, ела 3. Ах, да ми паднеш 4. Живее ми се 5. Женско парти 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 @Амброжка., @Blueberry, @pechenko, @Slavi 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 1.Иди си 2. Живее ми се 3.Отиваш си 4.Жена без име 5.Имам само теб 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 1.Друг живот 2.Отиваш си 3.Майсторе,Майсторе 4.Ах,да ми паднеш 5.Живее ми се 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Друг живот Иди си Луд по теб Копнеж за любов Живее ми се 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 1. Отиваш си 2. В друг живот 3. Заклевам се 4. Майсторе 5. Иди си 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 1. Иди си 2. Друг живот 3. Имам само теб 4. Отиваш си 5. Безразличен 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 1. Иди си 2. Друг живот 3. Имам само теб 4. Луд съм по теб 5. Майсторе, майсторе 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 От 21.06.2020 г. от 1:07, asylum каза: ТОП 5 ИВАНА 1. Стара история - 19 точки 2. "Освободете дансинга", "Нещо нетипично" и "Вик" - 14 т. 3. "7 дни" и "Не искам да знаеш" - 13 т. 4. "Убиец на любов" и "Като на 17" - 11 т. 5. Пирова победа - 10 т. Участваха 39 песни, 7 дни беше набрала голяма скорост, но после други я изпревариха. Дано победителят да ви е изненадал. Промяна след вота на блерон: 1. Стара история и "Нещо тетипично" - 19 точки 2. "Освободете дансинга" и "Вик" - 14 т. 3. "7 дни" и "Не искам да знаеш" - 13 т. 4. Като на 17 - 12 т. 5. Убиец на любов - 11 т. Пирова победа отпада. Ще оценя, ако предложите как да процедирам в случаите, когато има две песни-победителки, както стана при Румина и Ивана - да зачитам ли събралата повече по-предни места, или какво? Особено след приключил вот От 21.06.2020 г. от 8:34, bleron каза: Ивана Нещо неТипично Не е ваша работа Шампанско и сълзи Доза любов Като на 17 ...малко късно Днес настръхнах, когато чистачката понечи да изхвърли кутията от изразходвани кърпички! В последния момент видях, че я разклаща да види какви са тия листчета вътре, та я спрях! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 ТОП 5 МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ 1. За да те забравя - 23 точки 2. "Раздвоени", с Преслава - 17 т. (някой беше гласувал за песен на име Разделени, предполагам, че е същата!?) 3. Статуи от лед - 16 т. 4. Любовна биография - 15 т. 5. "Искам само любов" и "Горчива сълза" - 8 т. Участваха 26 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.