Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1. Всичко е платено (и целия XIII албум) 2. Край / Направи го 3. Твоя град / Ако няма те 4. Обичай ме така 5. Обич на заем / в забрава И много други. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 1.Спомен 2.Първа луна 3.Точно за мен /Той не спира да е мой 4.Обичай ме така /Искаш да ме имаш 5.Сладък миг /Дай жега 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 1. Просто ти 2. Единствен 3. Спомен 4. Не те обичам 5. Всичко е платено / Не съвсем И още бая.. особено от по-старите 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 1. Не знаеш 2. Обич на заем 3. Обичай ме така 4. Край / Сладък миг 5. Всичко си ти / Не съвсем Харесвам Мария до 2008. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 1. Още три 2. Направи го 3. Спомен 4. Обичай ме така 5. Така се случи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 12 часа , asylum каза: Мария Ейй, що не си пожелах и тя да е от последните. 1. Да съм с теб с Х 2. Не я познавам тази жена 3. Любими ръце 4. Пази сърцето си 5. Най-добрата, ето Кой да очаква, че най-старата песен в моя топ 5 за Мария, ще е от 2012 и не мога да спра дотук... 6. Той не спира да е мой 7. Чувал ли си за такива 8. Ще те накажем с Емилия 9. Още три 10. Каза ли го 11. Завърти се и върви си 12. Спомен 13. Дете съм 14. Един за друг с DJ Дамян 15. Единствен 16. Първа луна 17. Страдам 18. Трябва да те намразя 19. Не те обичам 20. Най-добрият Страшна дискография... може да се бъзикаме, че бълва много бози, но няма година без хубава силна песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Мара има по някоя хубава година на година-две. И аз й предпочитам по-скорошните, като Най-добрата, ето, Завърти се и върви си, Любими ръце, Любима грешка и разни други бозици. Едно време се дереше и мъчеше да пее като сръбкиня 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Оф, това за Мара е много трудно. 100% ще изпусна нещо! Нека ги подредим така! 1.НЕ ТЕ ОБИЧАМ!!! 2.Обичай ме така 3.Просто Ти 4.Първа луна 5.Най-добрият + Не съвсем, Родени за любов, Не ме лъжи, Трябва да те намразя, Обич на заем, Спомен, Край, Направи го, Виждам те, Дай жега, Гейм оувър, Ти-позна ли ме, Пази сърцето си, Завърти се и върви си, Желая те, Още 3, Две измамливи очи, Тази нощ се казваш мой, Искаш да ме имаш (дует с Джери) , Твоите сто лица.... Ужасно много са!!! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 1.Единствен/Не те обичам 2.Да съм с теб/Искаш да ме имаш ремикс 3. Всичко е платвно/Обич на заем/Не знаеш 4. Не съвсем / Трябва да те намразя 5. За теб /Осъдена душа/Край Много трудно. Мария е с жестока дискохрафия. Почти мищо ме успях да и сложа от по новите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Мария Дай жега Завърти се и върви си Твоят град Просто ти Той не спира да е мой 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Мария Топ 5 1. Не те обичам - 29 точки 2. Спомен - 18 т. 3. Той не спира да е мой - 16 т. 4. "Просто ти" и "Единствен" - 13 т. 5. Завърти се и върви си - 12 т. За малко да влязат Край и Обичай ме така. Участваха 41 песни! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 След Мария идва и една от последните й дуетни половинки - Моториста без каска: Тони Стораро. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Аз все пак ще си дам топ 5 на Марчето, защото ме кефи. 1.Той не спира да е мой 2.Най-добрият / Каза ли го 3.Още три / 100 нюанса розово 4.Тихо / Давай, ти си 5.Чуй ме Тони Стораро: 1.Двете сладурани 2.Не давам да си чужда 3.Най-сладката / Лято 2016 4.Златото на тати / Повече не питай 5.Шефката И двамата имат много добро творчество преди 2010 година, което уважавам, но не съм дотолкова запознат с него и не ми е въздействало тогава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 1. Най-сладката 2. Отличен 6 3. Не давам да си чужда 4. Лято 2016 5. Кой баща 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Златото на тати Добре ти беше Не давам да си чужда Град на любовта В сезона на греха 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 преди 1 час , Gadinata каза: Аз все пак ще си дам топ 5 на Марчето, защото ме кефи. Промяна преди 2 часа , asylum каза: Мария Топ 5 1. Не те обичам - 29 точки 2. Той не спира да е мой - 21 т. 3. Спомен - 18 т. 4. "Просто ти" и "Единствен" - 13 т. 5. Завърти се и върви си - 12 т. За малко да влязат Край и Обичай ме така. Участваха 43 песни! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 1. Бог ли ме наказа / Милиони звезди 2. Така ме запомни / Налей,приятелю 3. Ако една звезда си / Не заслужавам 4.Само тебе виждам / Мъртва си за мен 5. Отиваш си / Пак те искам Обожавам повечето песни на Стораро. Няма да ми стигне и топ 30 при него. Няма кой да го надмине като дискография от мъжете. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 1.Милиони звезди 2.Така ме запомни 3.Любов (със Софи Маринова) 4.Ако една звезда си 5.Имам само теб, Друг живот, Копнеж за любов, Отиваш си, Заклевам се (с Деси) 6.За една жена 7. Какво направи с мен 8.Ти от рая ли дойде 9.Налей, приятелю 10.Грешница 11.Прости ми (с Йорданка Христова) 12.И ти ли ме предаде приятелю 13.Не давам да си чужда (с Алисия) 14.Двете сладурни 15. Двеста жени 16.Престъпление (с Теодора) 17.Кой баща 18.Замълчи (с Десислава) 19. Не искам без теб (с Десислава) 20.Кой ме срещна с теб (с Алисия) Колкото и да е банално - трудно ми беше топ 20, пък какво остава за топ 5!Страшна слабост ми е дискография на Стораро! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Бог ли ме наказа Милиони звези Искам да ме чувстваш Ако една звезда си Лято 2016 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 1. Дали е любов 2. Прости 3. Отиваш си 4. За една жена 5. Друг живот / Заклевам се Предпочитам го като дуетен певец, не ми е на сърце. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 1. За една жена 2. Бъди щастлива 3. Милиони звезди 4. Бог ли ме наказа 5. Седем пъти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Оф, много са на Стораро! Дуети, самостоятелни, но най-вече: 1.Замълчи - дует с Деси Слава 2.2, 3, 4 3.Питбул - дует с Емилия 4.Двете сладурани 5.200 жени 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 1. Няма накъде 2. Нема пари 3. Минижуп 4. От януари до декември 5. Винаги в сърцето ми 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 Кой питаше за БОРИС ДАЛИ? 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 1. Не искам без теб/Грешница 2. Гръм да беше ме ударил/ Без теб любов 3. Ти си от мойта кръвна груоа/Прости/Замълчи 4. Милиони звезди/Отиваш си/2 3 4 5. Така ме запомни/Муртва си за мен/Не заслужавам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.