GSA Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Галена: (не мога само топ 5) 1. Лоша ли съм 2. С кое право 3. Тоя става 4. Хавана Тропикана 5. Стара каравана 6. Дай ми любов 7. Мразя да те обичам 8. Кой 9. Спри ме 10. Пак ли 11. Дяволът ме кара и още много... Джина Стоева: 1. Пясъчен часовник 2. Засрами се 3. 100 жени 4. Докога 5. Чуй как звучи Магапаса: 1. С половин сърце 2. Разделени с Райна 3. Момичето 4. Пак си жива с Мая 5. Ревност 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 19 минути, Willy каза: За Джина не съм запознат много с песните й, затова избирам тези. 1. Една новина 2. Докога 3. 100 жени 4. To the left 5. Di Caprio - just marry me Преслушай в тубата песните на Джина! Няма да съжаляваш 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Джина: 1. Докога 2. Неизлечимо влюбена 3. Чуй как звучи 4. Засрами се 5. Малка мръсница 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Джина Стоева: 1. Пясъчен часовник 2. Докога 3. To the left 4. Лоша ме пишете 5. 100 жени 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Джина Стоева: 1. Лоша ме пишете 2. Кой видял—видял 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Джина Стоева 1 Любов Моя 2 Твърдо "Не" 3 Виждам Морето 4 Бейби (Само Тази Нощ) 5 Милвай Ме Като цяло по старите най вече от първия и албум Магапаса 1 В Крачка 2 Радко И Радка 3 Пак си жива 4 Търсиш мен 5 Сладоледа 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Браво, мили мои, припомняме си интересни песни на различни изпълнители. Ще останете доволни от утрешния чоп 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, asylum каза: Браво, мили мои, припомняме си интересни песни на различни изпълнители. Ще останете доволни от утрешния чоп Дай боже хъхъ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 5 минути, Dominatora каза: Дай боже хъхъ Да понатрупаме още малко Джини и Магапаси, и ще се развихрите повече утре, може би. Може би няма да обявя през нощта, а като стана 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Джина Стоева: 1.100 жени 2.Докога 3.Засрами се 4.Желание 5.Една новина (дует с Ивена) 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Магапаса: 1.Научи ме (дует с Мая) 2.Цунами (дует с Мая) 3.Ограбен 4.Пак си жива (дует с Мая) 5.Ще остана (дует с Мая) 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 3 часа , Runevski каза: Не всеки се харесва особено на обществото ни тук, но ако се е трудил в продължение на години и е оставил макар и малка следа, заслужава кръг само с негови песни. Колкото желаещи има - толкова, не трябваше да теглиш друг. За това предлагам да не теглиш утре пак, а да стоят и двамата и утре. Моя топ на Магапаса: Озадачих се играта да не умре в зародиш, иначе си прав Според мен е хубав повод да се запознаят с нечие творчество, особено по-малките. Дай и Джиновия си Топ. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 20 минути, asylum каза: Озадачих се играта да не умре в зародиш, иначе си прав Според мен е хубав повод да се запознаят с нечие творчество, особено по-малките. Дай и Джиновия си Топ. Избери Пантерите, Спасителките или 88 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, Dominatora каза: Избери Пантерите, Спасителките или 88 Пантерите и 88 са в кутията, Спасителките нямат 15 песни 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, asylum каза: Пантерите и 88 са в кутията, Спасителките нямат 15 песни Да ама имат цял албум хъхъ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 6 минути, Dominatora каза: Да ама имат цял албум хъхъ Харесвах ги повече от осмиците, а пантерите слабо ги познавам. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, asylum каза: Харесвах ги повече от осмиците, а пантерите слабо ги познавам. Доколкото знам Доби от Пантерите открива 88, Малките пантери, Мини 88 и Спасителките 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ако не се лъжа и Максима 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, Dominatora каза: Ако не се лъжа и Максима Тия ги бях забравил. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Току що, asylum каза: Тия ги бях забравил. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 46 минути, Dominatora каза: Ако не се лъжа и Максима И аз ги бях забравил, но се присетих за тая уникална кражба И разбира се отдолу ми изкара така че вече чакам и топ на Пантерите 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 4 минути, Lelqtian каза: И разбира се отдолу ми изкара така че вече чакам и топ на Пантерите Сефте я чувам! Много силно парче! 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ако броим двата ремикса, Спасителките имат 16 песни. Джина Стоева - топ 5 1. Ако се завърнеш 2. Докога 3. 100 жени 4. Пясъчен часовник / Желание 5. Остани / Сърце на два етажа След това са Сладка болка, Неизлечимо влюбена, Една новина.. И пак топ 10 направих 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ама какви са тия спасителки и пророци. Дайте по-сериозни имена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ж Жалко, че нямат 15 песни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.