asylum Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 Идва да ни помете, побутне, измие и т.н. царицата на фитнесите, кравите и чаршафите, Жената-Тяло, Мамасита-та, Владетелката на южните софийски квартали: ТАТЯНА! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Живея за Татяна 2013-2015. Нямаше слаба песен в този период. 1. Да сме квит - беше ми любимата песен през 2015 година, а с времето Грешната я изпревари, но смятайте щом при такава силна година Тоти ми се нареди в топ 3. 2. Поздрав за бившия - Много свежа и страшно недооценена песен 3. Да й кажа ли 4. Твоя от А до Я 5. На морето От последните години обожавам В Инстаграм съм ти любима! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Топ 5 Татяма: 1. Пулс 2. Тотал Спорт 3. Атлетик фитнес 4. Next Level Fitness 5. Orange Fitness И в абсолютно никакъв случай фитнеса на бившия и мъж! Опа, ма то за песни ставало въпрос... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 Много е трудно и при Тоти - различни периоди и все класни! 1. Побъркваш ме 2. Падам си по теб 3. Страст в очите 4. Прекалено 5. Ще полудея И тези ги писах и трих и преподреждах сто пъти! Харесвам още Дай ми знак, Една история, От раз, Мамасита, Само с теб, В инстаграм съм ти любима, Поздрав за бившия, На морето, Никога вече, Горчива сълза, Не искам диаманти, Обсебен от любов, Яс верувам... 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 0 - Изпълнението от забравих кои награди на непомня коя песен. И бездруго чаршафа обра овациите. 00 - Тук не може да е нищо друго освен фитнес историята с душа на Татяма. И чак след това са песните. 1 Мамасита 2 Да сме квит 3 До три 4 Хиляди сълзи 5 Сбогом моя любов 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 До три Да сме квит Допинг Би ди фер Сбогом моя любов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 1. Да сме квит/Остани 2. А уж не бях такава/Бидифер 3. Мамасота/Сбогом моя любов 4. Малко коте/Хиляди сълзи 5. Крадец на сънища/Записано е в сърцето то 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 1.Дадох 2.Остани 3.Една история 4.А уж не бях такава 5.Ти моя съдба / Да сме квит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1. Сбогом, моя любов 2. Дадох / Ти, моя съдба 3. Крадец на сънища 4. Фатална жена / Остани 5. Хиляди сълзи / Кажи ми ти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1. Ти, моя съдба 2. Сбогом, моя любов 3. Всичко е любов 4. До три / Да сме квит 5. Страст в очите 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 А, ужасно много са! Татяна аз много си я харесвам още от 2002 и не е спирала да ме радва, но..... 1.Да сме квит 2.Допинг 3.А уж не бях такава 4.Хиляди сълзи 5.Страст в очите ти Още много имам нейни, най-вече: Страстта ми провокирай, Ти-моя съдба!, Кажи ми ти, Дадох, Крадец на сънища, Сбогом, моя любов!, За големите мъже, Рога за спомен, Фатална жена, До три, Ако съм чужда, Излез от филма, Твоя от А до Я, Ladie's night, Бивша за секс.... То си стана топ 20, но няма лошо! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 @Kriminal, ела, че ми трябваш! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Всичките ѝ песни от 2013 нататък са УЛТРАМЕГАГИГА хитове и не мога да кажа само 5! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Татяна Топ 5 1. Да сме квит - 24 точки 2. Сбогом, моя любов - 11 т. 3. До три - 10 т. 4. "Дадох" и "Ти, моя съдба" - 9 т. 5. "Остани" и "А уж не бях такава" - 8 т. Участваха 24 песни. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Коя е новата "звезда"? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 Мария 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Край Дай жега Завърти се и върви си Не си добре дошъл Не те обичам Тук мо трябва ТОП150. Много любими песни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1. Любими ръце 2. Той не спира да е мой 3. Не те обичам 4. Завърти се и върви си 5. Червеният картон 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 1. Не ставаш 2. Липсваш, мило мое 3. Не, не, не - кючекът 4. Виждам те, с Кристали 5. Мръсни думи говори, с Фики и Азис 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Завърти се и върви си Той не спира да е мой Телефони Не я познавам тая жена Чувал ли си за такива 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1.Не те обичам / Не съвсем 2.Единствен 3.Просто ти 4.Твоят град 5.Заклевам те / Изпепелена 1.Да сме квит / Да й кажа ли 2.Ако съм чужда / Хиляди сълзи 3.Ти моя съдба 4.Дадох 5.Кажи ми ти 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Лейди Марчелис Отварячингс Топ 5 1. Спомен 2. Не те обичам 3. Всичко е платено 4. Телефони 5. Тук и сега 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Author Report Share Публикувано Юни 26 преди 1 час, asylum каза: Татяна Топ 5 1. Да сме квит - 29 точки 2. "Сбогом, моя любов" и "Дадох" - 11 т. 3. "До три" и "Ти, моя съдба" - 10 т. 4. "Остани" и "А уж не бях такава" - 8 т. 5. "Допинг" и "Да й кажа ли" - 7 т. Участваха 25 песни. Поправка. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1. Не те обичам 2. Единствен 3. Телефони с Кристали 4. Ще те накажем със Счети 5. Не съвсем Брех, Мери дъ ботъл оупънър не пускала песен дето да ми е харесала от почти 3 петилетки, хем пак останаха песни извън борда ... Твоя град, Искаш да ме имаш, Виждам те, Направи го ... примерно. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1. Той не спира да е мой 2. Не я познавам тази жена 3. Да съм с теб 4. Спомен 5. Тази нощ се казваш мой 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.