Blueberry Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Мързя ме за Десана, ама Фики ще го отчета @asylum надявам се в листчетата да има и Крум? Нещо днес се присетих за него, беше много силен първите години в Ара с Оцко. 1. Железен засрамете се, че досега само @THE IIconic и @Willy ся я споменали! 2. Аз измръзнах 3. С тебе или с никой ft. Преслава 4. С друг ме бъркаш 5. Ще те закарам Оказва се, че имам повече любими негови песни, отколкото очаквах, щом не успях да вкарам дуетите с Галена и Цв. Янева, които много ги харесвам... хммм. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 преди 2 часа , Blueberry каза: Мързя ме за Десана, ама Фики ще го отчета @asylum надявам се в листчетата да има и Крум? Нещо днес се присетих за него, беше много силен първите години в Ара с Оцко. 1. Железен засрамете се, че досега само @THE IIconic и @Willy ся я споменали! 2. Аз измръзнах 3. С тебе или с никой ft. Преслава 4. С друг ме бъркаш 5. Ще те закарам Оказва се, че имам повече любими негови песни, отколкото очаквах, щом не успях да вкарам дуетите с Галена и Цв. Янева, които много ги харесвам... хммм. Има го Крумчо. Аз му харесвам доста песни от периода в Ара! И аз се изненадах, че имам много любими на Фики, щом не успях да вкарам Боже, прости, Стига, Железен--- 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 Айдаааааааааа, дай-дай (съпроводено с пъшкане)! С вас е ПЕТРА! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Теди Александрова 1. Кво става тука/Чалга пеперудки 2. Най боли ме 3. Нова магистрала 4. Влюбена 5. От Сф до Банско / Коледно желания Фики 1. Стига / Душа 2. Не ме рани / Аз измръзнах 3. Бум / С друг ме бъркаш 4. Изневериш ли ми 5. Кажи ми като мъж Петра я пропускам с охота! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 1. МАРГАРИТИ 2.Златна роза/Обич/Що е любов 3. Липсваш ми/Зоро 4. Хищна хиена/Котаците и маците/La piovra 5. Бабиното сладко/Перденца/Мечта/Жената паяк 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 Теди Александрова Топ 5 - окончателен 1. Чалга пеперудки - 34 точки 2. "К'во става тука", с Борис Дали - 20 т. 3. Корабът-майка - 15 т. 4. "Ня'а проблем", с Азис и "Най-боли ме", с ДЖ Нед и Сашо Роман - 12 т. 5. "Кис ми, бейби", с Джамайката - 11 т. Участваха 29 песни. ФИКИ ТОП 5 1. "Боже, прости", с Галена - 21 точки 2. "Стига" и "Горе-долу", с Преслава - 15 т. 3. "Бум" и "Джале, джале" - 11 т. 4. "Вертолета", "Аз имръзнах", "Железен", "Кой", с Галена, "Блокиран", с Азис, "Душа" - 9 т. 5. "С тебе или с никой", с Преслава - 8 т. Участваха 22 песни. Истински рекорд с 13 песни, вместо 5, като 6 от тях са на 4-то място Всеки си има любима песен, Фики е изпълнител за ценители, с разнообразно творчество. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 Много ми беше трудно при наличието на толкова хитове! 1. Пачки 2. Сега е мой 3. Кеф ми е 4. Много си велик 5. Дай една ракия И още идеи... Искам да съм лейди С теб Обичам греха Данъци Дъра-Бъра Жената паяк Газ, халва Глад, майка, глад Бабиното сладко Кънчо милионера Царят на Петра думаше Жена в окови СОС 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 1 час , asylum каза: Айдаааааааааа, дай-дай (съпроводено с пъшкане)! С вас е ПЕТРА! Тва вече е прекалено. Как да избера само 5 .... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 преди 3 минути, Lelqtian каза: Тва вече е прекалено. Как да избера само 5 .... Така ти се пада, задето не слушаш Фикича 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 27 минути, asylum каза: Участваха 22 песни. Истински рекорд с 13 песни, вместо 5, като 6 от тях са на 4-то място Всеки си има любима песен, Фики е изпълнител за ценители, с разнообразно творчество. Вярно си е, колкото и да не го харесвам има много разнообразно творчество. Едно време се бъзиках, че Галин е Галена (трябва да положи двойно повече усилия от конкурента, за да се забележи), а Фики - Преслава, но днес си е направо обратното. Петра я пропускам и аз, не й знам много песните, защото бях малка като беше популярна #фръц-пръц 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Грешка Грешка Стоп! Лошо правя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 преди 6 минути, Blueberry каза: Вярно си е, колкото и да не го харесвам има много разнообразно творчество. Едно време се бъзиках, че Галин е Галена (трябва да положи двойно повече усилия от конкурента, за да се забележи), а Фики - Преслава, но днес си е направо обратното. Петра я пропускам и аз, не й знам много песните, защото бях малка като беше популярна #фръц-пръц Мен и тая песен много ме кефи! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 1.Хищна хиена 2.Жената паяк 3.Маргарити 4.Жена в окови 5.Котаците и маците 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 Айде, бе, нали имаше много фенове на Петра у форума! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 @Cally-Pressyfan' Хайде миличка! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 преди 2 минути, THE IIconic каза: @Cally-Pressyfan' Хайде миличка! Някой от феновете на Райна не се ли кефеше и на Петрана? Позволих си по-рано да изтегля следващата звезда - още една огромна форумна любимка! Ще обявя подир полунощ. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 1.Беше обич 2.Ти си ми сърцето 3.Бум 4.Горе долу 5.Вертолета 1.Хищна хиена 2.Командира 3.Пачки 4.Жената паяк 5.Котаците и маците 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Петра топ 5: 1.La piovra ❤️ 2.Много си велик! 3.Хищна хиена 4.Жената-паяк 5.Жена в окови И "Кеф ми е" е много готина, но La Piovra за мен си остава най-любима!!! ❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 Призовавам най-известната леля да гласува! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Ама ... стигнах само до средата на първото от поне 5 преслушвания. 1. Перденца 2. Маргарити 3. Златна роза 4. Ла пиовра 5. Много си велик 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 1. Хищна хиена 2. Жена в окови 3. Жената паяк 4. Златна роза 5. Любовен грях / Маргарити / Котараците и маците / Командира А на Фики се оказа, че нямам истински любима песен. Мога да го слушам ей така на сбирка за фон, но се оказа, че не си го пускам аз. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 На Фики се промени класирането, благодарение на @pechenko и сега е доста по-изчистено А иначе как можах да пропусна Перденца... Фики Топ 5 1. "Боже, прости", с Галена - 21 точки 2. Горе-долу - 17 т. 3. Стига - 15 т. 4. Бум - 14 т. 5. Беше обич - 12 т. ❤️ 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Петра винаги ми е била ТОП. Еднакво се кефя и на социалните ѝ кючеци, и на по-сериозните песни. 1. Командира 2. Няма раздели 3. Котаците и маците 4. Защо аз 5. Пурата кубинска Харесвам още Кой, Хищна хиена, Що е любов, Обич, Острието, Жената паяк, Липсваш ми, Пак ще ме целуваш, Жена в окови 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 1. Хищна хиена - други песни не и' знам но тази винаги ми вдига настроението! така че ако може само за нея дайте и точки. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 ТОП 5 ПЕТРА 1. Хищна хиена - 18 точки 2. Маргарити - 12 т. 3. Жената-паяк - 11 т. 4. "Командира" и "Златна роза" - 9 т. 5. Пачки - 8 т. Участваха 21 песни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.