Beat. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 преди 14 минути, asylum каза: Кой питаше за БОРИС ДАЛИ? 1. Жена без грях 2. Няма време 3. Старата ти снимка 4. Едно 5. Как обичам Супер недооценени песни има. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 1. Обичай ме (с Емилия) 2. Ще си говорим пак 3. Някой богат 4. Намерих те (с Галена) 5. Едно (с Андреа) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Моя си Едно Намерих те Пиян Първи в сърцети 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 1. Помощ от приятел 2. Барабанче 3. Ще си говорим пак 4. Не си прави труда 5. Няма да съм твой 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Мария: 1. Не те обичам 2. Твоят град 3. Спомен 4. Не съвсем 5. Чувал ли си за такива Тони Стораро: 1. Прости 2. Така ме запомни 3. Обади се 4. Налей, приятелю 5. Най-сладката Борис Дали: 1. Обичай ме 2. В центъра на купона 3. Обичам те 4. Моя си 5. Намерих те 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 1. Помощ от приятел 2. Как обичам 3. Не си прави труда 4. Още искам те 5. Температура - с Теди и Живко 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Тони Стораро Замълчи Не искам без теб Не давам да си чужда Колко си красива Нема пари Не бях толкова сигурен с последната песен, ама мисля че най-силната му специалност е дуети. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 1. Пак съм сам 2. Жена без грях 3. Празна е душата 4. Така ще те целуна 5. Намерих те 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Борис Дали топ 5: 1.Бързо ли говоря ? - дует с Преслава 2.Първи в сърцето - дует с Преслава 3.Намерих те - дует с Галена 4.Не си прави труда! 5.Няма време! Харесвам още много негови песни като Научи ли се, Помощ от приятел, Барабанче, дуети с Андреа, Галена и Преслава, но тия са ми най. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 преди 15 часа , gabbati каза: Мария: 1. Не те обичам 2. Твоят град 3. Спомен 4. Не съвсем 5. Чувал ли си за такива 1. Не те обичам - 34 точки 2. Той не спира да е мой - 21 т. 3. Спомен - 20 т. 4. "Просто ти" и "Единствен" - 13 т. 5. Завърти се и върви си - 12 т. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 @pechenko, @Blueberry Сони Ттораро и Дорис Бали ви очакват! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 1.Обади се 2.Шефката 3.Кажи ми като мъж 4.Уникат 5.Отличен 6 1.Обичай ме 2.Ще си говорим пак 3.Намерих те 4.Помощ от приятел 5.Моя си 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Тони Стораро 1. Отиваш си - с Емилия или с Деси, все тая 2. Милиони звезди 3. Не искам без теб с Деси Слава 4. Така ме запомни 5. Друг живот с Деси Борис Дали 1. Обичай ме с Емилия 2. Научи ли се 3. Първи в сърцето с Преслава 4. Едно с Андреа 5. Ти реши Неочаквано, но на Борис Дали ми беше по-трудно... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Топ 5 Тони Стораро 1. Милион звезди - 20 точки 2. Грешница - 16 т. 3. "Така ме запомни" и "Не давам да си чужда", с Алисия - 13 т. 4. "Не искам без теб", с Десислава - 12 т. 5. "Замълчи", с Десислава - 10 т. Участваха 44 песни. За малко да се класират "Прости", с Йорданка Христова, и Най-сладката. Топ 5 Борис Дали 1. "Обичай ме", с Емилия - 20 точки 2. "Помощ от приятел" и "Намерих те", с Галена - 12 т. 3. Ще си говорим пак - 11 т. 4. "Едно", с Андреа, и "Жена без грях" - 9 т. 5. Моя си - 8 т. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Гащи долу! Синята прашка дойде - ПЕПА! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Случаят си ти Евтини мераци Студена Последна глупост Q7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Пепа ❤️ 1. Секси 2. Случаят си ти 3. Евтини мераци 4. Еротична машина 5. Ти не си нормален 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Борис Дали 1.Ще си говорим пак / Едно 2.Всяка нощ 3.Намерих те 4.Помощ от приятел 5.Жена без грях /Правено е с друг Пепа 1.Студена 2.Еротична машина 3.Евтини мераци 4.Последна глупост 5.На живо + Любовен режим, Секси, Синя прашка, Най-добрия, Как го правиш, Случаят си ти... Обожавам Пепа! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 1. Маниашка лудост 2. Еврокючек 3. Синя прашка 4. Бягай 5. Секси ритъм Паре, паре, Любовен режим, Секси, Набелязвам те и още много други... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 преди 7 часа , .close to me. каза: Борис Дали 1.Ще си говорим пак / Едно 2.Всяка нощ 3.Намерих те 4.Помощ от приятел 5.Жена без грях /Правено е с друг преди 8 часа , asylum каза: Топ 5 Борис Дали 1. "Обичай ме", с Емилия - 20 точки 2. Ще си говорим пак - 16 т. 3. "Намерих те", с Галена - 15 т. 4. Помощ от приятел - 14 т. 5. Жена без грях - 10 т. Отпадат "Едно", с Андреа, и "Моя си" 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 1. Студена 2. Най-добрия / Как го правиш 3. Евтини мераци 4. Еротична машина 5. Защо ли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Борис Дали: 1.Обърка пътя 2.Едно 3.Температура 4.Ти не харчиш 5.Помощ от приятел 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Аз също обожавам Пепа! 1.Най-добрият - дует с Кости 2.На живо 3.Набелязвам те 4.Любовен режим 5.Евтини мераци/Синя прашка Харесвам много и песни като Еврокючек, Секси ритъм, Последна глупост, Как го правиш, Къде си батко?.... стана си топ 10 на Пепа. Ама тия първите 5 са ми най! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Пепа 1. Евтини мераци /Най добрия 2. Последна глупост 3. Любовен режим 4. Студена 5. Случая си ти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Пепа ❤Много я харесвам. 1.Най-добрият 2.Къде си,батко? 3.Евтини мераци 4.Как го правиш? 5.Еротична машина 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.