asylum Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 @Lelqtianняма ли да подкрепиш финото гадже с нова кола, Първа ДЕСИслава? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 34 минути, asylum каза: @Lelqtianняма ли да подкрепиш финото гадже с нова кола, Първа ДЕСИслава? Да, но най-вероятно утре по някое време, заедно с Милко, че днес не остана ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 53 минути, asylum каза: Днес настръхнах, когато чистачката понечи да изхвърли кутията от изразходвани кърпички! В последния момент видях, че я разклаща да види какви са тия листчета вътре, та я спрях! Не знам защо, но точно такава кутия си представях ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 преди 19 минути, Lelqtian каза: Не знам защо, но точно такава кутия си представях ... Тази тема отключва екстрасенски способности! Може да покажа скоро кутията! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 2 часа , asylum каза: Ще оценя, ако предложите как да процедирам в случаите, когато има две песни-победителки, както стана при Румина и Ивана - да зачитам ли събралата повече по-предни места, или какво? Особено след приключил вот Колко време имаме за вот ? Или аз съм бавен или вие вървите бързо хаха 😆 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 преди 24 минути, bleron каза: Колко време имаме за вот ? Или аз съм бавен или вие вървите бързо хаха 😆 Докато не бъде обявен следващият изпълнител, но аз съм ларж и приемам още няколко дни, хаха Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 Ломското чудо очаква вашия вот - ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Белег на съдбата Чалга пеперудки Пълна програма Kiss me baby Котка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 1. Кво става тука 2. Кис ми, бейби 3. Корабът-майка 4. Дай ми свобода 5. Чалга пеперудки - беше ми по-напред, но ми е поомръзнала, като всички класики Много харесвам още Сърце мое, Нова магистрала, За най-красивата принцеса, Пълна програма я написах и отписах... Много ми е луд писах и отписах... Трудно е при Теди. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 1. Kiss me baby 2. Сърце мое 3. Много ми е луд 4. Коледни желания 5. Дай ми свобода 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 1.Още ме боли 2.От София до Банско 3.Кво става тука 4.Мой докрай 5.Много ми е луд 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 1. Цяло лято 2. Чалга пеперудки 3. От София до Банско 4. Няа проблем 5. Котка 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Най-сетне дойде ред на Тедка ❤️ 1.Чалга пеперудки 2.Топ 3.Корабът-майка 4.Ня'а проблем / От София до Банско 5.Температура / Давай на DJ-я Още любими нейни са ми Дай ми свобода, Много ми е луд, Нова магистрала 20-19, За най-красивата принцеса, В твоето легло, Сладко да боли и доста други. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 1. Корабът майка 2. Най-боли ме 3.Ня'а проблем 4. Мистър секс 5. К'во става тука Обожавам почти всички песни на Теди. Последните две са ужасни и развалиха поредицата жестоки песни до Най-боли ме. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 1. В твоето легло 2. Стрела в сърцето 3. Мокри сънища 4. Не ми дреме 5. Актьор 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 На Деси нямам освен , Отиваш си. Теди Александрова топ 5: 1.Чалга пеперудки 2.Ня'а проблем 3.Най боли ме 4.В твоето легло 5.Дай ми свобода Още: Белег на съдбата, Мистър Секс, Пълна програма, Мокри сънища, За най-красивата принцеса, Kiss me baby 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 На ломското чудо не харесвам нито една песен, само тази Белег на съдбата може да мине, но чак да ми е любима - не. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 @Lelqtian 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Току що, asylum каза: @Lelqtian Нейния топ го наредих, ма още не съм свършил с Милкан и Деси 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 преди 4 минути, Lelqtian каза: Нейния топ го наредих, ма още не съм свършил с Милкан и Деси Аз за Деса те юркам. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Айде, щом ми даваш зор ... Деси Майсторе майсторе Луд съм по теб Отиваш си Финно гадже с нова кола Ранена душа Милко Пазарджия Хей малката За да те забравя Нежен рекет Кръчма е душата ми Теда Най-боли ме Корабът майка Чалга пеперудки В твоето легло Нова магистрала 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 преди 16 минути, Lelqtian каза: Айде, щом ми даваш зор ... Деси Майсторе майсторе Луд съм по теб Отиваш си Финно гадже с нова кола Ранена душа Милко Пазарджия Хей малката За да те забравя Нежен рекет Кръчма е душата ми Теда Най-боли ме Корабът майка Чалга пеперудки В твоето легло Нова магистрала Щом го има Финото гадже с новата кола, всичко е точно! При Милко разбишка работата, но според мен е за добро! От 22.06.2020 г. от 18:37, asylum каза: ТОП 5 МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ 1. За да те забравя - 26 точки 2. "Раздвоени", с Преслава - 17 т. (някой беше гласувал за песен на име Разделени, предполагам, че е същата!?) 3. Статуи от лед - 16 т. 4. Любовна биография - 15 т. 5. "Хей, малката", с Мира - 9 т. Отпадат "Искам само любов" и "Горчива сълза" - 8 т. Участваха 27 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 ТОП 5 ДЕСИ 1. "В друг живот", с Тони Стораро - 30 точки 2. "Иди си" и "Отиваш си", с Тони Стораро - 25 т. 3. Майсторе, майсторе - 14 т. 4. "Луд си по мен", с Драго Владов - 13 т. 5. "Живее ми се" и "Искам само теб", с Тони Стораро - 8 т. Участваха 16 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Любимите ви песни досега: Галена - "Спри ме" Магапаса - "В крачка", с Мая Джина Стоева - "Докога" Алисия - "Имаме ли връзка" Цветелина Янева - "Мога пак" Пантерите - "Звезден прах", "Щур купон", "Мулатки" Преслава - "Лъжа е" Марко и Снежина - "Са-са" Албена - "Сделка или да", с Шевчет Надя - "Полунощ е" Жоро Любимеца - "Не се промяняй", с Валя Бойка Дангова - "Шепот на пари" Бони - "Време е" и "Обичаш другата" Мира - "Ела" Дебора - "Любовни белези" Роксана - "Няма слабо" Таня Боева - "Имаш ли приятели" Лияна - "Ох, ох" Юнона - "Удобна" Ивена - "Номер 2" Цветелина - "Не вярвам" Рейхан - "Хубав си, сладък си", с Мариана Калчева Адриана - "А ти си марка", с Ангел и Джамайката Райна - Хиляди жени" Джордан - Не те боли" Малина - "Леден свят" Силвия - "Просякиня" Тони Дачева - "Бедни и богати" Галин - "Момче без сърце" Анна - "Срещу любов имунизирана" Валдес - "Лудост е", с Емилия Софи Маринова - "Плачещо сърце" Румина - "Жестоко" и "Пий една студена вода" Радо Шишарката - "Тигре, Тигре", с Попа Магда - "Море и суша" Нелина - "Добре, че вали" Азис - "Никой не може" Полина - "Не мога" Сашка Васева - "Левовете в марки" Камелия - "Залезът и зората" Румяна - "Две очи разплакани" и "Вечната обич" Орнела - "Невиждани очи" и "Как боли" Анелия - "Само мене нямаш" Ивана - "Стара история" и "Нещо нетипично" Милко Калайджиев "За да те забравя" Деси - "В друг живот", с Тони Стораро Обмислям някой път, ако не ме домързи, да преразглеждам случаите, в които са се обособили два фаворита - в някои случаи може да не взема под внимание вота на закъснелите да гласуват (обикновено те го обръщат ), или да са с предимство повечето по-предни места... Приемам предложения. Но при някои при всички случаи ще си има двама първенци, като при Румина и Бони, така че все тая 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Борис Дали суун? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.